Copa del Rey
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Copa del Rey
Ja, hogy meg is kéne nyitni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
meg kell őket gyalázni és kiesni 3-1gyel.......... R24 nyisd is meg kérlek a megy a meccset, ha már bevésted a kezdőt
Torres kezd.
Torres kezd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A szokásos tahóskodáson kívül a horvát sem tényező. Bár Torres viccesebb, az tény.
Nem illik.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
mégis ő kezd, Torres csak padozik. fordítva nyugodtabb lennékazt olvastam, hogy Mandzukic lázas (légúti fertőzés), kihagyta az edzést, így erősen kérdéses a játéka.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Nagyon remélem Cr megint beindul,mint a tavalyi győzelme után akkor nem lehet baj.
Ha jól emlékszem tavaly is ez történt.
Én úgy gondolom a továbbjutásra akkor van reális esélyünk ha hamar betalálunk.
Nem hiszem,hogy két gólos előnybe erőltetnék a támadást. Ami érthető is.......
Ha jól emlékszem tavaly is ez történt.
Én úgy gondolom a továbbjutásra akkor van reális esélyünk ha hamar betalálunk.
Nem hiszem,hogy két gólos előnybe erőltetnék a támadást. Ami érthető is.......
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Este igazi derbit várok,előfordulhatnak alacsonyan szálló piroslapok,argentin tréner lelátóra zavarása,valamint a fináléban tömegverekedés
Nyerünk sztm,de hogy az mire lesz elég,elválik.
Nyerünk sztm,de hogy az mire lesz elég,elválik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem úgy értem, hogy azon meccsen, hanem a következőre vonatkozóan.Realista24 írta:Kérdezd meg az Atletit arról a plusz 30ról a BL döntőbenSzerintem nagyon sokan túlmisztifikálják ezt a plusz 30 percet.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Kérdezd meg az Atletit arról a plusz 30ról a BL döntőbenSzerintem nagyon sokan túlmisztifikálják ezt a plusz 30 percet.
A hideg rázza azokat a nyomorultakat azóta is........ma jött egy ügyfél,és kérdezte mi lesz az esti meccs,mire én köptem egy nagyot és elkezdtem őket anyázni....nem szoktam állat lenni de most nagyon a bögyömben vannak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kérdezd meg az Atletit arról a plusz 30ról a BL döntőbenSzerintem nagyon sokan túlmisztifikálják ezt a plusz 30 percet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pepe kisegítene a jobb oldalra, úgy se támadnak 3 nál több emberrel... Ha végre beadunk két labdát jól, akkor C, Bale és Benzema is fejelhet, ha szöglet lesz, akkor meg az egész védelmet felküldeni, aztán Toni, ha végre be adja normálisan, akkor már nincs is gond. De, ha ennyire zavar, akkor Varane le, Carvajal be és James lépjen be középre a csatárok mögé.ziro4vr írta:James azért érdekes lenne ott...lennének ám ott "száguldozások"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. január 15., csütörtök 15:55-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
azt olvastam, hogy Mandzukic lázas (légúti fertőzés), kihagyta az edzést, így erősen kérdéses a játéka.Torresre amúgy kíváncsi vagyok, hogy játszani fog-e. Nem tudom mi lenne a jó nekünk. Amilyen szerencsétlenek vagyunk ő is meglőné élete gólját ellenünk.
az atleti kerete amúgy:
Moyá, Oblak, Godín, Siqueira, Gámez, Juanfran, Miranda, Giménez, Lucas, Mario, Tiago, Koke, Raúl García, Arda, Gabi, Saúl, Griezmann, Mandzukic, Raúl Jiménez and Fernando Torres.
- Sunsky
Szerintem nagyon sokan túlmisztifikálják ezt a plusz 30 percet. 90-et így is úgyis le kell játszani, és mint minden sportban, nem az számít, hogy te most mennyit játszol, hanem utána mennyit pihensz, mennyi időd van regenerálódni. Persze a hosszabbításban benne van a sérülés veszély is, de most azt hagyjuk. Ezért szoktak hőzöngeni Mou-ék, hogy mindig egy nappal többet pihenhet a Barcelona.miro írta: De jó lenne ledarálni 120 percet.
