Ne nyerjenek, semmiképpen. Az Atma nem zuhanna össze a vereségtől. Előnyben vannak, ráadásul a mumusunk, városi rivális, stb. Kaphatnak tízet is, akkor is ugyanazok maradnak ellenünk, mint akik voltak.Ramioli írta:Most az egyszer nyerjen a barca a mai meccsen, jó lenne ha nagy aránnyal , persze erre kicsi az esély hogy megszorják a matracosokat de nem lenne hülyeség.. talán egy picit a kupa mecsre is hatással lenne ha ma kikapna az Atletico.
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Most az egyszer nyerjen a barca a mai meccsen, jó lenne ha nagy aránnyal , persze erre kicsi az esély hogy megszorják a matracosokat de nem lenne hülyeség.. talán egy picit a kupa mecsre is hatással lenne ha ma kikapna az Atletico.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt hiszem a valencia meccs után írtam ezt.Hogy nézzük meg mit fognak majd trógerkodni a következő ellenfél ellen,bezzeg velünk szemben térdig feltört a lábuk....roha*t ellenszenves ez a viselkedés számomra. A két nagy ellen ott döglik meg a pályán,majd egy hét múlva is még alig él.......A mostani forduló alapján csak újra megerősíteném, hogy rohadjon meg a Valencia. Ellenünk megcsinálták a 200 százalékos teljesítményt, mindenki lehozta élete legjobbját, most meg döntetlen középcsapat ellen. Bármibe lefogadtam volna, hogy egy hétig csak kornyadozni fognak azután a teljesítmény után, be is jött.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A mostani forduló alapján csak újra megerősíteném, hogy rohadjon meg a Valencia. Ellenünk megcsinálták a 200 százalékos teljesítményt, mindenki lehozta élete legjobbját, most meg döntetlen középcsapat ellen. Bármibe lefogadtam volna, hogy egy hétig csak kornyadozni fognak azután a teljesítmény után, be is jött. Most nem szántották fel a pályát. De nem baj, nekünk jól megmutatta a sok kis féreg, hogy mire képes EGY meccsen. Minden évben pontokba kerülnek nekünk. Az ilyen csapatoktól hányok a legjobban, amelyek egész évben csak egy ellenfélre készülnek. Az Atleti legalább minden meccsen paraszt, ők ilyenek és kész, de azt stabilan hozzák is bárki ellen. K1 tokyoi döntő kutyaf...a hozzájuk képest.
A másik bosszantó dolog, hogy úgy látszik, Real meccset már normális időpontban csak akkor látok, ha Király Kupa vagy BL meccs van. Megérdemelne egy jó orrbaverést, aki kitalálta, hogy most már minden bajnokit lehetetlen időpontban kell játszani, 16kor, délben, meg ilyenek. Nem tudom, ki volt ez a nagy tudású, de csókoltatom. Jövőre reggel hatkor lesz, hogy a kínai jobban lássa ?
A mai Barca-Atma rangadón egy ikszes lenne a legjobb szerintem, mert mindkét riválishoz még menni kell, és így jó lenne, ha mindkettő pontokat veszítene. Az meg kiszámíthatatlan, hogy a bajnokság végére melyikük lesz acélosabb. Ha Messi kiválasztja a következő edzőt és össze is hozzák neki, a Barca nagyon feltámadhat. Bár kinevezhetnék őt is, mert úgy látom, már mindenkinél okosabbnak képzeli magát. Jobb lett volna, ha hamarabb van ez a meccs a sorban (a visszavágó az utolsó előtti forduló lesz), mert ha a vége három esélyes lesz, tartok tőle, hogy kigolyózhatnak minket a bajnoki címből, mert mindkettő jobban utálja a Realt mint egymást. Kíváncsian várom a meccset.
A másik bosszantó dolog, hogy úgy látszik, Real meccset már normális időpontban csak akkor látok, ha Király Kupa vagy BL meccs van. Megérdemelne egy jó orrbaverést, aki kitalálta, hogy most már minden bajnokit lehetetlen időpontban kell játszani, 16kor, délben, meg ilyenek. Nem tudom, ki volt ez a nagy tudású, de csókoltatom. Jövőre reggel hatkor lesz, hogy a kínai jobban lássa ?
A mai Barca-Atma rangadón egy ikszes lenne a legjobb szerintem, mert mindkét riválishoz még menni kell, és így jó lenne, ha mindkettő pontokat veszítene. Az meg kiszámíthatatlan, hogy a bajnokság végére melyikük lesz acélosabb. Ha Messi kiválasztja a következő edzőt és össze is hozzák neki, a Barca nagyon feltámadhat. Bár kinevezhetnék őt is, mert úgy látom, már mindenkinél okosabbnak képzeli magát. Jobb lett volna, ha hamarabb van ez a meccs a sorban (a visszavágó az utolsó előtti forduló lesz), mert ha a vége három esélyes lesz, tartok tőle, hogy kigolyózhatnak minket a bajnoki címből, mert mindkettő jobban utálja a Realt mint egymást. Kíváncsian várom a meccset.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, van egy érzésem, hogy nem lesz egyszerű az a Getafe elleni meccs. Ezer éve nem nyertek, ráadásul városi rangadó, méghozzá délben. Érdekes lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
- Kedvenc csapatod: Fradi, RM
Útálják a sporikák a RM-ot, ez majd megint kirívó lesz a holnapi barca meccs után. ? matracos mer olyan alattomosan durvulni majd? ma is vicc ez a piros, miután összecsúsztak és azt nyomta ki, aki jobban visszahúzta a lábait
jobban örülnék ha a kismadrid bukna a rangadón, a barcában jobban érzem h bukhat még többet
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
hopp rossz topik sorry
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
- Kedvenc csapatod: Fradi, RM
Ez lenne a jó a matracosok ellen. Nagyon rugalmas ez a felállás. Csere sorral is eredmény szerint jól variálható.
