Jesé Rodriguez - 20
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Re: Jesé Rodriguez - 20
Nem hiszem, hogy tolongani fog majd a zuhanyzó előtt ...
Viccet félretéve eléggé ego romboló ha az embert felküldik arra a fél percre, hogy elvégezzenek egy bedobást meg egy kapuskirúgást.Nem értem hogy 0:2nél mért nem lehetett 2ős vagy 3-as cserével feldobni őt is.Ezekből a fél percekből nem igen fog építkezni.
Viccet félretéve eléggé ego romboló ha az embert felküldik arra a fél percre, hogy elvégezzenek egy bedobást meg egy kapuskirúgást.Nem értem hogy 0:2nél mért nem lehetett 2ős vagy 3-as cserével feldobni őt is.Ezekből a fél percekből nem igen fog építkezni.
Igazi klasszis teljesítményt nyújtott ma este, egy rossz passza sem volt, csak így tovább!
Ez már azóta evidens, mikor neki állt sírni Mourinhonak. Lesz vele még problémánk szerintem.TBone írta:Jesénél sem nagy az arc mi az a sapka, te atya istenEmilio Butragueño fogadta a magyar szurkolókat – az első nap beszámolója Forrás: Madridom.hu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jó, hát le sem akartam fotózni, de mondom ha már ott vagyok... :ĐTBone írta:Jesénél sem nagy az arc mi az a sapka, te atya istenEmilio Butragueño fogadta a magyar szurkolókat – az első nap beszámolója Forrás: Madridom.hu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Jesénél sem nagy az arc mi az a sapka, te atya istenEmilio Butragueño fogadta a magyar szurkolókat – az első nap beszámolója Forrás: Madridom.hu
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A rotáció problémája az események tükrében megoldottnak mondható. Ha így megy tovább, lassan a Real Cből is kell majd felhozni embereket. Jesé most megkapta az esélyt, szerintem a győztesnek bizonyult gólja és a kapufája igazolta, hogy megérte beállítani. Bale mostanában 3 meccsen sem mutat fel ennyit, mégis kirobbanthatatlan.
Iscoval nagyon jól megértették egymást, folyamatos játéklehetőség mellet ez még jobb lesz. Elég jól mozgott most a srác, bár tényleg félti magát egy kicsit. A támadó szekcióból szerintem tegnap a már megszokott módon minősíthetetlenül rossz formában játszó Balét és a most rendkívül rossz napot kifogó, számtalan kulcspasszt rontó Benzemát is felülmúlta.
Szombaton meglátjuk. Bale rovására kezdenie kellene, de erre annyi esélye van, mint Szálasinak a népbíróság előtt. Hiába na, mi már csak olyan csapat vagyunk, ahol az játszik, aki sokba került.
Iscoval nagyon jól megértették egymást, folyamatos játéklehetőség mellet ez még jobb lesz. Elég jól mozgott most a srác, bár tényleg félti magát egy kicsit. A támadó szekcióból szerintem tegnap a már megszokott módon minősíthetetlenül rossz formában játszó Balét és a most rendkívül rossz napot kifogó, számtalan kulcspasszt rontó Benzemát is felülmúlta.
Szombaton meglátjuk. Bale rovására kezdenie kellene, de erre annyi esélye van, mint Szálasinak a népbíróság előtt. Hiába na, mi már csak olyan csapat vagyunk, ahol az játszik, aki sokba került.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Még kell neki rengeteg játékperc, de úgy láttam, hogy közelebb a kapuhoz jobban él, és kategóriákkal jobban játszott, mint eddig.. Gólja ide vagy oda. Nyomatni kell. Többnyire csereként, de néha kezdőként, de ugye a csapatunkban az időben cserélés és a rotáció.............
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Úgy tűnik nekem, hogy lassan kezdi visszanyerni a sebességét, viszont a cselei harmatgyengék, régen jobban ment neki az 1vs1... lehet a kis, hirtelen irányváltásokat még nem meri bevállalni, még nem bízik a térdében... Remélem hamar visszaszerzi a magabiztosságot, remélem nem fog úgy visszaesni mint Canales a sérülése után...
Esetleg Benzema helyett be lehetne tenni, de akkor C menjen csatárba, Jesé meg a helyére balra. 442-ben a jobb oldalon Jesé hasznavehetetlen lesz. Kroos meg úgy sem fog pihenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Már nem kell pihentetni.
Jövő héten csak egy meccs lesz hétvégén.
Most pihenhetnek majd a Bl rajtig.
Bár szerinetm nem fáradtak a játékosok.
Jövő héten csak egy meccs lesz hétvégén.
Most pihenhetnek majd a Bl rajtig.
Bár szerinetm nem fáradtak a játékosok.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Egyetértek veled, Remy, de sajnos ez nem lesz meg. Mondjuk legalább annyi, hogy kiscsapatok ellen működhet az Isco-Kroos-James-Bale-Benzema-CR hatosfogat, de egy valamire való együttessel szemben már sokadszorra bebizonyosodott, hogy hatástalan.
Hétvégén Ramost pihentetném, de így, hogy Pepe kiesett, nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. Kroos helyére Khedira mehet, elől én igazából Benzemát és Bale-t/CR-t is padoztatnám. Jesét fel centerbe (esetleg Iscót) és lehet csapatni a népet.
nálam Casillas, Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo, James, Khedira, Isco és Jesé lenne biztos kezdő, felállástól függően, hogy utóbbi kettő hol játszana. Jesét semmiképp nem tenném vonalszélsőnek, ott szerintem továbbra se fog semmit sem érni. Borzalmasan rövid a keret, Kroos nem tud pihenni, James bénázását nézni kell, Isco még mindig nem játszhat a posztján (ha itt ilyen jó, milyen lenne ott?), Benzema hiába bénázik sokszor hónapokig, akkor is betonkezdő, Chicharito egy kumma percet nem fog kapni soha... nagy a káosz Nem hittem, hogy valaha Khedirát a kezdőbe kívánom, most meg meccsek óta ez van...
jó esetben is ez lesz hétvégén:
casillas, carvajal, ramos, varane, marcelo, isco, khedira, james, bale, benzema és ronaldo
Hétvégén Ramost pihentetném, de így, hogy Pepe kiesett, nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. Kroos helyére Khedira mehet, elől én igazából Benzemát és Bale-t/CR-t is padoztatnám. Jesét fel centerbe (esetleg Iscót) és lehet csapatni a népet.
nálam Casillas, Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo, James, Khedira, Isco és Jesé lenne biztos kezdő, felállástól függően, hogy utóbbi kettő hol játszana. Jesét semmiképp nem tenném vonalszélsőnek, ott szerintem továbbra se fog semmit sem érni. Borzalmasan rövid a keret, Kroos nem tud pihenni, James bénázását nézni kell, Isco még mindig nem játszhat a posztján (ha itt ilyen jó, milyen lenne ott?), Benzema hiába bénázik sokszor hónapokig, akkor is betonkezdő, Chicharito egy kumma percet nem fog kapni soha... nagy a káosz Nem hittem, hogy valaha Khedirát a kezdőbe kívánom, most meg meccsek óta ez van...
jó esetben is ez lesz hétvégén:
casillas, carvajal, ramos, varane, marcelo, isco, khedira, james, bale, benzema és ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Látszik, hogy fáradt a csapat. Én hétvégén a kezdőbe raknám.
Kroos-t is pihentetném, mehetne Khedira. De valószínűleg Carlo megint feltolja a szuper kezdő 11-et, aztán megint nem lesz pihentetés...
Kroos-t is pihentetném, mehetne Khedira. De valószínűleg Carlo megint feltolja a szuper kezdő 11-et, aztán megint nem lesz pihentetés...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
igazból mióta visszatért, elég gyenge teljesítményt nyújt, amit az alábbiaknak tudok be:
-1 éves kihagyás (nyilvánvalóan)
-a csapat hullámvölgye
-kevés játéklehetőség, nem tud formába lendülni
-nem ott játszik, ahol a sérülése előtt játszott. ha minden igaz, eddig a kapuhoz sokkal közelebb, majdnem csatárként volt alkalmazva, most meg a vonal mellett, a szélen csak azt az egy, eszetlen és soha nem működő cselét próbálja végrehajtani, így teljesen kiöljük belőle azt, amiben jó.
ne legyen igazam, de valahogy úgy érzem, hogy Jesének nem lesz nagy karrierje itt Madridban, mert nem lesz a posztján játszatva, és nem fog elég lehetőséghez jutni a bizonyításra.
