FIFA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: FIFA
Szerintem ő arra gondolt a milyen csapat alatt, hogy pl. La Liga vagy Premier League esetleg hibrid, bár ez csak az én véleményem Én is a 4-1-2-1-2 felállásban tolom, úgy hogy a vkp előtt a 2 játékos szélső nem pedig kk. https://www.youtube.com/watch?v=14ROqTNHXAc Lehet ezt már eddig is tudtad, de ha nem segíthet finomhangolni a taktikád, illetve, hogy milyen módon tudod állítgatni a kisebb dolgot. Persze nem külön a pozíciókat tudod vele állítani, de ez is segíthet
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
RR77:
Online játékban az ultimate team-et kezdtem el.
Köszi, pont erre gondoltam. 4-1-2-1-2 épül egyenlőre. De, ha végén nem válna be lehetséges váltok, bár jó lenne ez csak a pozíciókon kellene finomítani, de nem lehet sajnos szerkeszteni, mint a sima játékban.
Amúgy, aki ps4-en játszik fifát HUN_Cronos néven megtalál, aztán, ha van épkézláb csapatom játszhatunk.
Online játékban az ultimate team-et kezdtem el.
Köszi, pont erre gondoltam. 4-1-2-1-2 épül egyenlőre. De, ha végén nem válna be lehetséges váltok, bár jó lenne ez csak a pozíciókon kellene finomítani, de nem lehet sajnos szerkeszteni, mint a sima játékban.
Amúgy, aki ps4-en játszik fifát HUN_Cronos néven megtalál, aztán, ha van épkézláb csapatom játszhatunk.
- sebydani
Szívesen mondok neked párat, ha gondolod, ugye attól függ milyen csapatod van, de itt mindenféle kritériumnak megfelelőlen kereshetsz te is. Felül kiválaszthatod, hogy milyen ártartományba keressen, a kártya minőségét, akár azon belül azt is, hogy rare vagy non rare, kiválaszthatod a nemzetiséget, a bajnokságot. Szerintem nagyon könnyű használni, és eléggé adja magát a dolog , de ha nem megy valami szívesen segítek !Anyaka írta:Belekezdek lassan az UT team építésébe, de kellene pár megfizethető játékos neve, mert egyesével kikeresgetni nehéz. Esetleg nem létezik ilyen FUT átlagár/játékos lista valahol?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Milyen csapatot csinálsz?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Bal alsó többek között a cselezéshez kell. Meg talán azzal lehet is lassan gyalogolni. Nyomva tartod, és olyankor mozgatod a jobb joy-t is, attól függően milyen cselt akarsz persze.
Más:
Belekezdek lassan az UT team építésébe, de kellene pár megfizethető játékos neve, mert egyesével kikeresgetni nehéz. Esetleg nem létezik ilyen FUT átlagár/játékos lista valahol?
Jelenleg egy Mascherano-m van kb. 800ért jött (34x szerződés), meg egy Klose ő pakkban volt. Még Fabregas-t néztem ki, de nem tudom a játékban milyen. Viszont az ára elfogadható. Ha nagyon erőltetem a felállást már mindenki arany szintű. Csináltam már egy 100-as chemistry-s csapatot is a gold pack miatt, de azonos nemzetiségű játékosokból raktam össze, úgy könnyen meglett.
Más:
Belekezdek lassan az UT team építésébe, de kellene pár megfizethető játékos neve, mert egyesével kikeresgetni nehéz. Esetleg nem létezik ilyen FUT átlagár/játékos lista valahol?
Jelenleg egy Mascherano-m van kb. 800ért jött (34x szerződés), meg egy Klose ő pakkban volt. Még Fabregas-t néztem ki, de nem tudom a játékban milyen. Viszont az ára elfogadható. Ha nagyon erőltetem a felállást már mindenki arany szintű. Csináltam már egy 100-as chemistry-s csapatot is a gold pack miatt, de azonos nemzetiségű játékosokból raktam össze, úgy könnyen meglett.
