Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Bryant újabb season ending sérülés. Csípném ha visszavonulna. Nagyon remélem, hogy így Clarkson kap korrekt mennyiségű játékpercet, illetve ezek után jó lenne boltolni/kikukázni valami fiatal sg/sf átmenetet.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Igen meg Durantat egy zsákolás után le"Jackson"-ozta, plusz a meccs vége fele ilyesmik is voltak, hogy "a hazaiak ilyen jó dobóteljesítménye mellett nem volt esélye a Miaminak". Nem igazán zavarta a bazi nagy Heat logó a pálya közepén kedvencem: Granger kiejtése: "grengör"Matyas írta:Nevetséges volt hihetetlen hogy közvetíthetett a csóka. Ennyi erővel tényleg akárki alá mondhatta volna a meccset. Kedvencem az volt amikor a 3. vagy 4. negyedben Ibaka rántott egyet majd azt mondja ColeTBone írta:Ez a Matyi, vagy ki a tököm (aki a fiesztában is szokott bohóckodni a sporttvn), mióta közvetít NBA-t? Akkor már inkább Kornél egyedül. Borzasztó...
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Nevetséges volt hihetetlen hogy közvetíthetett a csóka. Ennyi erővel tényleg akárki alá mondhatta volna a meccset. Kedvencem az volt amikor a 3. vagy 4. negyedben Ibaka rántott egyet majd azt mondja ColeTBone írta:Ez a Matyi, vagy ki a tököm (aki a fiesztában is szokott bohóckodni a sporttvn), mióta közvetít NBA-t? Akkor már inkább Kornél egyedül. Borzasztó...
- TBone
Ez a Matyi, vagy ki a tököm (aki a fiesztában is szokott bohóckodni a sporttvn), mióta közvetít NBA-t? Akkor már inkább Kornél egyedül. Borzasztó...
Az álmoskönyvek szerint nem szerencsés, ha a kezdőd 23 %-kal dob az első félidőben. A Bullsnak erről nem szóltak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért Durant vert 16-t, meg 3-3 ast és reb választja el a tripladuplától.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
pedig Durant teljesen visszafogott:DTBone írta:Thunder 79 pont, 2. negyed? wtf
mondjuk 7/8at dob, de akkor is.
viszont Waiters 5/5 az mi? meg Perkins is 4/4 pl.
de összességében is 72%al dobnak mezőnyből, viszont büntetők meg csak 10/17.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- TBone
Thunder 79 pont, 2. negyed? wtf
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Enrique írta:Nyugat megjósolhatatlan szerintem, nem igazán lehet semmilyen támpontot találni, ami mérvadó lenne a végeredménnyel kapcsolatban.
A Warriors-Spurs-Thunder-Rockets-Mavs-Blazers-Clippers hetesből bárki bárkit kiejthet a rájátszásban, sőt szerintem a bajnoki cím sem lenne olyan elképesztő meglepetés egyiktől sem, nagyon izgalmas lesz. De ha egy csapatot kellene kiemelni, az nálam a Mavs.
plusz Grizzlies.
Egyébként jah, erős a Nyugat nagyon, de bajnoki címre pl szerintem a Rockets,Thunder kettős kevés, Spurs meg kérdőjeles,ott a motivációval lehetnek majd gondok.
Mavs,GSW,Memphis hármasból fog szerintem a konferencia döntő kialakulni.
Kelet meg megint nehéz, hullámoznak ott nagyon a csapatok. Wizards,Raptors,Bulls,Hawks de a Cavs is szerepelhet jól, azért a PO mindig más, ki tudja,lehet összeállnak rendesen addigra.
Hawks-ra kíváncsi vagyok meddig bírják, tényleg egy Spurs 2.0 csapatuk van, csak fiatalabbak,és éhesebbek is talán.
De Keletnek jót tett,hogy megszűnt a Miami, elég sima volt az utóbbi évben,most meg ott is van 4-5 csapat akik odakeveredhetnek könnyen a végére.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Nyugat megjósolhatatlan szerintem, nem igazán lehet semmilyen támpontot találni, ami mérvadó lenne a végeredménnyel kapcsolatban.
A Warriors-Spurs-Thunder-Rockets-Mavs-Blazers-Clippers hetesből bárki bárkit kiejthet a rájátszásban, sőt szerintem a bajnoki cím sem lenne olyan elképesztő meglepetés egyiktől sem, nagyon izgalmas lesz. De ha egy csapatot kellene kiemelni, az nálam a Mavs.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Szerintem meg keleten pont ezért érhetnek oda az első helyre, mert nincs sztár. Semmi heroball, kevés isolation, Spurs 2.0 a Hawks, persze ez Budenholzer miatt nem véletlen. Zseniálisan rotál az ember, a játékrendszer is kitűnő. Persze valóban, PO-ban sokat érhet ha van egy sztárod, aki kezébe bátran odaadod a labdát clutch szituációkban, de nem egy kiváló játékos fürdött már be a rájátszásban.
A rotációról mindent elmond, hogy 33 percet játszik átlagban Millsap, és ez a legtöbb a csapatban. Nem lesznek hullák se a későbbiekben, mint például Butler, aki 40 percet játszik átlagban egy meccsen, és az utóbbi 1-2 hétben kezdett is visszaesni a teljesítménye.
Szóval szerintem az Atlantánál minden adott, hogy lehozzanak egy jó rájátszást. Liga egyik legjobb védelme az övék, támadásban is ott vannak az elitben, elmebeteg mód tripláznak. Ezért hatalmas előny ez a játékrendszer, mert itt nem azon múlik a csapat teljesítménye, hogy a szupersztárod hogyan játszik, hanem van az egész évben játszott séma, és nyugodt szívvel bízhatnak benne.
A rotációról mindent elmond, hogy 33 percet játszik átlagban Millsap, és ez a legtöbb a csapatban. Nem lesznek hullák se a későbbiekben, mint például Butler, aki 40 percet játszik átlagban egy meccsen, és az utóbbi 1-2 hétben kezdett is visszaesni a teljesítménye.
Szóval szerintem az Atlantánál minden adott, hogy lehozzanak egy jó rájátszást. Liga egyik legjobb védelme az övék, támadásban is ott vannak az elitben, elmebeteg mód tripláznak. Ezért hatalmas előny ez a játékrendszer, mert itt nem azon múlik a csapat teljesítménye, hogy a szupersztárod hogyan játszik, hanem van az egész évben játszott séma, és nyugodt szívvel bízhatnak benne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Te kit mondasz ki érhet oda? Főleg nyugatról. Keletről Atlanta nekem is elég egyértelműnek tűnik, többiek nem tűnnek elég konzisztensnek.
Sztárok nélkül szerintem nem lehet átütő sikert elérni, márpedig én nem látok olyan játékost náluk, akire folyamatosan lehetne számítani a nehéz pillanatokban. Szépen összerakták a csapatot átlagnál jobb játékosokból, és működik a rendszerük, de nálam inkább alapszakasz királyok.PEEtör írta:Meddig juthat ez az Atlanta idén?
Atlanta 70% FG, 77% 2p, 60% 3p, Raptors otthonában. Atyaúristen.
Meddig juthat ez az Atlanta idén? Nagyon nehéz nem szimpatizálni velük, de New Orleans Saints szurkoló vagyok, meg kell próbálnom.
Meddig juthat ez az Atlanta idén? Nagyon nehéz nem szimpatizálni velük, de New Orleans Saints szurkoló vagyok, meg kell próbálnom.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Mo Williams 52 pontjával megdöntötte Brewer 50 pontos Timberwolves franchise rekordját. Ismétlem, Mo Williams 52 pont.
Na még egyszer:MO WILLIAMS ÖTVENKÉT PONT. Szóval a Timberwolves veretlen, mikor idén MW 52 pontot dob.
Anthony Davis és 2 első körös mehet is érte.
Na még egyszer:MO WILLIAMS ÖTVENKÉT PONT. Szóval a Timberwolves veretlen, mikor idén MW 52 pontot dob.
Anthony Davis és 2 első körös mehet is érte.
Love egy statpadder, nagyon remélem nem jön Los Angelesbe, bízom bennem, hogy Randle kap esélyt a bizonyításra.
A Cavs meg nem biztos, hogy jól járna, mert ha Love lelép, akkor asszem nem lesz pénzük nagy igazolásra.
A Cavs meg nem biztos, hogy jól járna, mert ha Love lelép, akkor asszem nem lesz pénzük nagy igazolásra.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet a Cavs járna jól, mert a jelenlegi felállásban nem tűnnek bajnokesélyesnek, és ezen az összeszokás sem fog segíteni.
Ha ilyen hamar ezen gondolkozik, akkor tényleg egy igazi quitter, egy vesztes, nagyon sokat rontana a renoméján, ha lelépne szerintem.Zsombor írta:Love állítólag nem ír alá a Clevelanddel. #dontcometola