Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
___Samy___

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 13., kedd 20:20

még annyi, hogy helyi zsírégetés nincs, tehát magától a hasazástól nem fog eltűnni onnan a felesleg
ja meg a gyümölcs nem annyira nem gáz, csak tudni kell, hogy mikor kell enni
én reggelre és edzés utánra javaslom
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 13., kedd 20:17

Na akkor rakjunk rendbe pár dolgot. :)

Egyszerre nem lehet izomtömeget növelni és fogyni, vagyis van egy úgynevezett "testkompozíció-változás", de ez elég hosszú folyamat és ehhez tényleg nagyon precíz étrend kell.
Amit a hasazásról is, minden ember hasa kockás, csak a zsírt kell lepucolni, heti 3 edzés hasra szerintem bőven elég.

Egyébként, ha nagyon zavar akkor heti 3-4 aerob(NEM KARDIÓ) edzést belehet iktatni, viszont a szőlőcukrot hagyd el, totál baromság az egész. :)
A gyümölcsöknek is nagyon magas a cukortartalma, szóval bármilyen hihetetlen még az is tud hízlalni, nemhiába diéta alatt nem nagyon esznek a testépítők gyümölcsöt.

Mondom, 3-4 aerob edzés, fehér rizs helyett teljes kiörlésű tészta, esetleg barna rizs, magas fehérjetartalmú fehérje, ami minimum 90%-os(viszont ezeknek már borsos az ára), esetleg egy jóféle aminosav is mehetne mellé. Multivatamin+Omega 3.

Egyébként nagyon sokadjára írom le, de olvasd el ezt: "Sárga kapszula", magról ingyenesen leszedheted, minden levan benne írva, tápanyag bevitel, edzés, stb...ha még így sem értessz valamit, PÜ-ben állok a rendelkezésedre, tápkiegekkel kapcsolatban is.

Ui.: Most elég pufók vagyok hasügyileg én is, dehát jól betömegelünk, aztán majd április körül jöhet a diéta. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2015. január 13., kedd 20:20-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 13., kedd 20:12

zalkrisz írta:Én is most kezdtem el két hónapja, eleinte bár jártam folyamatosan inkább teher volt és mindig azt néztem mennyi az idő, mikor végzek, mert a program kb másfél órás volt. Most meg imádok járni és kevés az idő.

Na, de lenne egy kérdés, először is tömegelek és az mellett van rá mód, lehetőség, hogy a hasamról a zsír lemenjen? Nem sok, ruha alatt nem is látszik, magas vagyok, 188 centi körül, 90 kiló, egész jó testfelépítésű, viszont a hasamon zavar az, ami van.

Edzés után iszom a fehérjét, sok gyümölcsöt eszek mostanában, szőlőcukor, rizs, csirkemell, vitamin, szóval minden ami kell. Ha beiktatom a heti 4 edzésem mindegyikére a hasazást, az segít, vagy tömegnövelés mellett teljesen esélytelen?
Rosszindulat nélkül: ha ilyen blődséget kérdezel, akkor még nagyon sokat kell olvasnod a témában. :)

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 13., kedd 20:09

Én is most kezdtem el két hónapja, eleinte bár jártam folyamatosan inkább teher volt és mindig azt néztem mennyi az idő, mikor végzek, mert a program kb másfél órás volt. Most meg imádok járni és kevés az idő.

Na, de lenne egy kérdés, először is tömegelek és az mellett van rá mód, lehetőség, hogy a hasamról a zsír lemenjen? Nem sok, ruha alatt nem is látszik, magas vagyok, 188 centi körül, 90 kiló, egész jó testfelépítésű, viszont a hasamon zavar az, ami van.

Edzés után iszom a fehérjét, sok gyümölcsöt eszek mostanában, szőlőcukor, rizs, csirkemell, vitamin, szóval minden ami kell. Ha beiktatom a heti 4 edzésem mindegyikére a hasazást, az segít, vagy tömegnövelés mellett teljesen esélytelen?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 13., kedd 19:45

Nem tudtad, hogy csak akkor mehet kondizni valaki, ha már kivan gyúrva? :mrgreen:

BCAA Xpress. Eszméletlen jó kis cumó. :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 19:44

Remy írta:
___Samy___ írta:nem divat, csak sok embernek van újévi fogadalma :mrgreen: :lol:
két hónap múlva a 90%-a kihullik
Ja, hát valószínű, + a 90%-uk, olyan, hogy 20 kiló vasággyal. No, nem mintha én olyan nagy darab lennék, csak hát na... nem az ilyenek szoktak kondiba járni.
Valahol el kell kezdeni, nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 13., kedd 18:57

___Samy___ írta:nem divat, csak sok embernek van újévi fogadalma :mrgreen: :lol:
Ja, hát valószínű, + a 90%-uk, olyan, hogy 20 kiló vasággyal. No, nem mintha én olyan nagy darab lennék, csak hát na... nem az ilyenek szoktak kondiba járni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 13., kedd 18:54

nem divat, csak sok embernek van újévi fogadalma :mrgreen: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 13., kedd 18:53

most az egész testépítés-gyúrás téma divat lett

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 13., kedd 18:51

Máshol is divat lett kondiba járni? Új év óta annyi új arc van a teremben, hogy már többen vannak, mint a régiek. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. január 11., vasárnap 1:29

Vörös Zolinak mikor lett új biccse? Jól tolja a jó öreg Red Rock :mrgreen:

