Matt009 írta:Minden szavaddal egyetértek. Egy bajom van: nem tudtunk egy ép-kéz láb támadást vezetni, ami nem sok jót ígér a jövőre. A BL legesélyesebbjének én a Chelseat tartom, velük nem tudom, mit fogunk kezdeni.CS0ki írta:Nekem nem volt nagy bajom a meccsel, talán mert annyira nem érdekelt...Idén nálam a bajnokság a prioritás, mellé a BL. Mivel nem vagyunk top formában, nem biztos, hogy rosszul jön az a pár üres hét, amikor pihenhetünk, barcelona-atletico meg egymás nyúzza.
Kár, hogy pont ez a köcsög atletico, de ez van.
A kupát viszont nem siratom. Tényleg nincs szükségünk ezekre a meccsekre. Hadd csépelje egymást az Atma és a Barca. Kis szerencsével az a párharc a bajnokságot a kezünkbe adhatja.
Dolgozni kell tovább. Ja és remélem kövi meccsen James és Bale a padon kezd.
A Chelsea mostanság éppúgy nincs top formában, mint mi. Persze ettől még ott vannak a legesélyesebbek között, de nem állnak jobban, mint mi, vagy a bajorok. A németek talán még sanszosabbak is lehetnek, a bajnoki hajrá aligha fogja őket kinyírni.
A kupa meg...egyrészt engem is jobban érdekel a bajnokság és a bl, de elviselnék egy triplát is. A kupának meg még lesz egy visszavágója, majd lemondok róla, ha már kiestünk, addig nem.