.
Az már megint más, hogyha továbbmegyünk, akkor a Barcelona ellen plusz 2 meccs, az már számít, mert akkor megint kevesebb idő van pihenni. De az szinte mindegy, hogy lazáznak vagy nekimennek kemények az Atleticonak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2015. január 15., csütörtök 15:51-kor.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Akkor nem lesz szerelmi háromszög. Torresre amúgy kíváncsi vagyok, hogy játszani fog-e. Nem tudom mi lenne a jó nekünk. Amilyen szerencsétlenek vagyunk ő is meglőné élete gólját ellenünk.ziro4vr írta:Ezt a meccset nem a CW rendezi.mathers írta:Simább lesz, mint gondolnánk. Valamiért nagyon ezt érzem. CR 3 Benzema 2 és meg is vagyunk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt a meccset nem a CW rendezi.mathers írta:Simább lesz, mint gondolnánk. Valamiért nagyon ezt érzem. CR 3 Benzema 2 és meg is vagyunk.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
De jó lenne ledarálni 120 percet.zalkrisz írta:Babinho írta:Örülnétek egy olyan forgatókönyvnek ma mint a BL döntő?
Teszem azt, 1-0 után, a végén hozzuk a meccset 2-0-ra, majd a hosszabbításban bedarálnánk őket?
Drámai lenne, tovább is jutnánk...de hiányzik e a csapatnak egy ilyen meccs után a további copa del rey párharc?
90 percet így is, úgy is le kell játszani hazai pályán, nem tehetik meg, hogy lazulnak. A plusz 30 perc meg nem oszt nem szoroz, majd legfeljebb Carlo lazább edzést tart nekik. Egyébként is szerintem ők lennének a fáradtabbak, megint kitömhetnénk őket
Kerlon felállását adom.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Simább lesz, mint gondolnánk. Valamiért nagyon ezt érzem. CR 3 Benzema 2 és meg is vagyunk.
- Sunsky
Babinho írta:Örülnétek egy olyan forgatókönyvnek ma mint a BL döntő?
Teszem azt, 1-0 után, a végén hozzuk a meccset 2-0-ra, majd a hosszabbításban bedarálnánk őket?
Drámai lenne, tovább is jutnánk...de hiányzik e a csapatnak egy ilyen meccs után a további copa del rey párharc?
90 percet így is, úgy is le kell játszani hazai pályán, nem tehetik meg, hogy lazulnak. A plusz 30 perc meg nem oszt nem szoroz, majd legfeljebb Carlo lazább edzést tart nekik. Egyébként is szerintem ők lennének a fáradtabbak, megint kitömhetnénk őket
Kerlon felállását adom.
------------------------------Keylor
---------------Pepe---------Ramos----------Varane
---------------------Kroos-----------Isco
James------------------------------------------------------Marcelo
...............Bale----------Benzema--------C
Hadd szóljon. Első 3-ast tömni ezerrel.
---------------Pepe---------Ramos----------Varane
---------------------Kroos-----------Isco
James------------------------------------------------------Marcelo
...............Bale----------Benzema--------C
Hadd szóljon. Első 3-ast tömni ezerrel.
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem Ancelotti luchózhatna egyet, Ronaldo-Benzema-Isco pad, aztán majd jönnek a félidőben 0-2-nél.ziro4vr írta:Benzema-Marci-Isco csikidam ért kb valamit az előző időszakban, tőlük várom a játékot, Cé hozza a gólokat...mondjuk Jesében sem bízok különösebben szóval kezdhet Bale, legalább pöröghet a topikja.
Egyébként nem kötném fel magam, ha ti jutnátok tovább, valahogy nincs kedvem egy kétmeccses párharchoz az Atleti ellen (ha továbbjutunk, sosem lehetünk biztosak semmiben), főleg a hétvégi bajnoki tükrében... Esélyes, hogy 180 perc alatt legalább az egyik játékosunkat súlyos sérüléssel kellene lecserélni. Na meg egy Clásicón legalább mindkét csapat focizna.