Nem piszkálódok... Én mindig azok közé tartoztam akik nézték is valamibe a barcát. Mikor itt mindenki irta, hogy mekkora szar ez a barca, én még akkor is irtam, hogy merész szavak ezek, de most nem ez a lényeg. Egy dekával nem voltak jobbak mint mi voltunk az Atleti ellen. Annyival volt más a meccs, hogy nekik szerencséjük volt, nekünk pedig nem. Olyan gólokat rúgtak, hogy valami félelmetes. Flipper ode-oda pattan, kézzel veszi át és teszi le, védő vissza rúgja neki. Nekünk hol volt ilyen szerencsénk? Azt is tegyük hozzá, hogy nekik pár napja volt egy Real elleni meccs, míg a Barca bohóckodott egy Elche ellen. Jók voltak, birtokolták a labdát, és szerencséjük is volt. Viszont egy meccsen ennyi taknyos gólt még nem láttam...M1Ö írta:Lehet piszkálódni, de ettől függetlenül olyan sima meccs volt, mintha egy Granada ellen játszottak volna.Géci írta:Ùj korszak azt akarta jelenti, hogy most már csak az ötosön belülről ér a gól.
Nem tetszik ez nekem... Mikor formán kívül voltak, akkor is tapadtak, mint az állat, nem nagyon botlottak.
Most meg ők jöttek bele és mi "szenvedünk". Nagy kár azért a Valencia meccs miatt Remélem csütörtökön mi is így nyomjuk le őket és tényleg vissza térünk a helyes útra.
Várhidi is az első gólnál azt mondta, hogy Suareznek micsoda labdaátvétele volt, amikor tisztán látszik, hogy belefut a labdába, és esik bukik. Na szóval jót nevettem.