Értékeld a legutóbbi meccset
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kroos,Isco,Varane a jok. Kroos a MOM.....a tobbi atlag.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Ez az Espanyol szánalmas, még egy embéegyes "csapat" is tudott volna ennyit mutatni.. Amit nem értek, hogy Nacho miért nem játszik többet, Coentrao vagy Arbeloa helyett simán elférne bármelyik szélen csereként.. Isco aranylabda, Kroos mesteri, CR görcsös, Bale kérdőjel Összességében laza sörmeccs volt, remélem az Atletico ellen azért megpróbáljuk a lehetetlent, és 110%-on pörögve bedaráljuk őket..
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem meg a döntőig jobbak voltak az ellenfeleiknél.Tavaly nagy mákjuk volt az összes BL párharcban,
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Ramos a leghülyébben fogta garciát. Ilyenekbe ilyen rutinnal nem szabad belemenni. Megadta az esélyt a sporinak,hogy befújja, az meg az első félidő alapján nem is volt meglepetés,hogy befújta.
Igen, de Ramos rutinjával nem szabadna ilyenbe belekeveredni, vagy jobban kell kijönni belőle. Ha visszanézitek, egy kameraállásból látszik, hogy úgy kapaszkodik Ramosba hogy már szakad a meze (0:18-tól). Nyilván nem akart talpon maradni, de na...R.M.C.F írta:igy van.....ramos meg alig fogta,ezt beette a spori van ilyen.Géci írta:Ramos esete érdekes volt amùgy. Pl-ben szerintem ezt nem fùjnák be, de lehet ezt csak én gondolom így. Csávó konkrétan hùzta Ramos mezét közben meg gugolt lefelé. Ramos pedig nem tudott leválni róla, a spori meg megette. Messze nem volt annyira tiszta tizi szerintem, de kár vele már foglalkozni...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
igy van.....ramos meg alig fogta,ezt beette a spori van ilyen.Géci írta:Ramos esete érdekes volt amùgy. Pl-ben szerintem ezt nem fùjnák be, de lehet ezt csak én gondolom így. Csávó konkrétan hùzta Ramos mezét közben meg gugolt lefelé. Ramos pedig nem tudott leválni róla, a spori meg megette. Messze nem volt annyira tiszta tizi szerintem, de kár vele már foglalkozni...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Remélem hogy így lesz.Pdahaza csak nyerni kellene,még ha nem is jutunk tovább.Ez lenne a minimum.Kerlon írta:Év elején nem voltunk formában, Ancelotti kereste a csapatát, szerencsére Bale le is sérült. Most meg az volt, amit R24 is felvetített, hogy játszunk egy biztonsági 0-0-t, amit irányítottunk is 57 percig, de az az EGYÉNI hiba pecsételte meg a sorsunk. Kicsit szerencsétlenek is voltunk, mert Ramos fejese, Iscoé, Bale lesgólja, Bale kapáslövése sem sokon múlott. Míg nekik volt egy Griezman lövésük meg egy Gimenez fejes... Amúgy a kapunkra veszélytelen voltak. Ha ma feltudunk pörögni, akkor egy jó első félidővel az Atletico ellen lesz keresni valónk 0-2-ről is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Év elején nem voltunk formában, Ancelotti kereste a csapatát, szerencsére Bale le is sérült. Most meg az volt, amit R24 is felvetített, hogy játszunk egy biztonsági 0-0-t, amit irányítottunk is 57 percig, de az az EGYÉNI hiba pecsételte meg a sorsunk. Kicsit szerencsétlenek is voltunk, mert Ramos fejese, Iscoé, Bale lesgólja, Bale kapáslövése sem sokon múlott. Míg nekik volt egy Griezman lövésük meg egy Gimenez fejes... Amúgy a kapunkra veszélytelen voltak. Ha ma feltudunk pörögni, akkor egy jó első félidővel az Atletico ellen lesz keresni valónk 0-2-ről is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pont ez az,én sem tartom ezeket sokra,a mi csapatunk sokkal jobb futballistákból áll,de nekem olyan mintha még mindig nem vennék őket komolyan a játékosaink,olyan mint ha azt gondolnák még mindig,"jah,ez csak az a luzer atletico akit ida vissza püföltünk mindig",aztán meg mikor valahogy gyötrelmesen az ágyneműsök megszerzik a vezetést,utánna betolják a mozdonyt,ezek meg lesnek hogy mi az úristen van már megint,jön a görcsös akarat,aztán meg lefújják a meccset.Töbszázmillió euró meg szwrencsétlenül téblábol utánna,hogy már megint nem sikerült...+1, most is Ramos hatalmas baromsága kellett ahhoz, hogy helyzet nélkül gólt szerezzenek. Valaki meg védi őket, amikor nem csinálnak mást, mint bunkerbe verik magukat, aztán tudatos kontrázás nélkül baszkodják ki a labdákat. Ramos meg Varane meg megreggelizett Torresből meg Griezmannból.
Simeona tudja hogy nem pontozásos sportág,hogy nem szépségre megy,mit bánja ő hogy ha a bíró seggéről is pattan be,csak bepattanjon.Hogy nyerjenek.A többi nem érdekki.
Pedig meg lehet őket törni,ezt megmutatta a BL döntő.Az első gólig nehéz,az oke,de mi a ló**nak van ilyen csilivili játékosállomány,ha még ez sem megy...
LEGIO PATRIA NOSTRA
16-os szélén, háttal a kapunak, meg kell támasztani hátulról és kész. Nem megfogni... Hatalmas nagy baromságot csinált Ramos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ramos esete érdekes volt amùgy. Pl-ben szerintem ezt nem fùjnák be, de lehet ezt csak én gondolom így. Csávó konkrétan hùzta Ramos mezét közben meg gugolt lefelé. Ramos pedig nem tudott leválni róla, a spori meg megette. Messze nem volt annyira tiszta tizi szerintem, de kár vele már foglalkozni...
+1, most is Ramos hatalmas baromsága kellett ahhoz, hogy helyzet nélkül gólt szerezzenek. Valaki meg védi őket, amikor nem csinálnak mást, mint bunkerbe verik magukat, aztán tudatos kontrázás nélkül baszkodják ki a labdákat. Ramos meg Varane meg megreggelizett Torresből meg Griezmannból.Matt009 írta:Én nem tartom ennyire erősnek ezt az Atmát. Az oké, hogy a stílusuk miatt mindenkinek nagyon nehéz ellenük, de azt kizártnak tartom, hogy most is át tudjanak menni 3 erős csapaton. Több csapat is van, akik meg tudják őket fogni, messze nem ők a világ legjobb csapata. Nekünk nem sikerült eddig idén, mert a mi csapatunk ellen tökéletesen működnek, de koránt sem működnek ilyen jól minden csapat ellen. Tavaly nagy mákjuk volt az összes BL párharcban, még a döntőben is, csak a makk elfogyott a végére. Idén max elődöntőt jósolok nekik, de lehet az sem lesz meg.Géci írta:
Nem vagyok benne biztos, hogy a BM meg tudná őkrt fogni. Esetleg a Dortmund
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Szerintem abban van a lényeg hogy gyorsan meg kell lőni az első gólt.
Ha ezt a buzi taktikát abba kell hogy hagyják akkor látszik a különbség a két csapat között.
Ha Ramos fejese bemegy pl...Szerintem akkor sima.(pl.Tavalyi kupa meccs)
Itt akkor van baj ha ők lőnek.
Esküszöm megcsináltam volna Carlo helyébe,hogy 11 emberrel elkezdtem volna passzolgatni a saját térfelemen,kíváncsi lennék hogy kijöttek volna,vagy kifütyülték volna őket,mert elhiszem hogy idegenben nem,de azért otthon egy kupa első meccsén,50.000 ember előtt..
Ha ezt a buzi taktikát abba kell hogy hagyják akkor látszik a különbség a két csapat között.
Ha Ramos fejese bemegy pl...Szerintem akkor sima.(pl.Tavalyi kupa meccs)
Itt akkor van baj ha ők lőnek.
Esküszöm megcsináltam volna Carlo helyébe,hogy 11 emberrel elkezdtem volna passzolgatni a saját térfelemen,kíváncsi lennék hogy kijöttek volna,vagy kifütyülték volna őket,mert elhiszem hogy idegenben nem,de azért otthon egy kupa első meccsén,50.000 ember előtt..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én nem tartom ennyire erősnek ezt az Atmát. Az oké, hogy a stílusuk miatt mindenkinek nagyon nehéz ellenük, de azt kizártnak tartom, hogy most is át tudjanak menni 3 erős csapaton. Több csapat is van, akik meg tudják őket fogni, messze nem ők a világ legjobb csapata. Nekünk nem sikerült eddig idén, mert a mi csapatunk ellen tökéletesen működnek, de koránt sem működnek ilyen jól minden csapat ellen. Tavaly nagy mákjuk volt az összes BL párharcban, még a döntőben is, csak a makk elfogyott a végére. Idén max elődöntőt jósolok nekik, de lehet az sem lesz meg.Géci írta:Nem vagyok benne biztos, hogy a BM meg tudná őkrt fogni. Esetleg a Dortmundsonic írta:A Chelsea tavaly mar alulmaradt. Nekem olyan kell aki ki is b*ssza oket mint macskat sz*rni. Nem akarom hogy aztan megint ott vigyorogjanak a dontoben es ismet ellenuk kelljen egy undorito meccsen osszeszenvedni a 11. serleget.
Igen, jogos, bocsánat. Nem olvasdtam vissza eléggé.Tehát végülis egyet értünk, csak félre értettél.
Varanme meg tökéletes lenne a Bayernbe. Eszünkbe ne jusson eladni nekik!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem vagyok benne biztos, hogy a BM meg tudná őkrt fogni. Esetleg a Dortmundsonic írta:A Chelsea tavaly mar alulmaradt. Nekem olyan kell aki ki is b*ssza oket mint macskat sz*rni. Nem akarom hogy aztan megint ott vigyorogjanak a dontoben es ismet ellenuk kelljen egy undorito meccsen osszeszenvedni a 11. serleget.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ez az... Csak egy ironikus példa volt.CS0ki írta:Na ne szórakozzunk már, hogy védőknél szarul állunk.
Ezt írtam én is, nekem kiegészítőnek megfelelnek, főleg úgy, hogy Modric felépülése után Isco vagy James is padra fog kerülni.CS0ki írta:llara egy középcsapat húzóembere volt, Khedira meg stabil kezdő volt nálunk is meg a német válogatottban is, függetlenül attól, hogy milyen szerencsétlen, simán kezdhetne ez a két játékos szinte bárki ellen, nem kéne, hogy komolyabban megérezzük.
Tehát végülis egyet értünk, csak félre értettél.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Persze a triplázó csapatok mind nagyon erősek voltak, és nem akarom elvitatni az érdemeiket, félre ne érts, csak abban hogy mind a 3 trófeát bezsebelték nagy szerepe volt annak is, hogy hazájuk bajnokságában a korábbi riválisok lényegesen alulmúlták még saját magukat is, így nem alakult ki olyan éles verseny ami hosszútávon igen komoly energiát vont volna el mondjuk Pep Barcájától vagy Mou Interértől. Szerintem ez is egy fontos szempont volt abban, hogy mind3 trófeát bezsebeljék.Jó,azért tegyük hozzá hogy a Barcelona tényleg nagyon erős volt..
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem olyan ordongosseg ez. Ilyen bunker taktikat gyors, penges, ketlabas tamadokkal, kozeppalyasokkal es szelsovedokkel(itt nem olyan fontos a ketlabassag) lehet legyozni. Na most nekunk van egy CR akinek mar lekorlatozott a jateka inkabb csak befejezesekre...ezzel nincs is gond, mert ezt vilagszinvonalon csinalja, kell is a csapatba....viszont mellette volt meg masik 4(CR-el egyut 5) aki az Atletico ala jatszott. Bale,Khedira, Arbeola, James mind lassu(Balet kiveve), egysiku es kevesbe kepzett ilyen focira. Igy nem is fogjuk feltorni a vedelmet. Bale es James helyett kellett volna pengesebb, mozgekonyabb, ket labas jatekosok. Khedira helyett Modric, v vki mas aki mozgekonyabb labdabiztosabb es inteligensebb. Arbeola helyett Carvajal. Ja se Isco es Marcelo feltetelenul kezdo ilyen meccseken, akik a legjobbak a vedelmek feltoresben csak kevesen vannak magukban. Ja es egy Benzema, Kroos pihentetve. KB. ennyi, nem hangzik ordongossen, csak koncepcio kell kezdve a nyari atigazolassokkal ami fele masra sikerult tavaly es tavaly elott is.El Unico írta:En azt nem ertem,hogy az Ancelotti fele Real Madrid hogy a fszba nem tud tanulni az Atletico elleni meccsekbol?! Volt par a kozelmultban,es rendre megfogtak minket,hatastalanok voltunk ellenuk,nem tudtunk veluk mit kezdeni. Akkor mi a tokomet keszulnek az Atletico ellen? Pontosan tudjuk mit jatszanak,semmi meglepetes nincs a jatekukban lassan 2 eve... Engem ez bosszant. Es a BL donto is hajszalon mulott,amugy ott is megvertek minket szinte mindenben,Ramost megtalalta a labda,utana meg osszeestek mert fejben mar a trofeat puszilgattak es sokkot kaptak..
Remelem a jatekosok es az edzo mas hogy gondolja....vagy ugy is fogalmazhatnek... meg szerencse, h nem te fogsz jatszani.miro írta:
Engem nem érdekel a Spanyol kupa,és az a népszerű közhely sem hogy "Mert mi a Real Madrid vagyunk".
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A Chelsea tavaly mar alulmaradt. Nekem olyan kell aki ki is b*ssza oket mint macskat sz*rni. Nem akarom hogy aztan megint ott vigyorogjanak a dontoben es ismet ellenuk kelljen egy undorito meccsen osszeszenvedni a 11. serleget.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."