Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát én nem tudom.Amikor nálunk Pepe vadult én akkor is elitéltem.
Mondjuk ők a szegények csapata nem gond ha ilyeneket csinálnak.
Ennyi.
Mondjuk ők a szegények csapata nem gond ha ilyeneket csinálnak.
Ennyi.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Arról mér ne is beszéljünk, hogy amit az Atléticó-nak megengednek minden meccsen, az vmi botrány. Tegnap a szerencsén múlt, hogy Neymar bokája nem tört ketté és mi történt? Semmi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Annyira nem nehéz ezt megfejteni. Képzeld magad a helyükbe. Van egy csapat, amelyik szinte mindig csak másodhegedűs volt a városban, és sokadik csapat a bajnokságban. Néha feljutottak a csúcsra, de összességében elmaradtak az élmenőktől (Real, Barca). Aztán jött egy Simeone, aki megcsinálta az Atletico sikerkorszakát, és minden évben elhozott nekik valamilyen kupát. Szerinted melyik szurkolót érdekli az, hogy milyen ocsmányul fociznak?csabi87 írta:Azért azt megkérdézném hogy az Altetico játékában mit lehet szeretni egy szurkolójuktól.
Tegnap is miket csináltak...Igazi bunkó banda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
végülis a kezezésnél kellett volna az első sárgát kapnia a kapusos sztorinál meg a másodikat de szerencsére neki elnézik ezeket a dolgokat így egy szenzációs gólt is láthattunk tőle. nagy szerencse.
Azért azt megkérdézném hogy az Altetico játékában mit lehet szeretni egy szurkolójuktól.
A Barcelona meg felszívta magát,otthol játszottak.Majd idegenbe lehet tőlük várni botlást szerintem.
Ennyi a történet.
Azért a bíró megint külön szám volt.Mondjuk Messi kezezését nem észrevenni,de ez csak egy a sok közül.
A Barcelona meg felszívta magát,otthol játszottak.Majd idegenbe lehet tőlük várni botlást szerintem.
Ennyi a történet.
Azért a bíró megint külön szám volt.Mondjuk Messi kezezését nem észrevenni,de ez csak egy a sok közül.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Egyrészt nyilván megzavarta őket a gyorsan bekapott gól (főleg a milyensége miatt), de szerintem inkább az volt a döntő tényező, hogy egyszerre a háromból három támadó is kb. azt hozta, amit tud. Messi pl. már vagy 6-7 meccse be sem talált az Atléticonak, most meg azzal kezdte a találkozót, hogy beforgatta a fél védelmüket.
A Neymar-gól után meg szerencsére megérezték a vérszagot és hajtottak végig a félidőben. A másodikra már rendezni az Atlético a sorait, de játékban nem fekszik nekik az, hogy futniuk kell az eredmény után...
A Neymar-gól után meg szerencsére megérezték a vérszagot és hajtottak végig a félidőben. A másodikra már rendezni az Atlético a sorait, de játékban nem fekszik nekik az, hogy futniuk kell az eredmény után...
-
Tegnap kijött a lépés, odatették magukat a játékosok. Volt pressing, kisegítették egymást. Mindig így kellene.
Arra kell rájönni, mitől esik szét a csapat játéka egyik hétről a másikra. Azért azt se felejtsük el, hogy otthon játszottunk, ahol a PSG-t is elküldtük haza. Idegenben nagyon harmat a csapat. Lásd Parizs, Sociedad, Madrid.
Továbbra is azt mondom, ez az egy győzelem nem változtat a jövőnkön. A vezetésben óriási válság van, ami ki fog hatni a csapatra, pláne, hogy jön a kampány időszak és megy majd a sárdobálás. Nem csak klubon belül, kapjuk kívülről is rendesen.
Állandóan ez a Messi téma, elmegy, nem megy, megkérte az elnököt, hogy küldje el Lucho-t. Ez vagy igaz vagy nem, de arra jó, hogy ellentéteket szüljön klubon belül. Ha csak 1 játékos elhiszi, hogy volt ilyen beszélgetés, már kész a káosz, mert fognak mellé állni csapaton belül. Ez így működik sajnos minden munkahelyen.
Örülni kell a sikernek, de ettől a gondok nem múltak el. Viszont én nem vártam a tegnapi győzelmet, meg voltam győződve, hogy kibekkelik az álló focinkat és pontrúgásból, kontrákból bevernek párat. De nem állófocit nyomtunk, elöl tarthatatlan volt mindenki, működött a letámadás és vissza is zártunk időben.
Megkérdezném 4 szemközt Lucho-t, ezt eddig miért nem láttuk? Kíváncsi lennék, mit mond kamerákon kívül.
Neymar lassan kezdi azt mutatni, amiért kifizettük érte azt a nemtudnimennyisokpénzt , de ha itt megelégszik és megáll a fejlődésben, akkor annyit nem fog hozni mint sokan várják. Ha még 1 szintet tud lépni a következő idényre, akkor van egy igazi top húzóemberünk a következő évekre.
Arra kell rájönni, mitől esik szét a csapat játéka egyik hétről a másikra. Azért azt se felejtsük el, hogy otthon játszottunk, ahol a PSG-t is elküldtük haza. Idegenben nagyon harmat a csapat. Lásd Parizs, Sociedad, Madrid.
Továbbra is azt mondom, ez az egy győzelem nem változtat a jövőnkön. A vezetésben óriási válság van, ami ki fog hatni a csapatra, pláne, hogy jön a kampány időszak és megy majd a sárdobálás. Nem csak klubon belül, kapjuk kívülről is rendesen.
Állandóan ez a Messi téma, elmegy, nem megy, megkérte az elnököt, hogy küldje el Lucho-t. Ez vagy igaz vagy nem, de arra jó, hogy ellentéteket szüljön klubon belül. Ha csak 1 játékos elhiszi, hogy volt ilyen beszélgetés, már kész a káosz, mert fognak mellé állni csapaton belül. Ez így működik sajnos minden munkahelyen.
Örülni kell a sikernek, de ettől a gondok nem múltak el. Viszont én nem vártam a tegnapi győzelmet, meg voltam győződve, hogy kibekkelik az álló focinkat és pontrúgásból, kontrákból bevernek párat. De nem állófocit nyomtunk, elöl tarthatatlan volt mindenki, működött a letámadás és vissza is zártunk időben.
Megkérdezném 4 szemközt Lucho-t, ezt eddig miért nem láttuk? Kíváncsi lennék, mit mond kamerákon kívül.
Neymar lassan kezdi azt mutatni, amiért kifizettük érte azt a nemtudnimennyisokpénzt , de ha itt megelégszik és megáll a fejlődésben, akkor annyit nem fog hozni mint sokan várják. Ha még 1 szintet tud lépni a következő idényre, akkor van egy igazi top húzóemberünk a következő évekre.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Pontosan,korán lőttek gólt,akkor az Atleticonak föl kell adnia ezt a fajta játékot.Azért az Atma sem azt nomyta, mint ellenünk. Talán köszönhető ez annak is, hogy hét közben viszonylag tartalékosak voltak, emiatt szerintem óvatosabbak is, meg sem próbáltak támadni, itt valamivel nyiltabban játszottak. Meglepően sok olyan helyzet volt, hogy a barca relatíve tisztán vitte rá a védőikre a labdát, ráadásul nagyon korn hátrányba is kerültek, ez még inkább nyiltabbá tette őket, kicsivel több kockázatot vállaltak.
Nekünk ez sosem sikerül,mi kapjuk tőlük az elsőt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én arra akartam volna célozni, hogy ugyan annyi köze volt a meccshez az Atletinek mint ellenünk kb. Az tiszta sor, hogy nem kapartunk mint disznó a jégen, majd csak akkor amikor bekaptuk a második gólt, és még az első 10-15 percünkben, de ha ott a kezdésnél pl Ramos fejese bemegy akkor ki tudja mi lett volna a vége... Viszont Te se mond azt, hogy tegnap minden gól mindennapos szép gól volt, és nem volt megspékelve egy deka szerencsével sem. Ez kb olyan meccs volt mint tavaly amikor mi is ha jól rémlik 3-0 vagy 3-1-re nyertünk 2 megpattanóval... :ĐRealista24 írta:A tegnapi meccsről volt szó, nem a szezon eddigi teljesítményéről.
Ha azt mondod, hogy nem voltak jobbak annál, amit mi mutattunk az Atma ellen, akkor bajok vannak.
Ők nyerni akartak, mi meg alibi döntetlenre mentünk, esetleg egy egygólos vereségre.
Azért az Atma sem azt nomyta, mint ellenünk. Talán köszönhető ez annak is, hogy hét közben viszonylag tartalékosak voltak, emiatt szerintem óvatosabbak is, meg sem próbáltak támadni, itt valamivel nyiltabban játszottak. Meglepően sok olyan helyzet volt, hogy a barca relatíve tisztán vitte rá a védőikre a labdát, ráadásul nagyon korn hátrányba is kerültek, ez még inkább nyiltabbá tette őket, kicsivel több kockázatot vállaltak.
A rossz hír, hogy ellenünk ezt nem kell megtenniük, nálunk biztos, hogy bunker lesz. Tudják, hogy 1-1 talált gól náluk akármelyik meccsben benne van, mi meg nem hinném, hogy négyet lövünk.
A rossz hír, hogy ellenünk ezt nem kell megtenniük, nálunk biztos, hogy bunker lesz. Tudják, hogy 1-1 talált gól náluk akármelyik meccsben benne van, mi meg nem hinném, hogy négyet lövünk.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A Barca támadóhármasa kb 2 fokozattal gyorsabban játszott mint a mieink hét közben.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A tegnapi meccsről volt szó, nem a szezon eddigi teljesítményéről.
Ha azt mondod, hogy nem voltak jobbak annál, amit mi mutattunk az Atma ellen, akkor bajok vannak.
Ők nyerni akartak, mi meg alibi döntetlenre mentünk, esetleg egy egygólos vereségre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nálunk sajnos nem a támadók jeleskedtek, de eddig az MSN se volt sehol. Pontosabban volt, csak Neymar mindig kimagaslik. Nálunk meg most Cé se nagyon villog. Ez most egy ilyen időszak sajnos.Realista24 írta:Ne haragudj, de nálunk melyik támadó volt olyan formában, mint tegnap Neymar?Egy dekával nem voltak jobbak mint mi voltunk az Atleti ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne haragudj, de nálunk melyik támadó volt olyan formában, mint tegnap Neymar?Egy dekával nem voltak jobbak mint mi voltunk az Atleti ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem piszkálódok... Én mindig azok közé tartoztam akik nézték is valamibe a barcát. Mikor itt mindenki irta, hogy mekkora szar ez a barca, én még akkor is irtam, hogy merész szavak ezek, de most nem ez a lényeg. Egy dekával nem voltak jobbak mint mi voltunk az Atleti ellen. Annyival volt más a meccs, hogy nekik szerencséjük volt, nekünk pedig nem. Olyan gólokat rúgtak, hogy valami félelmetes. Flipper ode-oda pattan, kézzel veszi át és teszi le, védő vissza rúgja neki. Nekünk hol volt ilyen szerencsénk? Azt is tegyük hozzá, hogy nekik pár napja volt egy Real elleni meccs, míg a Barca bohóckodott egy Elche ellen. Jók voltak, birtokolták a labdát, és szerencséjük is volt. Viszont egy meccsen ennyi taknyos gólt még nem láttam...M1Ö írta:Lehet piszkálódni, de ettől függetlenül olyan sima meccs volt, mintha egy Granada ellen játszottak volna.Géci írta:Ùj korszak azt akarta jelenti, hogy most már csak az ötosön belülről ér a gól.
Nem tetszik ez nekem... Mikor formán kívül voltak, akkor is tapadtak, mint az állat, nem nagyon botlottak.
Most meg ők jöttek bele és mi "szenvedünk". Nagy kár azért a Valencia meccs miatt Remélem csütörtökön mi is így nyomjuk le őket és tényleg vissza térünk a helyes útra.
Várhidi is az első gólnál azt mondta, hogy Suareznek micsoda labdaátvétele volt, amikor tisztán látszik, hogy belefut a labdába, és esik bukik. Na szóval jót nevettem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lehet piszkálódni, de ettől függetlenül olyan sima meccs volt, mintha egy Granada ellen játszottak volna.Géci írta:Ùj korszak azt akarta jelenti, hogy most már csak az ötosön belülről ér a gól.
Nem tetszik ez nekem... Mikor formán kívül voltak, akkor is tapadtak, mint az állat, nem nagyon botlottak.
Most meg ők jöttek bele és mi "szenvedünk". Nagy kár azért a Valencia meccs miatt Remélem csütörtökön mi is így nyomjuk le őket és tényleg vissza térünk a helyes útra.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Neymar egyébként a tavalyi fetrengései után egyre szimpatikusabb. Alázatos és a focival foglalkozik. Tegnap is mit játszott... Miatta érdemes volt nézni mégha az Atleticonak v x-nek örültem volna.
-
Ùj korszak azt akarta jelenti, hogy most már csak az ötosön belülről ér a gól.
én nem örülök, h nyert a barca, ugyanis én úgy gondolom, h hosszabbtávon ők a veszélyesebbek ránk nézve és az első helyre. jó meccset hoztak le ez tény. az msn is fasza volt, főleg neymar.
azaz igazság, h az elmúlt, 4-5 percben olvastam híreket a meccsről, kommenteket, innen-onnan.. a legáltalánosabb vélemény, h "egy új barcelona és korszak született". sztem ez kicsit erős. direktebb volt a játék az biztos, de akkor is..
azaz igazság, h az elmúlt, 4-5 percben olvastam híreket a meccsről, kommenteket, innen-onnan.. a legáltalánosabb vélemény, h "egy új barcelona és korszak született". sztem ez kicsit erős. direktebb volt a játék az biztos, de akkor is..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
azert egy isco, marci, benzema, neymar szopatna rendesen
mondjuk bale is szopat.. csak minket
mondjuk bale is szopat.. csak minket