Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Csak 82% van a Houston spreaddel
Mindkettő nagy public, de a Houston szerint simán hozni fogja 10+, a Pels viszont trükkös lehet. Keleti konf ellen 0-6-ra állnak idegenben, 2 nap múlva a Pistons ellen játszanak, így lehet könnyen veszik a Bostont. Ők meg annyira rosszak, annyi minden szól ellenük, hogy az ijesztő. NFL-ben ilyenkor legalább coverelnek a dogok.
Másik két meccs sem tetszik, Detroit sok meccset játszott most már és fáradni tűnnek, Bulls-Magic meccset meg bottal sem.
Houston -6.5
Két fun stat mára:
The Pelicans are 0-9 ATS (-8.83 ppg) with rest after a win in which they shot at least ten three-pointers and made at least half of them.
The Bulls are 0-10 ATS (-12.75 ppg) when their opponent is playing in at least their fourth straight road game.
Másik két meccs sem tetszik, Detroit sok meccset játszott most már és fáradni tűnnek, Bulls-Magic meccset meg bottal sem.
Houston -6.5
Két fun stat mára:
The Pelicans are 0-9 ATS (-8.83 ppg) with rest after a win in which they shot at least ten three-pointers and made at least half of them.
The Bulls are 0-10 ATS (-12.75 ppg) when their opponent is playing in at least their fourth straight road game.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Nekem is, elsőre elég egyértelműnek tűnik mindkettő.Zsombor írta:Így első blikkre a Rockets és a Pels hendi tetszik.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Blazers is pipa, Spartans miatt 5-1-es nap volt, teljesen korrekt.
Így első blikkre a Rockets és a Pels hendi tetszik.
Így első blikkre a Rockets és a Pels hendi tetszik.
PEEtör írta:NFL:
Dallas +6.0 5 unit
Dallas ML 2 unit
Luck 42.5 passz felett 1 unit
J.Thomas 41.5 yard felett 2 unit
J. Witten 44.5 yard felett 1 unit
D. Allen TD 1 unit
NBA:
durva nap, nem nagyon találok semmit, max élőzök majd
Én meg NFL mellé, csak kár, hogy pár hónapig tart.volt nemrég szó a kosár vagy foci témáról, én is egyértelműen a kosár mellé állok, sokkal több sikerélményt ad.
5-1, +8 unit.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
2-0 végre, volt nemrég szó a kosár vagy foci témáról, én is egyértelműen a kosár mellé állok, sokkal több sikerélményt ad.Enrique írta:Blazers -6
Heat +10
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem volt egyszerű Köszi Zsombor amúgy neked a tippet, ha nem írtad volna be észre se vettem volna ezt a meccset
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
És a második hosszabbításban 7.5 ponttal hozták a covert. Puszilom Gasolt.
Gg macik. 9-cel mennek 3 perccel a vége előtt. Aztán mutatják nekem a fukkot és leadják hosszabbításra. Itt meg gg bb.
- sebydani
A Coltsot ki is vettem már, szinte majdnem kitudtam venni már a teljes nyereményt, gyorsan lefüleltem. A Miami meg bejött 3,5 oddsért, jó visszatérő este eddig . A grizzlik nekem is vannak , én csak -3,5re tettem a hendit, de inkább nyerjenek sok ponttal, az a biztossebydani írta: Az a meccs még van Heat winre 3,5-ért , hátha. Plusz van Colts +13,5 és Denver -5,5
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Cha-ching.Zsombor írta: Hawks -4.5 @ 1.95
Maradt a Portland és a Memphis. Ez már egy minimálisan pozitív nap lesz ha bukom ezeket, de azért jó lenne ha jönnének.
- sebydani
Na kedvet kaptam kicsit fogadni, raktam fel bet365-re egy kis pénzt, eddig jött élőben a Wizards @ Hawks U 213,5 élőben 1,9-ért, meg félidőben Heat 1,71-ért. Az a meccs még van Heat winre 3,5-ért , hátha. Plusz van Colts +13,5 és Denver -5,5. Pont egy TD különbséggel nagyon kiegyeznék
- nmate
Szívmelengető, hogy egy ilyen góllal ment a dolog. Na mindegy, most egy hétig csak NBA, majd jön a plusz
- nmate
Korver meg a Dallas is pipa. United mondjuk ezt a két jó picket lenullázta Atleti meg könnyen negatívba terelheti. Godín góllal 2-2, ultimate combo pack lenne.
Tegnap nem akartam bírózni, mert nem csak azon múlt a Pats cover, de most lazán elfújták a bírók a meccset. Hihetetlen nagy bullshit call volt, a FOX-pet Pereira mondhat bármit, lehet kompenzálni akartak Detroit után. Ezen múlt a meccs a Dallasnak, nekem meg az ML fogadás.Zsombor írta:Good teams win, great teams cover.Zsombor írta:Dallas +5.5 @ 1.9
Na mindegy, a cover jött, meg a Witten fogadás is.
Good teams win, great teams cover.Zsombor írta:Dallas +5.5 @ 1.9
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha nyer az Atletico este, akkor a Bilbao 40k-tól fosztott meg... kurvára remélem, hogy X lesz a meccs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
1.12 unittal ment élőben a Real kosár az imént 2.4-ért, nagy hajrával jött is.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ugyan már rég nem fogadok, de egy bölcs ember mondta meg nekem egyszer a tutit: egy meccsre, csak egyszer, egy szelvényen szabad fogadni.2 meccsel elment mind a 3 szelvényem ilyen napot..
- nmate
Most élőben +9,5-ért megyek veletek.PEEtör írta:Dallas +6.0 5 unit