- sebydani
Vannak cselek amihez nem szükséges az L2/LR, de többnyire az összes skill move-hoz kell ha jól tudom. Ha van időd nézz be a gyakorlóarénába, ott kipróbálhatod az összes gombot mit tudnak együtt/külön, plusz gyakorolhatod a cseleket is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. január 9., péntek 16:57-kor.
- RealRaúl77
Arra gondolok, de úgy tűnt nekem cselez anélkül is. Bár nagyon nem elemezgettem még.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Ha az L2-re gondolsz, akkor azt lenyomva, és a jobb oldali joy-t használva cselezhetsz (+ gólöröm), illetve alapból az L2 húzogatja talán a labdát (?).RealRaúl77 írta:Egyedül a bal alsót nem vágom, hogy mire jó.
tick. tick. tick.
- RealRaúl77
Azt már kezdem memorizálni hogy mi hol van. Egyedül a bal alsót nem vágom, hogy mire jó.Sastre írta:Nyugi, ez teljesen normális Első nap bénáztam, azt se tudtam mit kell nyomni, gondolkodni kellett. Második nap tök jól ment. Harmadik napomon megint katasztrófa volt, anyáztam, ideges voltam, ki akartam dobni az ablakon (ráadásul a hüvelykujjam is fájt, mert nem szoktam hozzá a kontrollerekhez). Aztán azóta már jó, megszoktam. Bár lőni még meg kell tanulnom vele... valamikor bombagól... valamikor meg hatalmas homályRealRaúl77 írta:Vettem kontrollert... Hát kurvára nem megy a játék vele
A gond azzal van, hogy nem nagyon tudom megszokni a joystickot.. Valahogy mindig gyengén ment, ha haversráchoz átmentünk. controlleren is, meg olyan hagyományos joystickon is nehéz volt.. remélem bele tudok jönni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Nyugi, ez teljesen normális Első nap bénáztam, azt se tudtam mit kell nyomni, gondolkodni kellett. Második nap tök jól ment. Harmadik napomon megint katasztrófa volt, anyáztam, ideges voltam, ki akartam dobni az ablakon (ráadásul a hüvelykujjam is fájt, mert nem szoktam hozzá a kontrollerekhez). Aztán azóta már jó, megszoktam. Bár lőni még meg kell tanulnom vele... valamikor bombagól... valamikor meg hatalmas homályRealRaúl77 írta:Vettem kontrollert... Hát kurvára nem megy a játék vele
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ez mi? Ezt én miért nem találom? UT-ról van szó,nem?dannen írta:
azt is külön be lehet állítani, hogy a csatárod hogyan mozogjon labda nélkül! amikor rámész a squadodra akkor (psen) talán háromszög ha jól emlékszem és ott van egy opció aminek a nevére nem emlékszem pontosan, de ha rámész akkor mindegyik posztnak be tudod állítani, hogy mit csináljon támadásban, védekezésben, merre mozogjon
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealRaúl77
Vettem kontrollert... Hát kurvára nem megy a játék vele
- RealRaúl77
Ezt megtaláltam, és elvileg azt állítottam, hogy fusson be a védők mögé.. de nagyon ritkán csinálja.
- RealRaúl77
Second call-t tegnap találtam meg, de nehezen megy még egyelőre, folyamatosan figyelni épp kire vált át a gép, vagy ki fut rá, meg hasonlók.
Gyakorolni hol tudom normálisan? Vannak ezek a skill challenge-ek, de azon kívül? Majd éles meccseken belerázódok?
A másik meg, hogy amikor én indítok a játékosom rendre akkor próbál meg átvergődni a védelmen. Fordított esetben pedig állandóan azon túl járt már. Ezt mivel tudnám elérni?
Én amúgy 4312-ben nyomom. De még keresem a megfelelőt, de ez eddig jónak tűnik.
Köszi a tippeket.
Gyakorolni hol tudom normálisan? Vannak ezek a skill challenge-ek, de azon kívül? Majd éles meccseken belerázódok?
A másik meg, hogy amikor én indítok a játékosom rendre akkor próbál meg átvergődni a védelmen. Fordított esetben pedig állandóan azon túl járt már. Ezt mivel tudnám elérni?
Én amúgy 4312-ben nyomom. De még keresem a megfelelőt, de ez eddig jónak tűnik.
Köszi a tippeket.
- RealRaúl77
Védekezésben tudtok tippet adni, nem vagyok túl jó benne? Vagy ez egy skill, ha tudok, tudok, ha nem, nem?
Találkoztam egy csupa ezüstből, kb 72-74-es játékosokból álló csapattal. Hogy van az, hogy az ellenfél védelme tiszta zárt volt, egyszerűen nem volt rajta lyuk, ahol el tudtam volna futni, ahova be tudtam volna passzolni. Mindig mindenhol ott volt, mindenhova odaért. Passzokat fülelt le állandóan, szinte minden indítás elakadt benne. Ha átlöbböltem, az sem volt jó, mert érdekes módon, a Rodrigo, dos Santos duó, nem bírta lefutni őket. Kipasszolni sem tudtam, mert előbb utóbb az egyiket lefülelte, vagy egyik játékost simán letámadta és elvette. Persze amikor támadott, az ő támadói simán lefutották a védőimet, vagy simán kicselezték őket,
Még mindig billentyűzettel vagyok, de szerintem ez már nem csupán ezért volt.
Az offline season tényleg szar, unalmas, az elején, de legalább könnyű pénz. Ha már legalább egy teljes csapatod van, akkor mehetsz onlinera is, élvezetesebb és úgy vettem észre több pénzt is hoz. Az elején, ha jó vagy, simán menni fog.
Én azt javaslom, vagyis azt csináltam, hogy egy ilyen 300 ill. 600-ért megvett játékosokkal összeállítottam két csapatot, folyamatosan kísérletezgetve, hogy ki fekszik nekem. Aztán ez megvolt, szép lassan megvettem Varane-t, Carvajalt, Jesét, szóval 1-2 drágább játékos beleért már, mert néhány szerződés megvétele már belefért, és szép lassan elkezdtem felépíteni rare aranyból az első csapatomat. A másodikat, amivel offline ligában megyek, azt meghagytam sima arany játékosokból.
Aztán egy idő után már drágábbakat is megvettem, és elkezdtem kereskedni. Most folyamatosan nő a pénzem, van simán pénz szerződésekre, így nem kell finomkodni a 600-ért vett játékosokkal. Most már kb csak kereskedésre és szerződésekre költök. Néha, néha úgy döntök valakit le kell cserélnem az első csapatból, mert nem annyira fekszik nekem, akkor veszek csak úgy játékost. De a kereskedésből gyorsan gyűlik. Pár napja olyan lassú volt a folyamat, hogy azt hittem sosem lesz pénzem, most meg van 15ezrem és kb 30 játékos átadólistán átlag 1500-2000 coinért. Már csak el kell vigyék. De minden órában fogy egy kicsi, szóval szép lassan megy az is.
A csapat felépítése gondolom megy, mindenki egyéni elképzelése, de a chemistryre figyelj.
Kereskedésről most nem írnék, írtak eleget az elmúlt oldalakon.
Ja és mindig vegyél katalógusból coinokat, az sokat segít.
Lehet kicsit kusza volt.
Találkoztam egy csupa ezüstből, kb 72-74-es játékosokból álló csapattal. Hogy van az, hogy az ellenfél védelme tiszta zárt volt, egyszerűen nem volt rajta lyuk, ahol el tudtam volna futni, ahova be tudtam volna passzolni. Mindig mindenhol ott volt, mindenhova odaért. Passzokat fülelt le állandóan, szinte minden indítás elakadt benne. Ha átlöbböltem, az sem volt jó, mert érdekes módon, a Rodrigo, dos Santos duó, nem bírta lefutni őket. Kipasszolni sem tudtam, mert előbb utóbb az egyiket lefülelte, vagy egyik játékost simán letámadta és elvette. Persze amikor támadott, az ő támadói simán lefutották a védőimet, vagy simán kicselezték őket,
Még mindig billentyűzettel vagyok, de szerintem ez már nem csupán ezért volt.
Az eleje nagyon nehézkes. Addig a pontig, amíg felépíted alap arany játékosokból a csapatot. Azt tanácsolnám, ahogy nekem is tanácsolták, hogy elején sima arany játékosokat 300-ért, a rare-eket 600-ért vedd meg max. Ha lejár a szerződés, akkor ad el quicksell-el, és vegyél újat. Így nem megy el a pénz szerződésekre, de a meccsekből folyamatosan gyűlik. Amíg nincs meg a teljes keret, addig nehéz, mert pl én, amint volt pénzem, egyből elköltöttem új játékosra. Ki kell kísérletezni, hogy melyik felállás és játékosok fekszenek neked. Lehetőség szerint két csapatot építs fel, és folyamatosan váltogatva nem csökken gyakorlatilag a fitnessük.Anyaka írta:Amúgy elkezdtem most én is UT-zni. Van kemény 4000 pénzem. Mit érdemes csinálni az elején? Vegyek gold packokat? Vagy külön játékosokat? Fizessek be némi fifa pontra?
Most van egy kölcsön Hulkom, meg egy Banega 400-ért jött. A többi 60+, meg három 70-75-ös játékos. Aztán mos hajtok a gold-ra, de bedobott valami amatőr ligába, dögunalom volt az összes meccs, az egyik 40-0 lett... De most belekezdtem egy offline profi ligába, ott 1000 coins meg 1 gold pack a jutalom.
Az offline season tényleg szar, unalmas, az elején, de legalább könnyű pénz. Ha már legalább egy teljes csapatod van, akkor mehetsz onlinera is, élvezetesebb és úgy vettem észre több pénzt is hoz. Az elején, ha jó vagy, simán menni fog.
Én azt javaslom, vagyis azt csináltam, hogy egy ilyen 300 ill. 600-ért megvett játékosokkal összeállítottam két csapatot, folyamatosan kísérletezgetve, hogy ki fekszik nekem. Aztán ez megvolt, szép lassan megvettem Varane-t, Carvajalt, Jesét, szóval 1-2 drágább játékos beleért már, mert néhány szerződés megvétele már belefért, és szép lassan elkezdtem felépíteni rare aranyból az első csapatomat. A másodikat, amivel offline ligában megyek, azt meghagytam sima arany játékosokból.
Aztán egy idő után már drágábbakat is megvettem, és elkezdtem kereskedni. Most folyamatosan nő a pénzem, van simán pénz szerződésekre, így nem kell finomkodni a 600-ért vett játékosokkal. Most már kb csak kereskedésre és szerződésekre költök. Néha, néha úgy döntök valakit le kell cserélnem az első csapatból, mert nem annyira fekszik nekem, akkor veszek csak úgy játékost. De a kereskedésből gyorsan gyűlik. Pár napja olyan lassú volt a folyamat, hogy azt hittem sosem lesz pénzem, most meg van 15ezrem és kb 30 játékos átadólistán átlag 1500-2000 coinért. Már csak el kell vigyék. De minden órában fogy egy kicsi, szóval szép lassan megy az is.
A csapat felépítése gondolom megy, mindenki egyéni elképzelése, de a chemistryre figyelj.
Kereskedésről most nem írnék, írtak eleget az elmúlt oldalakon.
Ja és mindig vegyél katalógusból coinokat, az sokat segít.
Lehet kicsit kusza volt.
- RealRaúl77
Most nincs erőm összeszedni, de én is most kezdtem, és leírom a tapasztalatokat, tanácsokat, hátha segít. Ha visszaolvasol pár oldalt, akkor jó tanácsokat adtak nekem is, azokat megtalálod.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Kezdtem pár hete egy karriert a Uniteddel,túl könnyű volt úgyhogy szezon közben átmentem a Dortmundhoz viszont kicsit megszptam mert olyan tehetséget talált a kutatóm h 16!évesen 73-as volt.tkp a posztja és """német""" /Daniel Burendski /
A srácot 26 millióért vettem meg a Unitedtől de nagyon megérte,18 éves most és 80-as,kölcsönben van jelenleg a Maintznál.
3.szezonomat kezdem ebből ez a 2.teljes elég szép igazolásokat hajtottam végre. Pl. MAtS-t megvettem 11 millióért 1 évre rá eladtam 45-ért a Bayernnek,és hoztam Courtois-t 20-ért
Immobile sincs már a csapatban,őt is a Bayern vitte el 50-ért.
Kezdőm: Courtois-De Sciglio/Walker,Laporte,Varane,Marcelo-Gündogan/Song,Malanda-Draxler,Firmino,???-Icardi/Benteke
Reust elvitte a Barca 75-ért,tudnátok olyan balszélsőt mondani aki relatíve olcsó/35-40 milla/,csak 1 szezonra kéne mert Neymarnak lejár a szerződése és inkább mas csapatrészt erősítenék.
A srácot 26 millióért vettem meg a Unitedtől de nagyon megérte,18 éves most és 80-as,kölcsönben van jelenleg a Maintznál.
3.szezonomat kezdem ebből ez a 2.teljes elég szép igazolásokat hajtottam végre. Pl. MAtS-t megvettem 11 millióért 1 évre rá eladtam 45-ért a Bayernnek,és hoztam Courtois-t 20-ért
Immobile sincs már a csapatban,őt is a Bayern vitte el 50-ért.
Kezdőm: Courtois-De Sciglio/Walker,Laporte,Varane,Marcelo-Gündogan/Song,Malanda-Draxler,Firmino,???-Icardi/Benteke
Reust elvitte a Barca 75-ért,tudnátok olyan balszélsőt mondani aki relatíve olcsó/35-40 milla/,csak 1 szezonra kéne mert Neymarnak lejár a szerződése és inkább mas csapatrészt erősítenék.
Sose vegyél packet, hacsak nem fölös coinod van, nem éri meg.Anyaka írta: Amúgy elkezdtem most én is UT-zni. Van kemény 4000 pénzem. Mit érdemes csinálni az elején? Vegyek gold packokat? Vagy külön játékosokat? Fizessek be némi fifa pontra?
Most van egy kölcsön Hulkom, meg egy Banega 400-ért jött. A többi 60+, meg három 70-75-ös játékos. Aztán mos hajtok a gold-ra, de bedobott valami amatőr ligába, dögunalom volt az összes meccs, az egyik 40-0 lett... De most belekezdtem egy offline profi ligába, ott 1000 coins meg 1 gold pack a jutalom.
Ezenkívül még meg akarom csinálni ezt a kezdeti oktatópontokat, amiből 15 van, és jár érte szintén egy gold pack. De mezeket, labdát stb. is venni kell, kapni nem lehet?
Coint én nem vennék, de ha van fölös pénzed és nem akarsz annyira szenvedni az elején akkor hajrá.
Össze lehet kukázni normális játékosokat 800 körül, össze lehet dobni egy egész korrekt csapatot, csak legyen jó a chemistry-jük.
Labdát/mezt asszem lehet venni a katalógusban, de csak 90%ban vagyok biztos benne hogy az jó UT-ben is.
Tudom kicsit szétszórt válasz ez, de most nincs időm bővebben irni, bocsi