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. január 10., szombat 15:58

BarçaNorbi írta:Évekkel ezelőtt kezdtem az edzést, kisebb nagyobb kihagyásokkal bizonyos okok miatt, de most már hónapok óta megszakítások nélkül tudok újra járni kondiba. Februártól szeretnék elkezdni tömeget növelni, 183 cm és 72-3 kg vagyok. Kajám szerintem rendben van (reggeli zabpehely, utána 90%-ban csak rizs csirke zöldség/saláta kombó), és multivitamint is szedek. Edzés után eddig 100% whey proteint szoktam nyomni + szőlőcukrot, testsúlyomnak megfelelő mennyiségűt.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi lenne hatásosabb, egy tömegnövelőre beruházni (Jumbo Prof-ot, és a MyoMax Hardcoret néztem), vagy folytatni a fehérje+szőlőcukor kombót, kiegészítve egy kreatin monohydrát kúrával?
Én nem a tömegnövelőt ajánlom, max az csak azért jó, mert "könnyű elkészíteni".. Én is tömegelek, de én összeöntöm a fehérjét, a szénhidrátomat, a bcaamat és a glutaminomat külön külön dobozokból, így én szabom meg az arányokat.. Ráadásul szerint így olcsóbban is jössz ki, mint a tömegnövelővel..

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. január 10., szombat 15:45

Évekkel ezelőtt kezdtem az edzést, kisebb nagyobb kihagyásokkal bizonyos okok miatt, de most már hónapok óta megszakítások nélkül tudok újra járni kondiba. Februártól szeretnék elkezdni tömeget növelni, 183 cm és 72-3 kg vagyok. Kajám szerintem rendben van (reggeli zabpehely, utána 90%-ban csak rizs csirke zöldség/saláta kombó), és multivitamint is szedek. Edzés után eddig 100% whey proteint szoktam nyomni + szőlőcukrot, testsúlyomnak megfelelő mennyiségűt.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi lenne hatásosabb, egy tömegnövelőre beruházni (Jumbo Prof-ot, és a MyoMax Hardcoret néztem), vagy folytatni a fehérje+szőlőcukor kombót, kiegészítve egy kreatin monohydrát kúrával?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 9., péntek 11:36

Sikerült beszerezzek egy Scitec 100% Whey Professional-t, lehet, hogy ár/érték arányban tényleg nem a Scitec a legjobb, viszont ez az íz. Fenomenális.
Rocky Road-ra esett a választás és brutál jó. Nem is tudom, hogy mihez tudnám hasonlítani az ízét, de valahogy mindig a Mars csoki jut róla az eszembe, brutál jó.

Mellé most szedek Bcaa Xpress-t, szintén a Scitec gyártja, almás íz...napi 3-4et betolok egy nap, bár van egy sejtésem, hogy így 2 hétig se lesz elég. :lol: Viszont edzés közben is energizál és emellé ez is eszméletlen finom. :)

Amit még most kiakarok próbálni(már kaptam ajándékba 2 adagot) az a HMB, nekem eléggé bejött jobban ment az edzés is tőle, nincsen vészes árban, úgyhogy lehet beruházok egyre, mondjuk nemhiszem, hogy ebből a Scitec-es változatot fogom szedni, a Biotech-nek van 3k-val olcsóbban, bár nem hasonlítottam még össze a hatóanyagokat.

Az erő legyen veletek. :workout:

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. január 6., kedd 16:23

Enrique írta:Ha fel szeretném pörgetni kicsit az anyagcserémet, mit érdemes kipróbálni?
hashajtót :mrgreen:

bocs.

Trec nutrition és Superior 14-ről vélemények? Próbáltatok tőlük már valamit?
joabulicsak

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 6., kedd 7:24

Ha fel szeretném pörgetni kicsit az anyagcserémet, mit érdemes kipróbálni?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. január 6., kedd 2:17

kapor_89 írta:myprotein 5 kg koncentrátum ízesítetle
A myprotein pezsgőtabit mi gyártjuk :mrgreen:

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. január 3., szombat 14:42

tubatibi írta:Stillmass-t vágjátok? Viszonylag olcsó fehérje, kumma sok íz és durván hasonlítanak a Scitec-es fehérjék ízére. :)
Most akarok egyet venni, csak még nem döntöttem el,hogy milyen ízűt. :D
bocs a dupláért.
Ez valami új márka? :D Amúgy végignéztem a fehérjéket, a 6:3:1-es bejött, 2.25kg 12K, ami nem olyan rossz, jó a fehérjetartalma, de 5 kg 25 körülre jön ki.

Amit én szedek: myprotein 5 kg koncentrátum ízesítetlen 20K Ehhez veszek egy ízesítő cseppet 2000ért, de még így is jobban járok :) Én külön szedek bcaat és glutamint is, szóval nekem fölös a plusz aminosav..

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. január 3., szombat 14:27

TBone írta:ezt ismeri valaki? elég olcsónak tűnik, gondolom nem kell aggódni, hogy tényleg bcaa van-e benne.
hát a gyártó nekem totál nímand, de egy bcaa-ban nem hiszem, hogy bármit is el lehet baszni :) amúgy tényleg elég olcsó, ez már az a kategória, amikor valóban bizonytalan lesz az ember :lol: én myproteines vagyok, bcaa 1 kg 13.5K ízesítetlen, és teljesen jó :) (sciteces 500g 7.5K összehasonlításul) szerintem nem para, ha esetleg ezt választod, akkor pár hét/hónap múlva írhatnál pár sort róla, hogy milyen :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 3., szombat 14:21

Stillmass-t vágjátok? Viszonylag olcsó fehérje, kumma sok íz és durván hasonlítanak a Scitec-es fehérjék ízére. :)
Most akarok egyet venni, csak még nem döntöttem el,hogy milyen ízűt. :D

Vissza: