Tegnap csak a második félidőre sikerült hazaérnem, de azt hiszem ennyi is elég volt a meccsből. Nagyon felidegesítettek a srácok. Amit leműveltek a pályán, hát menjenek el a fenébe. Ott állnak elől, benne a védőfalban, és várják hogy a szájukba repüljön a sült galamb. CR is, és Benzema is csak ott álldogált, várták, hogy valaki helyzetet alakítson ki, aztán majd a kipattanóra talán érkeznek… legalábbis nekem ez volt a benyomásom. CR-t láttam, hogy néha kiment a szélre, de az esetek 90%-ban ott álldogáltak elől, aztán vártak. Nevetséges, hogy hátrányban vagyunk a meccs vége előtt 10-15 perccel, a támadóink meg csak állnak. Nagyjából Marcelonak és Carvajalnak kellett megvernie a saját emberét, és úgy tudtak megindulni a támadások, amúgy mindenki állt az őrzője mellett, és vigyázott, hogy el ne veszítse. Kritikán aluli volt az a semmittevés. Nekem tetszett, amikor Jesé beállt, bár a cseleket felesleges volt erőltetni. Fel kéne fogni ott pár embernek, hogy csapatjáték. Főleg Bale idegesített, amikor sikerült megteremtenie pár helyzetet, és nem passzol, nem… pedig látja, hogy jön üresen Benzema. Inkább odavezeti a kapus elé 60 centire, hogy könnyebben belelőhesse a labdát… hiányzik a tavalyi Bale, akkor nem vacakolt így… berakta középre, és gól. Jesé-nek most nem jöttek a cselek, de ha normálisabban összejátszik a társakkal, akkor kezdjen ő, hátha észbe kap Bale. CR-re és Benzemára is nagyon mérges vagyok, Bale legalább megpróbálta feltörni párszor a védelmet, ők meg csak álltak. Igazából nem tudom megérteni őket. Halálra keresik magukat, több millióan rajonganak értük, és ezzel a hozzáállással milliók estéjét teszik tönkre. Legalább tennék oda magukat. Még az étvágyam is elment este, úgy felidegesítettek… egy Valencia ellen nem lehet így kimenni a pályára… ráadásul most volt idejük is pihenni. Labdanélküli mozgások kellettek volna, és egy kis önzetlenség… Ez az ívelgetek és lesz valami, ez ne legyen egy Real Madrid játéka, maradjon meg az Atleticónak. És a vicc, hogy ha a nagyobb helyzeteket befejelik a második félidőben, még úgy is megnyerhettük volna.
A Valenciának meg grat, nagyot küzdöttek, úgy ünnepeltek a végén, mintha bajnokságot nyertek volna, nagyon akarták ezt a meccset. Általában szépen járt a labda, amikor támadtak, át is rohantak rajtunk. Casillas-nak volt pár szép védése, és szerencsénk is volt, hogy nem lőttek többet, de ilyen a foci. Nekik is volt szerencséjük.
De áh, utálom, hogy ha így kapunk ki… az álldogálást és a semmittevést nem bírom… ezért nem nézek magyar bajnokit se