Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Nemsokára jön az is!
de hol a hosszú post?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Jégkorong!
Német DEL2: Kaufbeuren - Frankfurt Lowen 2
Mást nem találtam a mai napra. Talán a Dijon-Tours 2,5 overt fogom megtenni még.
Német DEL2: Kaufbeuren - Frankfurt Lowen 2
Mást nem találtam a mai napra. Talán a Dijon-Tours 2,5 overt fogom megtenni még.
Mégse. 2-0PEEtör írta:Hornets +12.5
Rockets -12.5
Imádok úgy betelni, hogy alig van időm a meccskezdésig, amikor hazaérek, Cody Zeller out, így már nem biztos, hogy tettem volna a Hornetsre. Bad luck Peter strikes again.
Ma durva meccs lesz az Atlanta Detroit, a két legélesebb csapat találkozik. Szvsz Atlanta simán coverel, Pistons óriási b2b győzelmek után tér haza.
GSW elpusztítja a Cavst, tetszik még a Suns, Magic.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Mára ment egy ilyen:
Zenit-N.Novgorod 1
Piestany-Kosice 2
N.Zámky-Ferencváros 1
Iserlohn-Straubing 1
Eisbaren-Schwenningen 1
Barcelona-Panathinaikos 1
2--->12
Zenit-N.Novgorod 1
Piestany-Kosice 2
N.Zámky-Ferencváros 1
Iserlohn-Straubing 1
Eisbaren-Schwenningen 1
Barcelona-Panathinaikos 1
2--->12
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nonmate írta:Na csak találtam jobbat
Na majd ma. Lakers túl van árazva érzésem szerint.
- nmate
Na csak találtam jobbat
New York O/U As Home Underdog: 1-11-1
Houston O/U As Away Favorite: 2-6-0
New York O/U As Home Underdog: 1-11-1
Houston O/U As Away Favorite: 2-6-0
Hornets +12.5
Rockets -12.5
Imádok úgy betelni, hogy alig van időm a meccskezdésig, amikor hazaérek, Cody Zeller out, így már nem biztos, hogy tettem volna a Hornetsre. Bad luck Peter strikes again.
Rockets -12.5
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Blazers -8 @ 1.9
- nmate
Bacca meg az MSN, 2,25-ért raktam félidőnél hogy 5,5 over, erre 60. percben megállnak 5-nél. No mindegy.
Amúgy mégis agyalok NBA-n, pontosan a Portland meccsen. 196 over. Hátha beindulnak a triplahuszárok. De fél unittal raknám max.
Amúgy mégis agyalok NBA-n, pontosan a Portland meccsen. 196 over. Hátha beindulnak a triplahuszárok. De fél unittal raknám max.
- nmate
NHL-t csak félszemmel követem, de itt szerintem elég sovány az Kingsre az odds. NYR komoly formában, tegnap ha jól láttam Anaheimnek erőlködés nélkül csaptak oda. Pláne tiszta győzelemre fogadni, amikor egy ilyen rangadón nagyon könnyen előjöhet egy döntetlen. De hangsúlyozom, csak fél szemmel nézem. Lényeg: szerinted ennyivel jobbak a Kings esélyei ezen a meccsen, hogy így bevállalod?morientes írta:L.A.-NYR H 2.00
Esélytelenebbre fogadás amúgy jó taktika lehet NHL-ben, ha rendesen ismeri az ember a bajnokságot. Nézem elég gyakran nyernek az underdogok.
Tegnap belekontárkodtam, Leafst megpróbáltam fél egységgel ha már edzőváltás volt, hátha felszabadulnak picit, aztán jó nagy pofon lett belőle. Úgy látszik hokiban ez nem működik
Amúgy a mai NBA kínálat röhejes, hagyom is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elég rendesen kaszáltam mostanában,kevés meccs,nagyobb tét,tegnap a valencia hozta a kötelezőt,ahogy a Lille is,remélem folytatódik a széria,a sevilla tud majd nyerni granadan,a maritimo megveri a nacionalt,a vancouver meg odahaza behúzza.
Aztán...
Boston-New Yersey H 1.80
Carolina-Buffalo H 1,75
Minnesota-Chicago V 2,05
L.A.-NYR H 2.00
Aztán...
Boston-New Yersey H 1.80
Carolina-Buffalo H 1,75
Minnesota-Chicago V 2,05
L.A.-NYR H 2.00
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Olvasgattam pár érdekesebb dolgot, például, hogy az ilyen első bemutatkozós meccsekkel pláne vigyázni kell, aztán még a beilleszkedés folyamata is necces (lásd Rondo), de KD alapból nem nagyon örült Waitersnek (aki 1/12 mezőny), a SAC-nak emg nagyon érett egy győzelem.Zsombor írta:2-3
Nem is vagyok ideges, tudom, hogy tanulnom kell ebből a szezonból. Többet kéne cappelni(bár a Thunder blowoutra nem számítottam), és nálam nem biztos hogy bejönnek ezek az első érzésre pakolt dolgok. Nem első eset, hogy az utoljára rakott meccseim jönnek be.
A Pelicansnál is visszatért Eric Gordon (8/20 még elmegy), meccs előtt írták, hogy felboríthatja az egész rendszert, egy J.Smith (,Parker, Bryant) szerű "cancer" a csapatnál. Kobe (2/15) is játszott ma, blowout is lett a dolog.
Streak ellen nem megyünk, csak amikor nagyon nagyon jó ok van rá (Atlanta, Detroit meccsek is jöttek, ATS-ről beszélek persze , nem voltak ellene okok).
Utólagos okoskodások is ezek, de tényleg bejöttek, én sem mertem meghúzni meccsek előtt, de ezek után már bátrabban fogom.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mind a 4 nba szelómra ajánlott a bet majdnem 1.2-3x-os összeget menet közben, olyan jól álltak a meccsek (pelicans,bucks) de benn hagytam őket és elmentem aludni, mikor hajnalban ránéztem telóról, látom, hogy csak egy szelvényem jött be, ott is csak a 2/3-as.
hát igen, az életnek nem csak másik területén fontos, hogy az ember időben kivegye.
jöhetett volna 4-5 ezer forint, ha elfogadom a "bank ajánlatát".
hát igen, az életnek nem csak másik területén fontos, hogy az ember időben kivegye.
jöhetett volna 4-5 ezer forint, ha elfogadom a "bank ajánlatát".
2-3
Nem is vagyok ideges, tudom, hogy tanulnom kell ebből a szezonból. Többet kéne cappelni(bár a Thunder blowoutra nem számítottam), és nálam nem biztos hogy bejönnek ezek az első érzésre pakolt dolgok. Nem első eset, hogy az utoljára rakott meccseim jönnek be.
1-2, ez a Pistons beszarás, back to back győzelem San Antonioban és Dallasban?
Thunder is meglepett, de ez van.
Thunder is meglepett, de ez van.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hihetetlen.. nagyon ritkán szoktam mixelni, de akkor szinte mindig bukok. Pár haverommal két éve csináltunk egy tippmixes oldalt facen, amit rá pár hétre abba is hagytunk, mondom két év után kiírok már egy tippet. Csak gyorsan ránéztem az eredmények oldalára, erre kiírtam ezt:
Lille H
Almeria - Getafe D
Valencia H
Hát nem bejött.. persze ha élőbe megrakom, tuti elment volna.
Lille H
Almeria - Getafe D
Valencia H
Hát nem bejött.. persze ha élőbe megrakom, tuti elment volna.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az élőfogi hozta ki jóra a napot, +2k és még él 4 nba szelvény.
lille - evian 0.5 over
6000 -> 8400
villarreal - sociedad 0.5 over
1000 -> 14000
lille - evian 0.5 over
6000 -> 8400
villarreal - sociedad 0.5 over
1000 -> 14000
a múltkori után elhittem...gkovi írta:http://www.flashscore.com/match/27ZR7fkF/#match-summary
Állítólag: 2/1 HT/FT
Kíváncsi vagyok jön-e.
Közben a szorzó 25-ről 15-re esett.
- nmate
Maciknál elbizonytalanodtam, már majdnem Hawks felé hajlok...inkább kivettem. Itt a teljes.
NBA:
Pels -4,5
Bucks -6,5
Pels over 99
Nets 1H -2,5
Pacers - GSW over 202
NHL:
Leafs ML * 0,5 unit (új head coach)
Foci:
Villarreal - Sociedad BTTS pedig bukott.
Élőben 2 sárgalapnál raktam fél unitot 7.5 overre, simán jött, de a 17,5 is jöhetett volna ha az Atletinek is így osztja a lapokat, mint nekünk.
NBA:
Pels -4,5
Bucks -6,5
Pels over 99
Nets 1H -2,5
Pacers - GSW over 202
NHL:
Leafs ML * 0,5 unit (új head coach)
Foci:
Villarreal - Sociedad BTTS pedig bukott.
Élőben 2 sárgalapnál raktam fél unitot 7.5 overre, simán jött, de a 17,5 is jöhetett volna ha az Atletinek is így osztja a lapokat, mint nekünk.