Volt már ekkor szinkronizálás. Ezek kalóz vhs-eken voltak.TBone írta:Szégyen-nem szégyen, én csak mostanában kerültem tisztába azzal kapcsolatban, hogy régen, még a szinkronizálás előtt hangalámondással mentek a filmek, és hogy milyen is volt ez. Hát gyerekek, sírtam Terminátor (1984) - "A végrehajtó" (2:23-tól)
Mozi, filmek
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Szégyen-nem szégyen, én csak mostanában kerültem tisztába azzal kapcsolatban, hogy régen, még a szinkronizálás előtt hangalámondással mentek a filmek, és hogy milyen is volt ez. Hát gyerekek, sírtam Terminátor (1984) - "A végrehajtó" (2:23-tól)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az a trukk benne, hogy "igaz tortenet ALAPJAN".. Tehat van egy igaz tortenet, ami megtortent, es az alapjan irtak egy fikciot. Szerintem eleg egyertelmu a megnevezes, aki meg keszpenznek veszi amit lat vagy kiabrandul hogy megsem ugy volt, hat... megerdemli.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Eszembe jutott ez a film, most a franciaországi esetek kapcsán, nézzétek: http://www.imdb.com/title/tt0808417/
Ugyan ezt mondom én is, mert tetszett a film. Arra próbáltam rávilágítani, hogy ha valami igaz történet alapján készült, még nem biztos hogy teljesen fedi a valóságot (persze nyilván sosem fedheti 100%-ban).
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem feltétlenül akadok ki az olyan "igaz történet alapján" filmekre, amik néhol hollywoodira sikeredtek. Ugyanis, ha megfogott a történet, akkor utána úgyis utána fogok olvasni. Az meg, hogy mit láttam a filmvásznon, az más kérdés. Miután film, így működjön a vásznon, és ha ahhoz az kell, hogy átírjanak 1-2 dolgot benne, akkor hajrá.
Felhőatlasz
Őőő, ja. Nem rossz film, de nem is lesz kedvenc. Annyit elért, hogy utána olvassak, ugyanis elég elvesztettem a fonalat 1-2 helyen, de ahogy hallom ez nagyjából mindenkinél "probléma". 7- 7,5
Rekviem nekem is elsőre ütött igazán. Másodjára már kevésbé. De ettől függetlenül levetíteném az iskolákban!
A Pankrátor meg nem jött be, de lehet megérne egy újrázást...
Felhőatlasz
Őőő, ja. Nem rossz film, de nem is lesz kedvenc. Annyit elért, hogy utána olvassak, ugyanis elég elvesztettem a fonalat 1-2 helyen, de ahogy hallom ez nagyjából mindenkinél "probléma". 7- 7,5
Rekviem nekem is elsőre ütött igazán. Másodjára már kevésbé. De ettől függetlenül levetíteném az iskolákban!
A Pankrátor meg nem jött be, de lehet megérne egy újrázást...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem fake, mert megtörtént a sztori, de a kivitelezése már több ferdítést tartalmaz mint valóságot. Ettől függetlenül én élveztem a mozit, nem is vagyok jártas a témában, így nem vont le semmit az élvezeti értékéből, de azóta fenntartásokkal kezelem az "igaz történet alapján" címkét.
Miért, az fake? Bocs nincs kedvem utánaolvasni.tucsoki írta: Azért ezeknek az "igaz történeteknek" érdemes utána nézni, lásd Phillips kapitány...
Én egyszer láttam, de nekem elég is volt. Nekem az már túl sok.Faust írta:Személy szerint pont fordítva vagyok vele, először anno ütött, mint az ipari áram, aztán azóta minnél többször látom, annál gyengébb és rosszabb.
Ha Aronofsky, akkor Fountain és Black swan.
Nálam ha Aronofsky, akkor Black Swan és Pankrátor. Az utóbbi valamiért különösen tetszett.
Birdmanre nagyon kíváncsi vagyok, régen láttam már Inárritu filmet. Pedig a Biutifult is milyen régóta meg akarom nézni.. A trailer alapján különleges film, imdb-n is eléggé jól áll eddig.
Ha már új filmek, Michael Mann is új filmmel jelentkezik 2009 után, moziban láttam a trailert, engem annyira nem fogott meg, eléggé tipikus pörgős akciófilmnek tűnik. Az nem annyira a zsánerem. De az öreg nagy kedvenc, szóval ha kijön dvd-n már húzom is lefele.
Azért ezeknek az "igaz történeteknek" érdemes utána nézni, lásd Phillips kapitány...mathers írta:Mi van itt ma? A kódjátszma is "kijött" Ezt vártam már. Jó kis II. világháborús film a kódfejtésről. Igaz történet alapján.
WALL-E (2008)
Nagyon jó! Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Fogós sztori, vicces, jól meg van csinálva. Egyik kedvenc animációs filmem lett.
9/10
The Hobbit - The Battle of the Five Armies (2014)
Szerintem nem olyan rossz, mint amilyennek sokan mondják, nekem ez is tetszett. Elég izgalmas szerintem, főleg a csatától, csak úgy pörögnek benne az események. Mondjuk kicsit túlzásba vitték már az effekteket meg néhány jelenetet, már-már B kategóriás akciófilmekre emlékeztetett olykor. Ettől függetlenül szerintem fasza.
7,5/10
Nagyon jó! Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Fogós sztori, vicces, jól meg van csinálva. Egyik kedvenc animációs filmem lett.
9/10
The Hobbit - The Battle of the Five Armies (2014)
Szerintem nem olyan rossz, mint amilyennek sokan mondják, nekem ez is tetszett. Elég izgalmas szerintem, főleg a csatától, csak úgy pörögnek benne az események. Mondjuk kicsit túlzásba vitték már az effekteket meg néhány jelenetet, már-már B kategóriás akciófilmekre emlékeztetett olykor. Ettől függetlenül szerintem fasza.
7,5/10
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ki gondolta volna.mathers írta:Mi van itt ma? A kódjátszma is "kijött" Ezt vártam már. Jó kis II. világháborús film a kódfejtésről.
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Mi van itt ma? A kódjátszma is "kijött" Ezt vártam már. Jó kis II. világháborús film a kódfejtésről. Igaz történet alapján.
Személy szerint pont fordítva vagyok vele, először anno ütött, mint az ipari áram, aztán azóta minnél többször látom, annál gyengébb és rosszabb.Par eve lattam mar, de igy ujranezve meg durvabb hatast valtott ki.
Ha Aronofsky, akkor Fountain és Black swan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem nevettem rajta.Elég vicces szabály ez, no mindegy, bocsánat, máskor pü-ben írom az ilyet.
Ezek szerint nem olvastad a szabályzatot, pedig regisztráláskor kötelező lenne. Ha volt link, töröltük, warnt adtunk érte.De először meglepődtem, mert régebben mintha láttam volna itt linkeket, de akkor rosszul emlékszek.
Azért mert ez a szabályzat.Csak segíteni szerettem volna. Amúgy nem értem miért nem lehet ilyet beírni, szerintem a fórom 99%-a torrentezik, a maradék 1% meg nem az itt talált linkek miatt fog elkezdeni.
És a megoldásra is rájöttél egyedül.máskor pü-ben írom az ilyet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
De először meglepődtem, mert régebben mintha láttam volna itt linkeket, de akkor rosszul emlékszek. Csak segíteni szerettem volna. Amúgy nem értem miért nem lehet ilyet beírni, szerintem a fórom 99%-a torrentezik, a maradék 1% meg nem az itt talált linkek miatt fog elkezdeni. Elég vicces szabály ez, no mindegy, bocsánat, máskor pü-ben írom az ilyet.Gondolom nem lepődsz meg, ha kapsz egy warnt.
Coherence
Igazi mindfuck baromság Mondjuk lehet nem kómásan kellett volna megnézni, de ez akkor is elég gyengusz. A kameramozgás idegesítő, színészek is elég bénák, egyedül a főszereplő csaj volt jó, és még cuki is
DVD minőségben...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Gondolom nem lepődsz meg, ha kapsz egy warnt.
viewtopic.php?f=24&t=47#p1875
R24
viewtopic.php?f=24&t=47#p1875
R24
- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Csak egy kérdésem van? Hol?Fent van az American Sniper meg a Birdman is dvd minőségben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sniperhez kérnék egy feliratot, ha lehet.mathers írta:Hát mi van itt? Fent van az American Sniper meg a Birdman is dvd minőségben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Hát mi van itt? Fent van az American Sniper meg a Birdman is dvd minőségben.