Ihatsz te már olyat?mathers írta:Na akkor most nyugodtan hátradőlök a fotelomba egy sör mellett és nézem, hogy harcolnak a második helyért.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na akkor most nyugodtan hátradőlök a fotelomba egy sör mellett és nézem, hogy harcolnak a második helyért.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Varane+Kroos+Isco+Carvajal = Messi, aztán jöhetsz Barcásnak..Donát írta:A szavazashoz: 2 esetben gondolkoznek el erosen arrol, h tobbet ne foglalkozzak a csapattal, es a focival:
- ha elengednenk Varanet (vagy Kroost is ideveszem lassan, de ennek szerencsere nincs realitasa)
- vagy ha Perez idehozna Messit...
Ezen meg kiégtem..Kerlon írta:Most akkor Koeman vagy Ronaldo?Drake írta: Hát a Ronaldot.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A szavazashoz: 2 esetben gondolkoznek el erosen arrol, h tobbet ne foglalkozzak a csapattal, es a focival:
- ha elengednenk Varanet (vagy Kroost is ideveszem lassan, de ennek szerencsere nincs realitasa)
Amúgy pont tegnap gondoltam arra, hogy a Barcának lehet nem lenne rossz a Koeman testvér pár, de maradjanak csak az Enrique vonalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Többet nem jövök.Kerlon írta:Most akkor Koeman vagy Ronaldo?Drake írta:
Hát a Ronaldot.
Most akkor Koeman vagy Ronaldo?Drake írta:
Hát a Ronaldot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mind a kettőt gondolom...melyiket?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Hát a Ronaldot.Kerlon írta:melyiket?Drake írta:
Elhozzuk Koemant a Szentektől.
melyiket?Drake írta:Elhozzuk Koemant a Szentektől.ziro4vr írta:Én remélem még sokáig marad...kivéve ha a Ranieri, Domenech duóból kerül ki az utódja
K
K
-
Elhozzuk Koemant a Szentektől.ziro4vr írta:Én remélem még sokáig marad...kivéve ha a Ranieri, Domenech duóból kerül ki az utódja
- ziro4vr
Én remélem még sokáig marad...kivéve ha a Ranieri, Domenech duóból kerül ki az utódja
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Azt a hírt szerintem ma estére tartogatják.ziro4vr írta:Akkor már az lenne a hír, hogy nem LE a barca edzője.
- ziro4vr
Akkor már az lenne a hír, hogy nem LE a barca edzője.GT37 írta:Ebben hol van a kiakadás? Amikor odafordul az idősebb kollégához Lucho? Valami durvábbra számítottam a cím alapján.tucsoki írta:Messi elkésett edzésről, LE kiakadt
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ebben hol van a kiakadás? Amikor odafordul az idősebb kollégához Lucho? Valami durvábbra számítottam a cím alapján.tucsoki írta:Messi elkésett edzésről, LE kiakadt
Amíg megfelelsz a követelményeknek, addig azt igazolsz, annyiért, kit csak akarsz, már ha ez volt a kérdés.De ha jol tudom a UEFA az FFP-n belul nem tamaszt kriteriumokat arra hogy hogyan bonyolitod az igazolasokat.
A klub megcsinálja természetesen a bevallást, de az FFP-ben sok módosító tényező van a normál bevalláshoz képest, mint az igazolások, vagy éppen az utánpótlásra fordított összegek, amiket le lehet írni a kiadásokból az FFP-nél, de még jó pár hasonló kisebb módosító tétel van, ami csak az FFP-nél számít.
A jogi hátterét ilyen formában nem ismerem, de amúgy szerintem simán megtagadhatnák a klubok az adatszolgáltatást...csak éppen azzal a lendülettel zárnák is ki őket a BL-ből. Tehát a klubok "kénytelenek" adatot szolgáltatni, ha a szervezetben akarnak maradni. És persze a beszámoló alapján nagyjából lehet tudni, hogy mennyire valóságosak a klub által közölt adatok, és ha gyanús, akár feljelentést is tehet a FIFA a hatóságoknál.Na most a kovetkezovel nem vagyok kepben, ugyhogy hatha te ki tudsz segiteni. Jozan paraszti logikaval arra kovetkeztetek, hogy mivel a UEFA egy szovetseg, nem a helyi nav, a klubok pedig uzleti tevekenyseget folytato cegek vegulis. Szoval gondolom a UEFA nem mehet oda mondjuk a Realhoz, hogy "jonapot kivanok a konyvelest jottunk ellenorizni". Nyilvan a beszamolokban ottvan a szukseges informacio amugy is (eredmeny nagyobbegyenlo 0, adossag kisebb mint x). Kerdesem az, hogy amit irtal, hogy hogyan konyvelik el egy jatekos utan jelentkezo koltseget, azt ellenorizheti az UEFA? Vgay ez hogy van? Gondolom peldaul a Realra a hatalyos spanyol torvenyek vonatkoznak, es a helyi adohatosag ellenorzi hogy betartja-e.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ok, ezt ertem. De en felteteleztem hogy egy klub a szamvitel szabalyozasainak eleget teve kesziti el a konyveleset/beszamolojat. (Es nyilvan az illetekes szervek ezt ellenorzik is.) Vilagos hogy az igazolasok befolyasoljak egy klub eredmenyet, adossagallomanyat. De ha jol tudom a UEFA az FFP-n belul nem tamaszt kriteriumokat arra hogy hogyan bonyolitod az igazolasokat. Csak az erdekli, hogy felelossegteljesen mukodtesd a klubodat, es a sajat magad altal kitermelt loveval gazdalkodj, ne az legyen hogy elonyt szerzel mas klubokkal szemben ugy, hogy olyan forrasokat koltesz el amik nem is allhatnanak rendelkezesedre (hacsak a tudjukkik nem folyatjak a milliokat).CS0ki írta:Igen. Mármint olyan értelemben, hogy alapvetően az adott év kiadásait, bevételeit nézi, de ugyebár a számvitelben lehetne jobbra-balra trükközni, ezért megvan, hogy bizonyos bevételeket és kiadásokat hogyan kell elszámolni. Például ahogy írtam a játékos szerződtetésekor aa szerződésének időtartamára osztják le az átigazolásának összegét, függetlenül attól, hogy hogyan fizeti ki egyik klub a másiknak.
Na most a kovetkezovel nem vagyok kepben, ugyhogy hatha te ki tudsz segiteni. Jozan paraszti logikaval arra kovetkeztetek, hogy mivel a UEFA egy szovetseg, nem a helyi nav, a klubok pedig uzleti tevekenyseget folytato cegek vegulis. Szoval gondolom a UEFA nem mehet oda mondjuk a Realhoz, hogy "jonapot kivanok a konyvelest jottunk ellenorizni". Nyilvan a beszamolokban ottvan a szukseges informacio amugy is (eredmeny nagyobbegyenlo 0, adossag kisebb mint x). Kerdesem az, hogy amit irtal, hogy hogyan konyvelik el egy jatekos utan jelentkezo koltseget, azt ellenorizheti az UEFA? Vgay ez hogy van? Gondolom peldaul a Realra a hatalyos spanyol torvenyek vonatkoznak, es a helyi adohatosag ellenorzi hogy betartja-e.
Az egyebkent az elejen is vilagos volt nekem hogy attol hogy valaki 100 eves reszletre veszi meg Messi-t meg nem fog jobban megfelelni az FFP-nek. Csak hulyen tettem fel a kerdest...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Igen. Mármint olyan értelemben, hogy alapvetően az adott év kiadásait, bevételeit nézi, de ugyebár a számvitelben lehetne jobbra-balra trükközni, ezért megvan, hogy bizonyos bevételeket és kiadásokat hogyan kell elszámolni. Például ahogy írtam a játékos szerződtetésekor aa szerződésének időtartamára osztják le az átigazolásának összegét, függetlenül attól, hogy hogyan fizeti ki egyik klub a másiknak.Tevedek?