-1 éves kihagyás (nyilvánvalóan)
-a csapat hullámvölgye
-kevés játéklehetőség, nem tud formába lendülni
-nem ott játszik, ahol a sérülése előtt játszott. ha minden igaz, eddig a kapuhoz sokkal közelebb, majdnem csatárként volt alkalmazva, most meg a vonal mellett, a szélen csak azt az egy, eszetlen és soha nem működő cselét próbálja végrehajtani, így teljesen kiöljük belőle azt, amiben jó.
ne legyen igazam, de valahogy úgy érzem, hogy Jesének nem lesz nagy karrierje itt Madridban, mert nem lesz a posztján játszatva, és nem fog elég lehetőséghez jutni a bizonyításra.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
CS0ki írta:Pont pár napja írtam róla, hogy kicsit egysíkú a gyerek. Ezen a meccsen is gyakorlatilag ugyanazt próbálta 10szer megcsinálni. nem mondom, hogy sok más lehetőségünk volt, csak feltűnő, hogy nem túl széles a repertoár amit be tud mutatni. Azért még bőven látszik, hogy félti magát amúgy, nem is baj. Rázódjon csak vissza szépen lassan.
Mintha kicsit tavol lenne a kaputol a sok tamado miatt, de nem csak ezen a meccsen, hanem a Vale ellen is....a serulese elott sokkal jobban tamadta a kaput, nem volt ennyire kitolva a szelre...de lehet, h a serulese miatt is batrabb volt. Azert nem mondanam annyira egysikunak.
Mondjuk szerencsetlensegere akkor ter vissza amikor kisebb hullamvolgybe kerultunk.
szerk: kozben most latom, h Kerlon is hasonloan latja.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
nem érzed az igazi szépség erejét
ja egy síkú, de azt az egy síkot pont a kapuhoz közelebb kéne érvényesíteni, mert abban volt jó, hogy bemozgott és eltette a labdát a helyére
ja egy síkú, de azt az egy síkot pont a kapuhoz közelebb kéne érvényesíteni, mert abban volt jó, hogy bemozgott és eltette a labdát a helyére
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ad1, cserélj avatárt plsKerlon írta:jól van csajok, de azt figyeljétek már, hogy a 442vel távolabb játszik a kaputól, onnét meg nehéz érvényesíteni a gólerősséget meg még a bal oldalon is érzi jobban magát... Neki nem ezeken a meccseken kell felküzdenie magát.
ad2, ami egysíkú, az felállástól függetlenül egysíkú
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A végén már szerintem 4-3-3-at nyomtukKerlon írta:jól van csajok, de azt figyeljétek már, hogy a 442vel távolabb játszik a kaputól, onnét meg nehéz érvényesíteni a gólerősséget meg még a bal oldalon is érzi jobban magát... Neki nem ezeken a meccseken kell felküzdenie magát.
jól van csajok, de azt figyeljétek már, hogy a 442vel távolabb játszik a kaputól, onnét meg nehéz érvényesíteni a gólerősséget meg még a bal oldalon is érzi jobban magát... Neki nem ezeken a meccseken kell felküzdenie magát.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Arról a méretes hátsóról nem nehéz lepattanni mondjuk.Sierra írta:Nekem az tetszik benne nagyon, ahogy fedezi a labdát, ahogy teszi-veszi. Rövid passzok is mennek neki, labdakezeléssel sincs gondja, vissza kell neki is rázódnia, tavaszra talán láthatjuk a tavalyi Jesét, szerintem nem lesz akadálya ennek, nem nagyon látni rajta, hogy megtört volna vagy ilyesmi.
Nem illik.
Nekem az tetszik benne nagyon, ahogy fedezi a labdát, ahogy teszi-veszi. Rövid passzok is mennek neki, labdakezeléssel sincs gondja, vissza kell neki is rázódnia, tavaszra talán láthatjuk a tavalyi Jesét, szerintem nem lesz akadálya ennek, nem nagyon látni rajta, hogy megtört volna vagy ilyesmi.