Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
én nem örülök, h nyert a barca, ugyanis én úgy gondolom, h hosszabbtávon ők a veszélyesebbek ránk nézve és az első helyre. jó meccset hoztak le ez tény. az msn is fasza volt, főleg neymar.
azaz igazság, h az elmúlt, 4-5 percben olvastam híreket a meccsről, kommenteket, innen-onnan.. a legáltalánosabb vélemény, h "egy új barcelona és korszak született". sztem ez kicsit erős. direktebb volt a játék az biztos, de akkor is..
azaz igazság, h az elmúlt, 4-5 percben olvastam híreket a meccsről, kommenteket, innen-onnan.. a legáltalánosabb vélemény, h "egy új barcelona és korszak született". sztem ez kicsit erős. direktebb volt a játék az biztos, de akkor is..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azert egy isco, marci, benzema, neymar szopatna rendesen
mondjuk bale is szopat.. csak minket
mondjuk bale is szopat.. csak minket
- ikarus93
Neymart nem nagyon tudták megfogni az Atletico védői. Durván tolja a srác az fix.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
+Carvaja..Géci írta:Nektek kéne onnan egy Neymar (nekem nem...), nekik kéne Kroos, Isco, Modric, Varane. Ki az idegesebb
Amúgy én rohadtul örülök a győzelemnek, de félek, hogy elbízzák maguakt a srácok, és ha a kupában az Atleticot megkapjuk, akkor a nagy mellény miatt kizúgunk. Egy dologban voltunk ma jobbak mint szoktunk, mégpedig az MSN ma pontosan és hatékonyan játszott.. Meg hál istennek az Atletico 1 félidőnyi előnyt hagyott azzal, hogy nem nyomtak annyira. De amúgy én Barcás létemre nem vágtam magam hanyatt a meccstől - annak ellenére, hogy rohadt boldog vagyok -, mert taktikailag még mindig nulla a csapat. Na mindegy, idén az ilyen győzelmeket kell nagyon értékelnem, szóval öröm bódottág!!!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
De ahhoz nyomatni kell őt nyárig, mi meg falnak megyünk az idegtől. Ráadásul egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Bale lép a nyáron. Ha el is akarnánk adni, lehet megmakacsolja magát, és csakazértis marad.CS0ki írta:Nem kell, ez a szép. El lehet adni legalább annyiért, mint vettük.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem láttam az első, három gólt, de ez valami parádés...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
KB. ugyanez volt a mondandom, h jobban is elkulthettuk volna azt a 90-t.ericco írta:Neymar nem akart ide jönni, ez van, elfogadhatnátok már végre. Mondjuk Bale 90+ millióját jobban is el lehetett volna költeni, ez is igaz. Most már ennek kell örülni.numberone1 írta:Mi meg vettunk egy robotot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ne már!Mi lenne már akkor veled?numberone1 írta: keves szepseg egyike a mai fociban. Mi meg vettunk egy robotot.
Egyedül James maradna akkor akivel teleírkálhatnád köpködésekkel a fórumot
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekik szerencséjük volt, nekünk nem. Nálunk nincs egy meghatározó láncszem, náluk ott van mindenki. Nem kell ezt tùlgondolni...
Nektek kéne onnan egy Neymar (nekem nem...), nekik kéne Kroos, Isco, Modric, Varane. Ki az idegesebb
Nektek kéne onnan egy Neymar (nekem nem...), nekik kéne Kroos, Isco, Modric, Varane. Ki az idegesebb
-
Ancelotti remélem előhúz valamit már a kalapból, mert a folyamat szopás az Atleticotól dühítő! Döntetlennek jobban örültem volna, de azért a katalánok sem annyira végelgyengültek, mint amennyire itt néhány szurkoló próbálja beállítani őket.
Azért az sajnálatos, hogy szerintem annyira nem volt nagy az iram látszólag, olyan nagyon nem fáradtak el ezek a parasztok.
Nem lenne baj, ha kiejtenénk őket, lehet hogy jól jönne a pihenés, de sajnálnám, ha hétközben nem lennének meccsek...
Nem lenne baj, ha kiejtenénk őket, lehet hogy jól jönne a pihenés, de sajnálnám, ha hétközben nem lennének meccsek...
Nem kell, ez a szép. El lehet adni legalább annyiért, mint vettük.Mondjuk Bale 90+ millióját jobban is el lehetett volna költeni, ez is igaz. Most már ennek kell örülni.
- ericco
- Kapcsolat:
Neymar nem akart ide jönni, ez van, elfogadhatnátok már végre. Mondjuk Bale 90+ millióját jobban is el lehetett volna költeni, ez is igaz. Most már ennek kell örülni.numberone1 írta:Mi meg vettunk egy robotot.
Merci Zizou!
- numberone1
keves szepseg egyike a mai fociban. Mi meg vettunk egy robotot.ikarus93 írta:numberone1 írta:Neymart egy az egyben elcserelnem Balere.
Ahogy szivatja az Atletico védőket, öröm nézni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
2 makk és egy szabálytalan gól és az a vicces, hogy sokkal jobban megérdemelte a Barca a 3 pontot, pedig ezek a gólok...
Atletico nem okozott csalódást a másik oldalon történteket inkább nem sorolnám, volt ott sok minden
Atletico nem okozott csalódást a másik oldalon történteket inkább nem sorolnám, volt ott sok minden
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2015. január 11., vasárnap 22:56-kor.
- András93
Akkor a többiek csak hozzá igazodtak.ericco írta:Vagyis Bale ott is kezdte a szezont.
Én azért hiányolok még egy szögletgólt.Ewr írta:A két szerencsecsapat meccsén ilyen gólokat vártam. zseniális
- ikarus93
numberone1 írta:Neymart egy az egyben elcserelnem Balere.
Ahogy szivatja az Atletico védőket, öröm nézni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
gyönyörű kidolgozott helyzet ha messi stoplijával érintette volna a beadást, mielőtt visszapattan hozzá, akkor az gólpassz magának, dupla gólPONT -> holnap sima aranylabda
- numberone1
Neymart egy az egyben elcserelnem Balere.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ericco
- Kapcsolat:
Ellenünk ilyet sosem lennének képesek összehozni. Na de ez van. Szerdán akkor sem rúgtunk volna gólt, ha kétszer 90 percet játszunk, annyira balfaszok voltunk elöl. És ez a baj. Mindhárom támadónk egyszerre került gödörbe. Vagyis Bale ott is kezdte a szezont.
Merci Zizou!
A két szerencsecsapat meccsén ilyen gólokat vártam. zseniális