Hallod mikor megláttam, hogy kettő kettő majdnem szívbajt kaptam Aztán rájöttem pár perccel azelőtt vettem ki, egész közel járt a max nyereményhez szóval elfogadtam. BejöttPEEtör írta:Sikerült belenyúlnom az év bundájába, Levante 0-2-ről 3-2-re nyert az utolsó 20 percben 3-at rúgva, rommá forgatott kezdővel, hiányzókkal.
Szerencsejátékok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Szerencsejátékok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Én ott hagyom a -12.5-es hendimet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem Philly ma coverel. Nincs Teague, Millsap doubtful.
Sikerült belenyúlnom az év bundájába, Levante 0-2-ről 3-2-re nyert az utolsó 20 percben 3-at rúgva, rommá forgatott kezdővel, hiányzókkal.
4 unitot dobtam a Malaga DNB-re, 2-2 után elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy ez egy nagyon gyanús meccs és inkább kiveszem a pénzt, valamint poénból rakok a Levante gólra még. A harmadik gólt megelőző szögletrúgás pillanatában (nem vicc!) vettem ki az ~eredeti összeget, 1 másodperccel később gól.
Amúgy a Levantés Barralnak jó meccse volt, 61. percben beállt, 2 gól, 1 gólpassz, 2 sárga és a 89. percben mehetett zuhanyozni, mert szó szerint bepofozta a labdát a Malaga kapujába.
Ja, Levante 3 gólt 2014-ben egyszer rúgott, 2-t pedig olyan hétszer (barimeccseket is belevéve).
Seems legit.
4 unitot dobtam a Malaga DNB-re, 2-2 után elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy ez egy nagyon gyanús meccs és inkább kiveszem a pénzt, valamint poénból rakok a Levante gólra még. A harmadik gólt megelőző szögletrúgás pillanatában (nem vicc!) vettem ki az ~eredeti összeget, 1 másodperccel később gól.
Amúgy a Levantés Barralnak jó meccse volt, 61. percben beállt, 2 gól, 1 gólpassz, 2 sárga és a 89. percben mehetett zuhanyozni, mert szó szerint bepofozta a labdát a Malaga kapujába.
Ja, Levante 3 gólt 2014-ben egyszer rúgott, 2-t pedig olyan hétszer (barimeccseket is belevéve).
Seems legit.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Ezt tuti adom én is.Zsombor írta:Plusz:
Wiz-Spurs 1Q O46
NFL-re fogadóknak küldeném:
The over/under on the length of Blake Shelton's National Anthem at the Super Bowl is set at 88.5 seconds.
Plusz:
Wiz-Spurs 1Q O46
Wiz-Spurs 1Q O46
Mavs -5 2 unit
Spurs ML 2 unit
Hawks 1 unit
GSW 1 unit
Heat 1unit
Spurs ML 2 unit
Hawks 1 unit
GSW 1 unit
Heat 1unit
Cavs +5
Mavs -5
Heat
Mavs -5
Heat
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
2-3-as este. Raps ML ment meccs közben a Pistons ellen, nem jött be. De ez a Boston meccs kurva nagy vicc volt. Crowder karriercsúcs meg ilyenek.
Szerintem áttérek Máté módszerére, lesz pár több unitos play is.
Szerintem áttérek Máté módszerére, lesz pár több unitos play is.
vki tud valami külföldi oldalt/forumot ahol nba,nhl valamint nfl tippeket beszélnek? mármint nem ilyen forebet, meg vitibetre gondolok, hanem ahol rendesen írkálják a tippeket, magyarázatokkal együtt, mit-miért, stb.. ilyen kibeszélős téma.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Hát tegnap nyilván nem jött be.Toti írta:nemtudom, ilyen statisztikából továbbra is elég csekély az esély, h eltalád ki nyeri mondjuk az első negyedet. most nézd meg a legtöbb és legkevesebb pontot dobó csapat között van 6-7pont különbség és ez 30 csapatra levetítve. persze nyílván egy 1.10es hazai háromesélyesbe sokkal valószínűbb, h behúzza az első negyedet, de akkor is. ellehet vele mókolni annyi biztos.
hajnalra
GS Warriors @ UTA Jazz 194,5+
Tudni kell persze azt is, hogy hogyan hajigálnak a csapatok, kik ellen, otthon-idegenben, pl Chicago hagyományosan rossz kezdő a szezonban, rajtuk leszek most már, de óriási segítség szvsz ez az adatbázis.
