Szerencsejátékok
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Szerencsejátékok
Alba Fehérvár - Pécs H
Florida Panthers - Colorado H
Real Madrid - Atletico Madrid GG
Nálam ezek mennek ma.
Florida Panthers - Colorado H
Real Madrid - Atletico Madrid GG
Nálam ezek mennek ma.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nah ma elég nagy makkernek érzem magam... életemben először tettem egy puttót, ráhúztam a 7 szerencseszámomat, csak sima alaptéttel, gondolván úgyis bukta, nem lehet ezzel nyerni. már ültem a buszon, amikor megnéztem miket húztak ki és paff 7+0 50szeres szorzó
a csúcson kell abbahagyni úgyérzem
a csúcson kell abbahagyni úgyérzem
- Socio
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Ronaldo, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni a következővel kapcsolatban.
A napokban láttam, hogy a sportingbet 30ezres bónuszt ad új ügyfeleknek és ezt szeretném a mai meccsünkön kihasználni. Mivel kockázatmentes az első fogadás, így valamilyen nagy szorzót érdemesebb megpróbálni szerintem. Én ezeket néztem eddig: Real Madrid jut tovább (3.3), büntetőt ítélnek (3.25).
Meglátásokat/további ötleteket szívesen várok!
Köszi
A véleményeteket szeretném kikérni a következővel kapcsolatban.
A napokban láttam, hogy a sportingbet 30ezres bónuszt ad új ügyfeleknek és ezt szeretném a mai meccsünkön kihasználni. Mivel kockázatmentes az első fogadás, így valamilyen nagy szorzót érdemesebb megpróbálni szerintem. Én ezeket néztem eddig: Real Madrid jut tovább (3.3), büntetőt ítélnek (3.25).
Meglátásokat/további ötleteket szívesen várok!
Köszi
Unitok szempontjából egy 5-4-es este, ami nem katasztrófa, de a 2 rakott ncaa-m elment, most már tényleg hanyagolni fogom amíg nem készülök fel abból rendesen. NBA-ből csak az első 2 play ment el, utána még jött egy Raps 3. negyed -5.5.
ez a hét egy katasztrófa, de tegnap jött egy gyűjtő
tottenham @ 1.50
getafe @ 1.83
parma - cagliari over 1,5 @ 1.30
sociedad 1x @ 1.57
monaco - guingamp under 3,5 @ 1.20
lille - nantes 2v3 gól @ 2.00
mai nap real madrid és ennyi.
tottenham @ 1.50
getafe @ 1.83
parma - cagliari over 1,5 @ 1.30
sociedad 1x @ 1.57
monaco - guingamp under 3,5 @ 1.20
lille - nantes 2v3 gól @ 2.00
mai nap real madrid és ennyi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jobb is, hogy kihagytam, a mait nem tenném ki az ablakba
Atlanta 1. negyed 48 pont, Raptors 2-vel nyeri a 2.negyedet, jelenleg 10-zel szopnak, és a Spurs is bentmaradt az öltözőben 12 pontos vezetés után. Gyönyörű este.
- nmate
Erősebb tippjeim a maiból:
Atlanta-Boston over 49,5 1Q;
Pels +1 1Q;
Miami +4,5 1Q;
Fáradtságra és egyéb elfoglaltságokra hivatkozva azonban nem pakolok ma semmit. Amúgy is ilyen b2b napok szoptak leszopatni.
Atlanta-Boston over 49,5 1Q;
Pels +1 1Q;
Miami +4,5 1Q;
Fáradtságra és egyéb elfoglaltságokra hivatkozva azonban nem pakolok ma semmit. Amúgy is ilyen b2b napok szoptak leszopatni.
Nem hír miatt, inkább csak egyre többet gondolkodtam és vizsgálgattam ameccset, és nincs jó érzésem róla. Walkernek off napja is lehet ma, társak is kisegíthetik, 10-e óta pihennek, az öregecske Spurs meg azért csak b2b kétszer idegenben, Gin, Parker sem egészséges, Belinelli ismét out, illetve ebben a szezonban semmivel nem szolgált rá a Spurs, hogy bízzak bennük
Ettől függetlenül Spurs felé hajlok vagy passz (bár a Hornets SU-t sem zárom ki most már), de inkább a passzt választom, közel sem érzem olyan jónak a playt, mint a másik kettőt.
Ettől függetlenül Spurs felé hajlok vagy passz (bár a Hornets SU-t sem zárom ki most már), de inkább a passzt választom, közel sem érzem olyan jónak a playt, mint a másik kettőt.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Miért? Nem olvastam híreket, hogy pihentetne ma Pop. Neal sem lesz, Lance visszatér, de hát tőle azért nem kell félni.
Spurst sürgősen visszavontam, marad a 2 play mára.PEEtör írta:Azért 214 overt nem összehozni 123 pontos félidő után, ráadásul még hosszabbítással, na az a legmagasabb művészet.
Ma, rövid okok:
Hotlanta -7.0 (lookahead helyzet fennállhat, meg megvárom a kezdőket majd, de nincs különösebb ok elhagyni a sorozatot)
Denver -2.0 (Dallas OT után, ismét idegenben, mile high-ban ráadásul, Denver otthon remek ellenük)
Spurs -4.5 (nem játszhatnak még egyszer ilyen szarul, kellenek a győzelmek, illetve:The Hornets are 0-9 ATS (-14.00 ppg) when Gerald Henderson''s scoring dropped by at least 15 points over their past two games.)
Memphist örömmel venném, de zavar a -Garnett, +Randolph (beilleszkedés), óriási public és ez a stat:
MEM010: The Grizzlies are 0-9 ATS (-9.83 ppg) as a favorite off an overtime game as a favorite., így ez egy óriási passz.
Meg egy Atl-Det-Den-Port ML kombó.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Spurs -4.5 2 unit
Hawks -7 1 unit
Denver 1Q -1.5 1 unit
Atlana.Boston 1Q over 49.5 1 unit
Hawks -7 1 unit
Denver 1Q -1.5 1 unit
Atlana.Boston 1Q over 49.5 1 unit
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ma az euroligában Kassát elcsíptem a Galatasaray ellen 4.80-ért. Igaz a 4. negyed elején kivettem inkább hamarább, mert fel jött a Galata 2 pontra, de végül behúzta a Kassa.
Azért 214 overt nem összehozni 123 pontos félidő után, ráadásul még hosszabbítással, na az a legmagasabb művészet.
Ma, rövid okok:
Hotlanta -7.0 (lookahead helyzet fennállhat, meg megvárom a kezdőket majd, de nincs különösebb ok elhagyni a sorozatot)
Denver -2.0 (Dallas OT után, ismét idegenben, mile high-ban ráadásul, Denver otthon remek ellenük)
Spurs -4.5 (nem játszhatnak még egyszer ilyen szarul, kellenek a győzelmek, illetve:The Hornets are 0-9 ATS (-14.00 ppg) when Gerald Henderson''s scoring dropped by at least 15 points over their past two games.)
Memphist örömmel venném, de zavar a -Garnett, +Randolph (beilleszkedés), óriási public és ez a stat:
MEM010: The Grizzlies are 0-9 ATS (-9.83 ppg) as a favorite off an overtime game as a favorite., így ez egy óriási passz.
Ma, rövid okok:
4-2, de a 2 bukott a 2 unitos tippek voltak.
- nmate
1-1
Philly meg akkor is megérte :Đ
Philly meg akkor is megérte :Đ
Kurva nagy szánalom volt ez a Spurs. Mintha nem a tavalyi bajnokcsapatot láttam volna. One possession game volt percekig, vezettek is, aztán olyan butaságokat csináltak, hogy azt nem hiszem el : kevés labdajáratás, Danny kibaszott Green 2/8 triplázás után is úgy dobálta a hármasokat emberről, mintha 6/6-tal állna, és ő volt a legtöbbet pályán. Lepattanókat azt hitték majd én szedem, mezőnyből meg szerintem Popovich is dobna így. 15 meccs után most nyert először a Spurs ellen a Wizards, puszi.
Atlanta legalább sima volt, kár, hogy azt hittem, hogy a címvédőre megéri pakolni 2 unitot, de nekik jó lesz az alapszakasz 7-8. hely is talán.
Atlanta legalább sima volt, kár, hogy azt hittem, hogy a címvédőre megéri pakolni 2 unitot, de nekik jó lesz az alapszakasz 7-8. hely is talán.
Sima. 15 meccse nem nyert a Wiz a Spurs ellen, ma fognak leszopatni.Zsombor írta:Plusz:
Wiz-Spurs 1Q O46
Bőven benne van, hogy így is tesz 15-öt közé az Atlanta, mert ennyire jók, a pad meg pláne, de egy kicsivel megjátszom Phillyt, momentum van náluk.
Amúgy botrányos nap (és nem csak NBA-ben ).
Dallas, GSW ijesztően public, és most nem is megyek velük, Suns-ra pattanék LBJ miatt, de Dragic talán trading blockra volt téve, így lehet, hogy nem lesz ott fejben, Heatre szeretnék, de ez spread vicc.
Amit erősebbnek érzek mára:
Wizards ML
Dallas 214+
GSW -4.0 1h
Amúgy botrányos nap (és nem csak NBA-ben ).
Dallas, GSW ijesztően public, és most nem is megyek velük, Suns-ra pattanék LBJ miatt, de Dragic talán trading blockra volt téve, így lehet, hogy nem lesz ott fejben, Heatre szeretnék, de ez spread vicc.
Amit erősebbnek érzek mára:
Wizards ML
Dallas 214+
GSW -4.0 1h
- nmate
Azt írtam nem rakok most 1 hétig csak első negyedekre, de ezt nem akarom valamiért kihagyniZsombor írta:Én ott hagyom a -12.5-es hendimet.
Sixers +11