FIFA
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: FIFA
Egy ilyen pakk mennyibe kerül nagyjából, ami a jövő héttől lesz? Meg hogy vannak benne a dolgok? Ma is volt valami limitált pakk 25 ezerért talán, csak 5 darabot lehetett venni, amiben mind a 12 játékos volt, persze arany.
Egyébként, ha kilépnék egy online meccsről mik a szankciók? Eddig végigszenvedtem a reményteleneket is valahogy.
Egyébként, ha kilépnék egy online meccsről mik a szankciók? Eddig végigszenvedtem a reményteleneket is valahogy.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Igen, elvileg eladni nem fogsz tudni normál áron, szóval addig kell eladni ha akarsz valamit, de már így is olcsóbb mint akár 2 napja. Amint bejönnek ezek a TOTY/TOTS kártyák mindenki tizessével nyit packeket aztán bagóért adja tovább, mindenki a kék kártyákat fogja vadászni, szóval jó stratégia lehet bespájzolni, pl. Reus és Lewa is 20-20 ezerrel olcsóbbak már most, Benzi és James egy tizessel, aztán egy idő után feljebb megy majd ismét az árukRealRaúl77 írta:.Amúgy jövőhéttől lemennek az árak? Ez azt jelenti, hogy nem lesz értelme kereskedni, és jó lenne addig eladni a többit?
Ügyesen felépítetted amúgy Nekem is spanyol csapatom van, a két csatár és Isco egyezik,ahogy Pique,Varane és Carvajal is. Busquets szerintem instant csere Khedirára, a játékban már majdnem olyan jó mint az életben Én már majdnem végső megoldásként vettem meg, viszont biztos, hogy nem fogom lecserélni, erős,jól szerel és néha tud még nagy labdákat is adni! Jesé nálam csere ott Griezmann van, de bepróbálhatod Deulofeut is, olyan sebessége van, hogy tarthatatlan. Balra hátra én is tervezek egy Marcelot, én is az árcsökkenést várom, de ha az mégse jönne össze Alberto Moreno és Coentrao is jobb szerintem mint Azpilicueta, nekem ők vannak ott
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
kijönnek a TOTY lapok az aranylabda gála után és mivel mindenki kiakarja majd őket nyitni mindenki eladja majd az embereit, hogy legyen pénze packokra.RealRaúl77 írta:számít egy játékos adott chemistryje? Mert a csapaté százas, viszont Jesé-t csak úgy tudtam betenni, hogy 6-os.
Amúgy itt a csapat. http://www.futhead.com/15/squads/15867608/ Itt valamiért csak 95 chemistryt ír.
Majd baloldalra megveszem Marcelot, ha lemegy az ára, valamint ki kéne cserélni a két barcást, nem bírom őket csak olcsók voltak és jók.
Amúgy jövőhéttől lemennek az árak? Ez azt jelenti, hogy nem lesz értelme kereskedni, és jó lenne addig eladni a többit?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
számít egy játékos adott chemistryje? Mert a csapaté százas, viszont Jesé-t csak úgy tudtam betenni, hogy 6-os.
Amúgy itt a csapat. http://www.futhead.com/15/squads/15867608/ Itt valamiért csak 95 chemistryt ír.
Majd baloldalra megveszem Marcelot, ha lemegy az ára, valamint ki kéne cserélni a két barcást, nem bírom őket csak olcsók voltak és jók.
Amúgy jövőhéttől lemennek az árak? Ez azt jelenti, hogy nem lesz értelme kereskedni, és jó lenne addig eladni a többit?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- sebydani
Tevez, és úgy nagy általánosságban mindenkinek az ára csökkeni fog, a mértéke különböző mindenkinél, de már most lehet 12-13 ezerért venni ha nagyon ügyes vagy, ez fog még csökkenni Egyébként játéstílustól függően Ibarbo ugyanolyan jó választás lehet mint Tevez, gyorsabb, képes a 4 csillagos skillekre is, viszont a lövése gyengébb, Tevez távolról is veszélyes lehet. Ha megteheted vedd meg Ibarbot most szerintem,én imádtam vele játszani, aztán amint beállt a market crash jöhet Tevez ha gondolod, de nem hiszem Ibarbot le akarnád cserélni, a többi abszolút felejtős, esetleg Rossi jó cserének
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. január 11., vasárnap 1:09-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A csapatodból Albát el lehet adni?Anyaka írta:Akkor ez kész van, köszi. Most már csak Klose maradt vissza. Oda alternatíva lehet Tevez? (18 ezer körül van, ő nm lesz olcsóbb úgy mint Schürrle?) Vagy Rossi 1000 körül. Esetleg Ibarbo, Gomez, Palacio közül.
Mert akkor össze lehetne már hozni egy jó csapatot.
És Ibarbo egy állat
- Anyaka
Akkor ez kész van, köszi. Most már csak Klose maradt vissza. Oda alternatíva lehet Tevez? (18 ezer körül van, ő nm lesz olcsóbb úgy mint Schürrle?) Vagy Rossi 1000 körül. Esetleg Ibarbo, Gomez, Palacio közül.
- sebydani
Callejon és Marchisio az egyik legjobb választások a ligában, őket tudom ajánlani nagyon és Pjanic is jó döntés volt De Rossi pedig nagyon jó kis vkp, én őt alapból kaptam meg de tényleg nagyon jó a védekezése A 98 nem rossz, de ha picivel is jobb a 100, úgyhogy próbálj meg alternatívát keresni olyan játékos helyére aki "kilóg" a csapatból. Játszani is sokkal könnyebb egy olyan csapattal, ahol 100 a chemistry. Ha az alatt van pl. nem sprintelnek teljes sebességen, pontatlanok a passzok, nyílván annak a mértéke pedig már attól függ mennyivel van 100 alatt.
- Anyaka
Ránéztem jobban a középpályára. Vettem egy Pjanic-ot olcsón, meg volt egy De Rossi-m. Így ha leveszem Gündogan-t 90-en áll a CH. A lehetőségeim:
100: Hernanes
99: Valero
98: Pirlo, Callejon, Aquilani, Marchisio, Strootman, Nainggolan, Ménez, Biglia
Viszont félek nem lesz így sebessége a középpályának, ha 100-at ezzel akarom elérni. Callejon így egész korrekt lenne.
Attól függ mennyit számít 100-hoz képest a 98-as állapot.
100: Hernanes
99: Valero
98: Pirlo, Callejon, Aquilani, Marchisio, Strootman, Nainggolan, Ménez, Biglia
Viszont félek nem lesz így sebessége a középpályának, ha 100-at ezzel akarom elérni. Callejon így egész korrekt lenne.
Attól függ mennyit számít 100-hoz képest a 98-as állapot.
- sebydani
Nem ér annyit, az alap ára 5500 körül mozog, ha veszel rá 3 28-as szerződést az még mindig csak +1 ezer a jövőben, szerintem ne vedd meg. A hétfőt mindenképp várd meg vele szerintem ha annyira gondolkodsz rajta, tényleg csökkenni fog az ára Egyébként most bárhogy próbáltam, a jelenlegi csapatoddal nagyon nehéz 100-as chemistryt összehozni, ami pedig nagyon fontos, az alatt tényleg nem tudnak a legjobban teljesíteni a játékosok. Valamiféle átmenetet kell találnod, a La Liga-Bundesliga-Seria A-BPL négyesből csak kettőből építsd fel a csapatod, úgy viszonylag egyszerűbb, főleg az olasz-spanyol csapat létrehozása. Csak egy személyes gondolat, de Schürrle árának negyede kb. Gervinho és El Shaarawy ára és képviselik ugyanúgy azt a szintet. Gündogant pedig akkor már lecserélném és csinálnék egy Seria A/La Liga hibridet Alba árából egy komplett jó csapatot fel lehet építeni, szerintem őt ráérsz később belebiggyeszteni, van sok jó olcsó bhv
- Anyaka
Itt a jelenlegi keret.
Értelemszerűen balra menne. Keret elég vegyes. De a chemistry szerint bírják egymást.
Persze a gép szerint Reus lenne a tökéletes oda...
Gündogan is eladó lesz szerintem, ha játékban kevés lesz.
Akik még növelnék a csapat CH-ját:
Higuain
Luiz Gustavo
Nem igazán szimpatikus nevek, de statszitkiát javítanák. Akkor vegyem meg őket a jövőben? Schürrle jelenleg 9000 körül lenne 95-ös contract-al.
Értelemszerűen balra menne. Keret elég vegyes. De a chemistry szerint bírják egymást.
Persze a gép szerint Reus lenne a tökéletes oda...
Gündogan is eladó lesz szerintem, ha játékban kevés lesz.
Akik még növelnék a csapat CH-ját:
Higuain
Luiz Gustavo
Nem igazán szimpatikus nevek, de statszitkiát javítanák. Akkor vegyem meg őket a jövőben? Schürrle jelenleg 9000 körül lenne 95-ös contract-al.
- sebydani
Ha van türelmed hétfőig várni, Schürrle ára csökkenni fog majd, akkor olcsón megveheted Ha rád licitálnak akkor pedig a pénz szépen visszamegy a többihez, nem vonja le csak ideiglenesen, ténylegesen csak akkor "veszted" el ha a licited nyer majd Német nemzetiségű csapatot csinálsz? Vagy milyet? Kik veszik körül? Csak hogy lehessen tippeket adni ha gondolod
- Anyaka
Másik topikban már írtak róla. Kár érte ilyen fiatalon, nagy karrierje is lehetett volna.
----
Kérdés a játékkal kapcsolatban:
Ha UT-nél a piacon licitálok, de rám licitálnak, akkor a saját pénzem megmarad attól, vagy bukom?
Egyébként már kezd alakulni a csapat véglegesen. Ha végleges lesz megmutatom, de ma legalább már ellenem is kilépnek az online játékból 10 perc után.
Most egy Schürrle-re hajtok valahogy, bár elég drágák. Illetve a vén Klose-t kéne lecserélnem valamire, mert lassú, de 10-es chemistry-je miatt nehéz jót találni oda, a többi nagyon ledobja sajnos. Bár Higuain jó lenne a gép szerinte, de kell a villámnak.
