Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Értem hát, de akkor az kummára nem tízpertíz.
Az eredeti kérdés szerintem arra irányult, hogy mi az ami az all time-ra felkerülne. Szerintem.
Az eredeti kérdés szerintem arra irányult, hogy mi az ami az all time-ra felkerülne. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ne bazd fel az agyad koma.Baszki, ráütök a saját kezemre, hogy leírom, de furdal a kíváncsiság, hogy milyen az az all time toplista, ahova nem fér fel egy tízpertízes film.
Vagy most írsz hülyeséget, vagy az előbb.
valószínűleg arra gondol, h ami számára (legyen az gyerekkori emlék miatt, vagy más miatt.. ) 10/10es film, azt nemrakná fel egy olyan kritikus által kiértékelésre küldött alltime listára, ami tényleg top. értőő? :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igazából régi vagy új Robotzsaru, tökmindegy.
Baszki, ráütök a saját kezemre, hogy leírom, de furdal a kíváncsiság, hogy milyen az az all time toplista, ahova nem fér fel egy tízpertízes film.ugye ez egy saját lista, saját véleménnyel. És azt is tudom, hogy egy all time toplistára nem tenném fel ezeket (legalábbis jó néhányat), mert egy kis objektivitással nem kerülhetnek oda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyilván a régi Robotzsaru, nem az új. + van néhány közülük, amiről tudom, hogy alapból nem kéne, hogy ott legyenek, de számomra sokat jelentenek. Ilyen például a Kickboxer is. Ezen nőttem fel, volt olyan időszak, hogy egymás után többször is megnéztem. Ez ilyen...Realista24 írta:
De a Reszkessetek betörők kettő az tízpertíz meg Robotzsaru, meg..áh, hagyom inkább
+ ugye ez egy saját lista, saját véleménnyel. És azt is tudom, hogy egy all time toplistára nem tenném fel ezeket (legalábbis jó néhányat), mert egy kis objektivitással nem kerülhetnek oda. De az IMDB saját lista nem az objektivitásról szól.
Tremors 1 fasza. 7
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ez nagyon badass volt.Egy dolog dönt, mégpedig az, hogy mennyire vagyok hajlandó újrázni egy filmet.
tremors 1? legnagyobb :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De a Reszkessetek betörők kettő az tízpertíz meg Robotzsaru, meg..áh, hagyom inkábbRemy írta:danianevem írta: Bezzeg a Django ott van. :Đ
Amiket itt gyorsan felsoroltatok páran, azok nálam 9/10-esek. Mechanikus, Tökéletes trükk, Amerikai história X, Jó, a rossz és a csúf, stb stb...
Igazából kicsi a különbség a 9 és a 10 pont között. Egy dolog dönt, mégpedig az, hogy mennyire vagyok hajlandó újrázni egy filmet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
danianevem írta: Bezzeg a Django ott van. :Đ
Amiket itt gyorsan felsoroltatok páran, azok nálam 9/10-esek. Mechanikus, Tökéletes trükk, Amerikai história X, Jó, a rossz és a csúf, stb stb...
Igazából kicsi a különbség a 9 és a 10 pont között. Egy dolog dönt, mégpedig az, hogy mennyire vagyok hajlandó újrázni egy filmet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem semmi, már felsoroltatok vagy 50 filmet, de még nincs köztük: A tanú, Amerikai História X, Mechanikus narancs, Harcosok klubja, Acéllövedékek, Volt egyszer egy vadnyugat, A forrás... Bezzeg a Django ott van. :Đ
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Menj már Remy, ezek hol tizpertizes filmek? Jó, az eredet, forrest gump, t2 talán nálam is azok, de a többi...azok is nagyon jók, de nem 10-esek,még 9-es se nagyon,max a betörők meg a kakukk
Nálam csak a Gladiátor, Halálsoron, Eredet, T2 ami tuti 10-es, de inkább csak az első 2, a többi (nem sorolom most fel mindet) ilyen 9,9 lehet max
Nálam csak a Gladiátor, Halálsoron, Eredet, T2 ami tuti 10-es, de inkább csak az első 2, a többi (nem sorolom most fel mindet) ilyen 9,9 lehet max
- h3x0r
parat meg irnek hozza en is : inception, the prestige, the departed, goodfellas, blood diamond, slumdog millionaireRemy írta:Kickboxer, Ace Ventura 1-2, Rémálom az Elm utcában, Galaxis őrzői, Gyűrűk Ura 1-2-3, Harry Potter 1, Sötét lovag 1-2-3, Django, Vissza a jövőbe 1-2-3, Ponyvaregény, Jurassic Park, Reszkessetek betörők 1-2, Forrest Gump, Star Wars 4-5-6, Acélember, Rush, Indiana Jones 1-2-3, Dumb és Dumber, Mátrix, Alien 1-2, Terminator 1-2, Ryan Közlegény megmentése, Sebhelyesarcú, Oroszlánkirály, Toy Story 1-2-3, Die Hard 1-2-3, Drive, Batman (1989), Száll a kakukk fészkére, Rocky 1-2, Gran Torino, Superman (1978), Robotzsaru,
- Remy
- Kapcsolat:
... mennyi király film!Realista24 írta:Te jó ég :Đ
Amúgy + Eredet. Csak már nem tudtam szerkeszteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te jó ég :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Miután nem vagyok szívtelen, így viszonylag sok film 10/10-es nálam. Ezeket nagyjából bármikor képes vagyok újrázni, gondolkodás nélkül.lordgabi írta:Nálad milyen 10/10-es filmek vannak? Érdekelne az összes.Remy írta:3-4 éve ugyanazok a filmek jönnek fel a fórumon, fura, hogy van még olyan, aki nem látta ezeket.
Kickboxer, Ace Ventura 1-2, Rémálom az Elm utcában, Galaxis őrzői, Gyűrűk Ura 1-2-3, Harry Potter 1, Sötét lovag 1-2-3, Django, Vissza a jövőbe 1-2-3, Ponyvaregény, Jurassic Park, Reszkessetek betörők 1-2, Forrest Gump, Star Wars 4-5-6, Acélember, Rush, Indiana Jones 1-2-3, Dumb és Dumber, Mátrix, Alien 1-2, Terminator 1-2, Ryan Közlegény megmentése, Sebhelyesarcú, Oroszlánkirály, Toy Story 1-2-3, Die Hard 1-2-3, Drive, Batman (1989), Száll a kakukk fészkére, Rocky 1-2, Gran Torino, Superman (1978), Robotzsaru,
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Tegnap barátnőmmel megnéztük a Tágra zárt szemek című filmet Kubrick-tól. Hát megmondom őszintén, azt hittem egy olyan film lesz, amit csajjal simán lehet nézni, de több meztelen nőt láttam benne, mint életemben összesen Barátnőm el is aludt rajta, szerinte elvont film, nem is értem miért
Nekem tetszett, de a film utolsó negyed órájáig igazából fogalmam sem volt, hogy mi a lényege az egésznek, ott azt hiszem kiderül minden, már ha egyáltalán jól értelmezem a dolgot. Ha valaki látta esetleg, akkor örülnék, ha megerősítene/cáfolna az elméletemben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye főhősünk(Tom Cruise) megtudja, hogy az asszony majdnem megcsalta, onnantól kezdve folyamatosan arról vannak víziói, hogy mégis hogyan is kezelgethette volna a tiszt kedves feleségét és ő is megpróbálja megcsalni az asszonyt, ami (nem csak rajta múlik) nem sikerül neki, pedig jópár fullos csajjal találkozik az este folyamán A végén bevall mindent és megbeszélik, hogy hűségesek lesznek egymáshoz, amíg lehet. Persze ennél jóval mélyebb dologról van szó, de röviden-tömören nekem ennyi jött le.
A főszereplő páros nagyon jót alakít benne, a látványvilágról már ejtettem szót a hangulat is rendben volt, én egy percig sem unatkoztam annak ellenére, hogy 159 perc a játékidő. imdb-n 7-est adtam rá.
Nekem tetszett, de a film utolsó negyed órájáig igazából fogalmam sem volt, hogy mi a lényege az egésznek, ott azt hiszem kiderül minden, már ha egyáltalán jól értelmezem a dolgot. Ha valaki látta esetleg, akkor örülnék, ha megerősítene/cáfolna az elméletemben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye főhősünk(Tom Cruise) megtudja, hogy az asszony majdnem megcsalta, onnantól kezdve folyamatosan arról vannak víziói, hogy mégis hogyan is kezelgethette volna a tiszt kedves feleségét és ő is megpróbálja megcsalni az asszonyt, ami (nem csak rajta múlik) nem sikerül neki, pedig jópár fullos csajjal találkozik az este folyamán A végén bevall mindent és megbeszélik, hogy hűségesek lesznek egymáshoz, amíg lehet. Persze ennél jóval mélyebb dologról van szó, de röviden-tömören nekem ennyi jött le.
A főszereplő páros nagyon jót alakít benne, a látványvilágról már ejtettem szót a hangulat is rendben volt, én egy percig sem unatkoztam annak ellenére, hogy 159 perc a játékidő. imdb-n 7-est adtam rá.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kíváncsiságból összeszámoltam, 102 filmet láttam a jelenlegi 250-ből, szóval van még mit pótolni.
754 filmet értékeltem eddig.
754 filmet értékeltem eddig.
Nálad milyen 10/10-es filmek vannak? Érdekelne az összes.Remy írta:3-4 éve ugyanazok a filmek jönnek fel a fórumon, fura, hogy van még olyan, aki nem látta ezeket.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
The Fountain, Forrest Gump, Mr Nobody, The perks of being a Wallflower, Blowírnátok nekem olyan drámákat amiket kötelező látni? mármint úgyértem, hogy alapmű, tízpertíz stb
köszi előre is
szerk.: +Black Swan
Legjobbak.
Azért elég jó kiinduló pont az imdb szerintem. Sok embernek egyforma az ízlése, pl a top 250-nel nehéz mellélőni, ott tényleg csupa-csupa király film van, minap én is onnan néztem (A hetedik pecsét), mit kell még pótolnom.csabi* írta:nem haragszom, csak jobban bízok a fórumozókban mint az imdb userekben
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ne legyen igazam, de nekem a BIrdmannal kapcsolatban az az érzésem, mint a Galaxis őrzőinél. Mindenki mondja, hogy nagyon jó. Meg isten császár a film. Aztán mikor megnézem elalszok rajta.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Ezeket én is abszolút javasolnám, hiszen zseniális filmekről van szó. Amiket tudnék még drámában emlegetni, persze csak ezek mellett az: A beautiful mind, The Truman Show, Fight Club, Se7en, Life is beautiful, American History X, Good Will Hunting, The Prestige, The Departed, Dangerous Mind, Rain Man.lordgabi írta:Dráma kategóriában is megjelölt nagyszerűségek: A remény rabjai (1994), Forrest Gump (1994), Schindler listája (1993), A bárányok hallgatnak (1991), Halálsoron (1999), Rekviem egy álomért (2000), Benjamin Button különös élete (2008), V mint vérbosszú (2005), Gran Torino (2008), Nagy hal (2003), Elcserélt életek (2008), Pokoli lecke (1996), Pillangóhatás 1 (tudom, nincs megjelölve benne, de legnagyobb kedvenc).
Újabbak közül nekem a Gone Girl, Buried, Hachi, Gone baby gone és az Intouchables jött be, de azért nem mondanám egyiket sem alapműnek.
But he is a good boy...
- Remy
- Kapcsolat:
3-4 éve ugyanazok a filmek jönnek fel a fórumon, fura, hogy van még olyan, aki nem látta ezeket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots