Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Ronaldo rád rakta a voksát második helyen úgy, hogy illene már legalább belőni a ziccereket, ha nem teszed le te pejva teee
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
- Kedvenc csapatod: Fradi, RM
Csak úgy ontja a szabi gólokat. Stat mit mutathat? Szombaton neki befelé pattant, Benzema lökete meg kifelé. Vajon 10-ből hányszor tudja ugyanoda rúgni,lásd Puskás,VZ
Hát nálam Kroos lőné a jobb lábas pozícióból. Eszméletlen a rúgótechnikája és öröm lenne nézni a léc alá csavart labdáit. Sajnos ha Ronaldo nincs a pályán, akkor is Ramos áll a labda mögé, úgyhogy Toni barátunknak maradnak a szögletek.
Én megnézném Iscot is, de esélytelen. CR meg borzalmas ilyen téren mostanában. Sorfal, mellé, fölé, erőtlenül középre... Még veszélyes szabadra sem emlékszem tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Bal lábas szögnél mindig ő lövi. Jobb lábast mondjuk már én is lövetném inkább Ramos-szal is akár.megint elmondom, ezt pofázom 2 hónapja imádom cr-t, de álljon félre a szabadrúgásoknál és lője a póniló
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Balenek amikor ment, tipikusan olyan gólokat lőtt, olyan párharcokat nyert meg, amelyeket egy játékos akkor csinál, amikor formában van. Befelé pattan, egy védő lába pont úgy blokkolja a lövést, estében épphogycsak eltalálja, de még jól a labdát, stb. Ez jól látható volt az összevágott top pillanatain is. Kevés tudatos megmozdulása volt. Talán a hosszú passzai, de a necces szitukban többnyire mákja volt. Várható volt, ha majd nem ad a gép, rosszabb passzban van, akkor ezeket elbénázza. És ha a stílusidegenséget és az idén mutatkozó mentalitását is hozzászámoljuk, már elég idegesítő a jelenléte.
Mernék fogadni, hogy a környezete (ügynök, család, barátok) mind dúgják a fülét, hogy istenkirály vagy, Ronaldonal is jobb, fiatalabb, merjél többet vállalni, legyél te a sztár Madridban. El is hitte magáról, láthatjuk is az eredményét meccsről-meccsre. Az ára miatt pedig nem padozhat, mert a sajtó szétszedné a vezetőséget, ráadásul olcsóbban tudnánk csak eladni
Mernék fogadni, hogy a környezete (ügynök, család, barátok) mind dúgják a fülét, hogy istenkirály vagy, Ronaldonal is jobb, fiatalabb, merjél többet vállalni, legyél te a sztár Madridban. El is hitte magáról, láthatjuk is az eredményét meccsről-meccsre. Az ára miatt pedig nem padozhat, mert a sajtó szétszedné a vezetőséget, ráadásul olcsóbban tudnánk csak eladni
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Francba, nem olvastam vissza.ziro4vr írta:"volt"volt írta:Végem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem mondhassa azt, hogy Bale jelen esetben két jobb lábas Meg mivel 91 misi tolni kell hát ha összejön neki. Most bevarrt egy szabadrúgást...ezeket egyébként sokkal jobban lövi mint CR. 1-2 meccs padozás jót tenne neki...ha meg nem akar itt játszani akkor mennyen az MU-ba...ez kb ilyen egyszerű, és biztos vagyok benne, hogy Carlo ezt már közölte is vele.Simi írta:https://www.youtube.com/watch?v=lZXeEqxsGfk
Lehet, hogy túldimenzionálom, de engem kicsit megnyugtat, hogy ezek szerint Carlo is tisztában van Bale nyomorékságával már: a 45 mp-ben látszik, hogy miután kihagyta a Valencia elleni ziccert, azonnal elküldték Jesét melegíteni. Szóval hiába a sablon nyilatkozat, hogy nincs gond Bale-lel, belülről talán más Carlo hozzáállása.
nem nyilatkozhatja azt, hogy a pöcse ki van vele, legszívesebben eladná... az öltözőben biztos, hogy megkapja a magáét a walesiSimi írta:https://www.youtube.com/watch?v=lZXeEqxsGfk
Lehet, hogy túldimenzionálom, de engem kicsit megnyugtat, hogy ezek szerint Carlo is tisztában van Bale nyomorékságával már: a 45 mp-ben látszik, hogy miután kihagyta a Valencia elleni ziccert, azonnal elküldték Jesét melegíteni. Szóval hiába a sablon nyilatkozat, hogy nincs gond Bale-lel, belülről talán más Carlo hozzáállása.
K
K
https://www.youtube.com/watch?v=lZXeEqxsGfk
Meg a BL-t is.Kerlon írta:Abból meg nem lehet sokáig megélni, hogy tavaly eldöntötte a spanyol kupát.
- ___Samy___
hupszToti írta:sztem ezt elég sokan várják, főleg az utóbbi hetekben.mindenki azt várta tőle, hogy ebben az évben dobbant,
amire te gondoltál az a robbant.
kicsit összekevertem a szezont a fazonnal
szóval, jó lenne ha dobbantana, de robbanást vártunk tőle idén
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
X meccs óta döntő helyzetekben folyamatosan felsül, arról nem is beszélve, hogy az idei évben a teljesítménye értékelhetetlen. Semmi pluszt nem ad a csapatnak és rengeteg olyan hibája van, ami lassítja is a játékot. Abból meg nem lehet sokáig megélni, hogy tavaly eldöntötte a spanyol kupát.Bergo írta:Lövésböl lesz a gól! Ez nem sikerült:) Pech, de nem történt tragédia!matador írta:Szerintem is jobb választás volt elvállalni, mondjuk akár el is találhatná 10 méterről a kaput.
Ettöl függetlenül a Manchester United kezdöcsapatában helye van ez nem is kérdés!
Szerintem ha 4 címböl amit nyertünk 3 döntöben gólt rúgsz és azzal a góllal nyersz vagy biztosítod be a gyözelmet, 1ben meg gólpasszt adsz akkor helyed van a kezdöben! Ezt Carlo is tudja ezért is játszatja!
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Manu meg Chelsea összevesznek rajta nyáron, aztán a Chelsea felajánlja Hazard-t és egy az egyben elcseréljük őket.
sztem ezt elég sokan várják, főleg az utóbbi hetekben.mindenki azt várta tőle, hogy ebben az évben dobbant,
amire te gondoltál az a robbant.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
nagyon adomTavaly is ugyanezt hozta. Rúgta a gólokat, játékban meg nulla volt. Azért nem volt szapulva, mert első éve volt. Nekem sem tetszik Bale teljesítménye, de nincs akkora kontraszt a tavalyi Bale meg az idei között, mint itt páran beállítják. A nagy gond az, hogy tavaly nem kellett védekeznie, idén meg kellene neki a más felállás miatt. Az meg nem megy neki.
igazából azért vagyunk annyira csalódottak a srácban, mert most adott volt minden az előszezonban, frissen, kipihenten vághatott neki, nem volt semmilyen rendezvénye
mindenki azt várta tőle, hogy ebben az évben dobbant, aztán tessék...
a tiszteletet meg nem úgy fogja kivívni a csapaton belül, hogy mindent elönzőzik, ezzel pont az ellenkezőjét fogja kiváltani
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"