Ma a WHU óriási érték 2.50-ért, legerősebb kezdő lesz hírek szerint, illetve a Malaga +0.0 1.625-ért, Levante nyíltan feladta a kupát, vagy 7 fontosabb játékosuk nincs a keretben, csak azért nem megyek vendégre, mert 2-0 lett az első meccs.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
nemtudom, ilyen statisztikából továbbra is elég csekély az esély, h eltalád ki nyeri mondjuk az első negyedet. most nézd meg a legtöbb és legkevesebb pontot dobó csapat között van 6-7pont különbség és ez 30 csapatra levetítve. persze nyílván egy 1.10es hazai háromesélyesbe sokkal valószínűbb, h behúzza az első negyedet, de akkor is. ellehet vele mókolni annyi biztos.
hajnalra
hajnalra
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az első negyedesekkel én is csak most ismerkedek, és főleg innen vettem a dolgot:http://www.teamrankings.com/nba/stat/1s ... s-per-game, illetve csekkoltam az ellenfelet 1. negyedes védekezés szempontjából az utolsó 3 meccsre vetítve. Nem jött be.
Amúgy egészen szenzációs ez az oldal, ajánlom mindenkinek, rendkívüli mélysége van, statok (de milyen összeszedettséggel!), hírek, trendek, menetrend, analízis, ...
Houston simán jött, még a 10+ is, a Boston meg azt csinálta, amit vártam.
Amúgy egészen szenzációs ez az oldal, ajánlom mindenkinek, rendkívüli mélysége van, statok (de milyen összeszedettséggel!), hírek, trendek, menetrend, analízis, ...
Houston simán jött, még a 10+ is, a Boston meg azt csinálta, amit vártam.
- nmate
Belevettem végül az elsőnegyedes pointspreadeket is, 6 fiktív unitot osztottam szét a 8 meccsre így az első napos eredmény: 4-4 +1,18u lenne. (értelemszerűen az erősebbnek érzett tippek mennek többel)PEEtör írta: Detroit +2.0 és Pels -1.5-öt ajánlom.
Szerk.:hogy összesített, akkor nem szóltam.
Kíváncsi leszek erre
Pels 1. negyedért kár, egál lett. A Rockets viszont babacsörgő.
Pels -1.5 1Q @ 1.86
hey ho let's go
hey ho let's go
Detroit -6.5 @ 1.9
Pels -5 @ 1.9
Rockets-Nets 1. negyed over 48.5 @ 1.83
Pels -5 @ 1.9
Rockets-Nets 1. negyed over 48.5 @ 1.83
Detroit +2.0 és Pels -1.5-öt ajánlom.nmate írta:Én meg megpróbálok első negyedes összesítettekre menni sérültek, formák, kezdők, pihinapok, + 1Q statok alapján. Vezetem, aztán Vasárnap visszanézem, addig összejön elég. Nem is rakok ma szerintem.
Szerk.:hogy összesített, akkor nem szóltam.
- nmate
Én meg megpróbálok első negyedes összesítettekre menni sérültek, formák, kezdők, pihinapok, + 1Q statok alapján. Vezetem, aztán Vasárnap visszanézem, addig összejön elég. Nem is rakok ma szerintem.
Amíg nem 90 felett, addig jó. De most komolyan, nem érdekel itt a public, trendek sem szólnak ellene, a Nets szórja a labdákat, mintha muszáj volna, a Houston kezd ismét összeállni a cserék után, a Nets meg teljesen homályon van, ráadásul Williams nélkül.nmate írta:Csak 82% van a Houston spreaddel
10+