----
Kérdés a játékkal kapcsolatban:
Ha UT-nél a piacon licitálok, de rám licitálnak, akkor a saját pénzem megmarad attól, vagy bukom?
Egyébként már kezd alakulni a csapat véglegesen. Ha végleges lesz megmutatom, de ma legalább már ellenem is kilépnek az online játékból 10 perc után.
Most egy Schürrle-re hajtok valahogy, bár elég drágák. Illetve a vén Klose-t kéne lecserélnem valamire, mert lassú, de 10-es chemistry-je miatt nehéz jót találni oda, a többi nagyon ledobja sajnos. Bár Higuain jó lenne a gép szerinte, de kell a villámnak.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Biztos sokan ismertetek a jatekbol Junior Malandat, nagy tehetseg, Wolfsburgban jatszott.
Ma, sajnos nagy tragedia tortent, egy balesetben elvesztette az életét ((
RIP
Ma, sajnos nagy tragedia tortent, egy balesetben elvesztette az életét ((
RIP
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én ezzel a csapattal: http://www.futhead.com/15/squads/15772205/ játszom (hátha segítség valakinek), tegnap elsőre meglett a 3. osztály, így most a másodosztályban vitézkedem (eddig 1/1-es mutatóval ). A játékosok közül a két szélső védő, aki drágább (de pl egy Kolarov, Sagna kettőssel már olcsó), a többi elég olcsó kategória. A középpályát ma raktam így össze, előtte a Fabregas/Fernandinho - Matic/Fernando - Fernandinho/Matic/Tioté (Doumbia miatt) volt, de a támadó chemistry miatt váltottam, eddig működik.
X-box kontrolleren RB, másikon R1 azt hiszem.sucre írta:A second-callos vedekezest
melyik gomb nyomasaval lehet elerni?
Gaya (nálam ő a kedvenc, 3. szezonban már 85-ös lett), Alex Telles, Alberto Moreno, Ricardo Rodriguez, Luke Shaw, Kurzawa, Jetro Willems.BH710 írta:tudtok ajánlani fiatal bhv-t? nem alabára gondoltam,egy szezonban max 30 milliót kapok annyiért pedig nem adják.
- Anyaka
Bepróbáltam egy online meccset. Az ellenfélnél Messi és Hazard volt elől, hátul meg Neuer. De a többi is kemény volt. Jó, hogy első meccsre ilyen kiegyenlített erőviszonyokat csinált a játék.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
lepörgettem gyorsban a 3.szezont most a 4.-ben járok éppen a dortmunddal.jó és fiatal csapatot sikerült összehozni és van pár tehetség is.elhoztam cr-t és neymart ingyen,cr-nek 400 ezres fizuja van jött még kovacic kp-ra gündogan helyére a kezdőbe mert nem bir a pali 90 percet lenyomni,szóval ő marad csere.
szerkezetet váltottam 4231-ről átálltam 433-ra,igy tudom használni kovacicot,cr-t és neymart.
kezdő: courtois/26/-de sciglio/25/,varane/25/,laporte/24/,marcelo/30/-malanda/24/,kovacic/24/,firmino/24/-cr/33/,icardi/25/,neymar/26/
cserék:walker/28/,gündogan/27/,subotic/29/,ginter/24/,deu/24/,benteke/27/,griezmann/27/
tehetségkutató hozott egy belga szélsőt 16 évesen 73-as,augsburgnál van kölcsönben szépen fejlődik,és a statjai sem rosszak.
a német srác is kölcsönben van,szerintem 21-22 éves koráig folyamatosan dobálni fogom kölcsönbe mert addig nem öregszik ki a kp-m és nem tudok neki helyet szoritani. most 19 éves,80-as tkp,stuttgartnál van,ő szolgálja ki gólvágó szalait
tudtok ajánlani fiatal bhv-t? nem alabára gondoltam,egy szezonban max 30 milliót kapok annyiért pedig nem adják.
szerkezetet váltottam 4231-ről átálltam 433-ra,igy tudom használni kovacicot,cr-t és neymart.
kezdő: courtois/26/-de sciglio/25/,varane/25/,laporte/24/,marcelo/30/-malanda/24/,kovacic/24/,firmino/24/-cr/33/,icardi/25/,neymar/26/
cserék:walker/28/,gündogan/27/,subotic/29/,ginter/24/,deu/24/,benteke/27/,griezmann/27/
tehetségkutató hozott egy belga szélsőt 16 évesen 73-as,augsburgnál van kölcsönben szépen fejlődik,és a statjai sem rosszak.
a német srác is kölcsönben van,szerintem 21-22 éves koráig folyamatosan dobálni fogom kölcsönbe mert addig nem öregszik ki a kp-m és nem tudok neki helyet szoritani. most 19 éves,80-as tkp,stuttgartnál van,ő szolgálja ki gólvágó szalait
tudtok ajánlani fiatal bhv-t? nem alabára gondoltam,egy szezonban max 30 milliót kapok annyiért pedig nem adják.