Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Most tényleg össze kell szedni Messi "megnyilvánulásait" az elmúlt évekből? Komolyan? Én emlékszem rá, sajnálom ha más nem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyik sem biztos, hogy 100%-ban így történt, de mint tudjuk nem zörög a haraszt...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ezt mondtam?Imádom amikor kiforgatják azt amit írok...tucsoki írta:Nem, igazából Messi egy szent tehén.
Nem szent,de nem olyan szar ember,mint amilyennek néhányan próbáljátok beállítani.
Nem, igazából Messi egy szent tehén.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Kerlon írta:Zlatan "Jesus" Ibrahimovic Ő leírta a könyvében, nem?Enrique írta:Erről a Messi-uralomról beszélt már nyíltan volt edző, volt csapattárs, vagy bárki aki közvetlen kapcsolatban volt vele?
És amit abban leír,az tényleg 100%-ig csak valós lehet?
Nem védem én Messit,mert mindenki látja,hogy nagy befolyása van a klubban,de azért ezt a Martinós szöveget nem hiszem el.
Zlatan "Jesus" Ibrahimovic Ő leírta a könyvében, nem?Enrique írta:Erről a Messi-uralomról beszélt már nyíltan volt edző, volt csapattárs, vagy bárki aki közvetlen kapcsolatban volt vele?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nem zörög a haraszt...Enrique írta:Erről a Messi-uralomról beszélt már nyíltan volt edző, volt csapattárs, vagy bárki aki közvetlen kapcsolatban volt vele?
amúgy ez olyan, hogy CR és Mou közt sem volt jó kapcsolat az utolsó évében (szerintem amúgy soha), de CR ennek ellenére nem sétálgatott soha a pályán
izgi: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_9
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
És mellé visszahoznánk Txikit és Ferran Sorianót is. Mirror.Remy írta:Pellegrini is kiszemelt.
Erről a Messi-uralomról beszélt már nyíltan volt edző, volt csapattárs, vagy bárki aki közvetlen kapcsolatban volt vele?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Martino tökös volt, de ezzel kb. az egész öltözőt megbonthatta rendesen.Realista24 írta:A katalánok korábbi edzője, Gerardo Martino állítólag az egyik edzésen a játékosok előtt ezt mondta Messinek:
"Tudom, hogy te vagy itt a főnök, te vagy a legfontosabb ember. Tudom, hogy, ha akarod, akkor felhívod az elnököt, és kirúgatsz, de kérlek, nem kell ezt minden nap megmutatnod."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A katalánok korábbi edzője, Gerardo Martino állítólag az egyik edzésen a játékosok előtt ezt mondta Messinek:
"Tudom, hogy te vagy itt a főnök, te vagy a legfontosabb ember. Tudom, hogy, ha akarod, akkor felhívod az elnököt, és kirúgatsz, de kérlek, nem kell ezt minden nap megmutatnod."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pellegrini is kiszemelt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Agüeronak egyetlen kedvelt tweetje van 2010 óta az egész Twitteren, ami 15 órával ezelőtt íródott.
"hey Kun, dobj egy üzenetet Leonak, hogy jöjjön a CItybe. x"
"hey Kun, dobj egy üzenetet Leonak, hogy jöjjön a CItybe. x"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
luis enriquevel is az a baj, mint guardiola az összes edzővel. nem képesek váltani, ugyanazt a kiismert, sablonos játékot akarják játszatni, ami már guardiola utolsó évében is döcögött, azóta pedig már a spanyol középcsapatok is sikerrel járnak kisebb szerencsével. ha messi vagy neymar nem húz valami ultraklasszist akkor a góllövés nagyon nehéz. nincs meg a sebesség a középpályán, a ritmusváltások és a gyors oldalváltások, amikből a gólokat lőtték. jó, a mezőny nagyobb részét így is bedarálják pusztán a minőségbeli különbség miatt, de ezt megtette a 2009-es madrid is, aztán 6-ot kapott a csúcsbarcatól.... pedig az a keret eléggé közepes volt.
xavi kiöregedése, iniesta kiégése ezeken a problémákon csak ront, hiszen luisenrique ezt nem ismeri fel. xavit meg se kellett volna tartani a nyáron, iniestara pedig a látottak alapján már nem lehet számítani évi 60 meccsre. neki szerintem jót tenne néhány meccs padozás, pihenés, mert inkább fejben vannak a gondjai, mint fizikailag. messi és a vezetőség pedig csak ezeket a gondokat tetézi.
nem lennék jó kedvemben, ha barca szurkoló lennék...
xavi kiöregedése, iniesta kiégése ezeken a problémákon csak ront, hiszen luisenrique ezt nem ismeri fel. xavit meg se kellett volna tartani a nyáron, iniestara pedig a látottak alapján már nem lehet számítani évi 60 meccsre. neki szerintem jót tenne néhány meccs padozás, pihenés, mert inkább fejben vannak a gondjai, mint fizikailag. messi és a vezetőség pedig csak ezeket a gondokat tetézi.
nem lennék jó kedvemben, ha barca szurkoló lennék...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En ebben egyaltalan nem vagyok biztos. De az o dolguk.Marci írta:és a kis Thiago is jobban járna, ha Angilàban tanulna.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
A kosarasokhoz, centernek.Leigazolnád Messit a Realba?
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Jordi Basté a Mundo egyik vezetője nyilatkozott, hogy Messi fejében valóban megfordult a váltás lehetősége. Az úriember Messi ügynökének a rokona. Az okok: az asszonynak áradozik Cesc barátnője Londonról, és a kis Thiago is jobban járna, ha Angilàban tanulna. Az elkövetkezendő 10 nap sorsdöntő lehet.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem nincs gond ezzel, Lucho le akarta zárni a továbbjutás kérdését az odavágón, és így legalább az MSN is hangolódhatott kicsit az Atlético elleni derbire. Persze ettől még Messi és Neymar Sociedad elleni padoztatása ugyanúgy hiba marad, de szvsz érthető döntést hozott most Enrique.Toti írta:mondtam h gala.
tovabbra is szanalmas.
hogyha ilyen tokos gyerek LE akkor a visszavagon is az msn kezdjen.
Valószínűleg megvan a továbbjutás, Suárez-gól, remek Messi-passzok, és még a napi Samper-adagom is megvolt, ennyi a lényeg.
Mondjuk a mai középpályából kiindulva van egy olyan érzésem, hogy a Xavi - Busquets - Iniesta hármas fog kezdeni az Atleti ellen... Remélem, nem így lesz.
nmate írta:ADAMA - Növényvédelem
nem hiszem el, hogy ti ezen lovagoltok... komolyan.
K
K