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Szerintem akkor már ebbe több fantázia lenne:Kerlon írta: ------Pepe--------Ramos--------Varane
------------Modric---------Kroos
James-----------------------------------Isco
-------Bale--------Benzema-----C
Pepe-Ramos-Varane
Carvajal Kroos Marcelo
Isco James
Benz CR
- h3x0r
Na de hol vannak a barcasok?KAG írta:Azt amúgy tudtátok, hogy Cheryshev vezeti 8 gólpasszal az assist táblát holtversenyben Koke és CR társaságában?!?
Engem egy picit meglepett. Nem is lehetett hallani a srácról, hogy ennyire jól megy neki!
Ha jol emlekszem, Cheryshev-et csak kolcsonbe adtuk. A nagy csapatnal nem hiszem hogy lenne helye, viszont ha igy folytatja, 10-15 milliot siman kaphatunk erte.
A jelenlegi barcanak szerintem nagyon jo lenne egy ilyen felallas, mivel nincs 2 eros kozephatvedjuk es a jobb szelen is boven vannak problemaik a vedekezessel. Nalunk viszont Marcelo es Carvajal is sokat tesz hozza a tamadashoz, raadasul a 2 kozephatved is a legtobb meccsen jol teljesit. Persze ennek a felallasnak is meglenne az elonye, a plusz 1 kozephatved miatt Modric es Kroos tobbet vehetne reszt a tamadasban.Kerlon írta:Amúgy Atletico ellen szerintem nyomatni kéne egy ilyet:
------Pepe--------Ramos--------Varane
Kicsit feleslegesnek érzem ellenük a 4 védőt. Esetleg még a formációt változtatni, hogy Bale a szélen és James Benzemáék mögött serénykedik, bár középen nehéz őket megbontani.
Ha Carvajal kiesne, megneznem ezt a felallast annyi valtoztatassal, hogy Ronaldo a jobboson lenne, Bale helyett pedig Marcelo jatszana. Az a Marcelo - Isco - Benzema harmas nagyon adna
szerk.: cserekent meg Bale johetne Benzema helyere.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát érdekes lenne... bár mostanában csak álldogálnak elől a fiúk, szóval lehet csak egymást zavarnák... Godinra ketten vigyáznának, vicces lenneKerlon írta:Amúgy Atletico ellen szerintem nyomatni kéne egy ilyet:
Kicsit feleslegesnek érzem ellenük a 4 védőt. Esetleg még a formációt változtatni, hogy Bale a szélen és James Benzemáék mögött serénykedik, bár középen nehéz őket megbontani.
Egyébként kell hátra is a mozgékony ember. Marcelo ebből a felállásból nagyon hiányozna, Carvajallal egyetemben. Ők is segítettek feltörni az Atletico védelmét (legalábbis az első vonalát). 3 statikusabb játékos hátra... hát nem tom, amúgy is hasonló felállásban szoktunk támadni, nem kell három középhátvéd.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt amúgy tudtátok, hogy Cheryshev vezeti 8 gólpasszal az assist táblát holtversenyben Koke és CR társaságában?!?
Engem egy picit meglepett. Nem is lehetett hallani a srácról, hogy ennyire jól megy neki!
ZIDANE
Amúgy Atletico ellen szerintem nyomatni kéne egy ilyet:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kölcsönbereeed_ati írta:Fú baszki Cani Atleticós lett?
Imádtam a játékát a sárgáknál, szerintem sokkal nagyobb karriert is befuthatott volna, ha még időben eligazol egy komolyabb csapatba.
Nem tudom mondjuk most 33 évesen milyen szinten van, de talán 1-2 éve lehet még.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fú baszki Cani Atleticós lett?
Imádtam a játékát a sárgáknál, szerintem sokkal nagyobb karriert is befuthatott volna, ha még időben eligazol egy komolyabb csapatba.
Nem tudom mondjuk most 33 évesen milyen szinten van, de talán 1-2 éve lehet még.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ugyan úgy.Előrevernék a lasztit,aztán jöhet a pontrúgás.Ha meg mi labdát szereznénk,aztán indítanánk a kontrát gyors embereinkre alapozva,lemészárolnák őket már a kp-n...Géci írta:Vagy ellenük is fel kellene venni a kontraázunk figurát. Kérdés, hogy hajlandóak lennének-e támadni vagy akkor is ugyan úgy állna az összes a 16-os vonalán mi meg a sajátunkon cicázgatnánk unalmunkban...
Ez az a Cholo féle fanatizmus,ami ellen nehéz.
Ilyenkor kellene bejátszani hosszú indításokkal a védelem mögé,ami tegnap nem ment.Marcelo próbálkozott ugyan,de hamvában holt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vagy ellenük is fel kellene venni a kontraázunk figurát. Kérdés, hogy hajlandóak lennének-e támadni vagy akkor is ugyan úgy állna az összes a 16-os vonalán mi meg a sajátunkon cicázgatnánk unalmunkban...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindenképp fel kell javulni úgy Ronaldonak mint Benzemanak.(Balet inkább hagyom,nem mondok semmit)Realista24 írta:Nem is kell elfáradniuk, nekünk kell változtatni, ők úgysem fognak. Nem lehet arra várni, hogy hibázzanak, hibára kell kényszeríteni őket.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is kell elfáradniuk, nekünk kell változtatni, ők úgysem fognak. Nem lehet arra várni, hogy hibázzanak, hibára kell kényszeríteni őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema