szerintem megint benyomott, aztán ilyenkor duplán ironizál meg mártírkodikrealistahuni írta:Valaki feltörte RMCF accountját?pár napja írtam,mi nem tudunk felállni idén már a problémánkból,ha visszajön Modric már akkor sem,mert már túl "elvesztünk"...a barca megnyeri a ligát,mi nem nyerünk semmit sem,a kpánk végig lyukas lesz.....
Mert ez rá nem jellemző. Máskor 7 pontos hátránynál küldted a halálba azokat akik szerint elveszítjük a ligát, most meg 4 pontos előnynél temeted a csapatot?
Értem, hogy szarok vagyunk jó ideje, de ez túlzás...
Copa del Rey
Re: Copa del Rey
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realistahuni írta:Valaki feltörte RMCF accountját?pár napja írtam,mi nem tudunk felállni idén már a problémánkból,ha visszajön Modric már akkor sem,mert már túl "elvesztünk"...a barca megnyeri a ligát,mi nem nyerünk semmit sem,a kpánk végig lyukas lesz.....
Mert ez rá nem jellemző. Máskor 7 pontos hátránynál küldted a halálba azokat akik szerint elveszítjük a ligát, most meg 4 pontos előnynél temeted a csapatot?
A kettő között van nagy különbség,aki szeptemberben elveszíti a ligát,az szimpla idióta,ami persze a társadalom része....most január közepén számomra tiszta a kép,a csapatunk legfőbb ereje,stabilitása(modric és kroos) kiesett....azóta a csapat nem találja önmagát(mert ilyenkor derül ki,egy emberről hogy mennyire döntő elem egy csapatban),azóta a kp-a semmilyen,hiába james sok futása,hiába isco tapsolni való skilljei,a csapat a horvát elnyűhetetlen,fáradságtalan,mindig preciz tophasznos fociját igényli.....
Nincs....és nem is nagyon lesz...ez az egy hónap múlva játszik meg.... nem is tudom volt e valaha az hogy amit nyilatkoztak,azt tartották rehab részről......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ateeemadrid
irónia, vagy depressziós lettél? milyen "problémánkból"?R.M.C.F írta:pár napja írtam,mi nem tudunk felállni idén már a problémánkból,ha visszajön Modric már akkor sem,mert már túl "elvesztünk"...a barca megnyeri a ligát,mi nem nyerünk semmit sem,a kpánk végig lyukas lesz.....
amint visszatért Modric, padra kell baszni Balet vagy Benzemát, és nem lesz probléma, Carlo már megtalálta a tökéletes egyensúlyt egyszer a szezonban, egyszerűen csak újra alkalmazni kell, amint lehet.
4-4-2, james kroos modric isco - cr bale/benz
tökéletesen működött, 4 labdabiztos kp, kemény mezőnymunkával, jó védekezéssel és támadással.
én még mindig nem érzem olyan borzalmasnak a szitut, mint sokan mások, szerintem még mindig mi vagyunk jelenleg a legjobbak, úgyhogy lehet ebből duplázás is. de a bajnokságban szinte biztos vagyok, épp itt az ideje megnyerni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mr.Marlboro szép gólt lőtt, Messinél ezerszer jobban ellőtte azt a szabadrúgást.
amennyivel tavaly nyertunk, annyival siman behuzhatjak ok is. foleg ha addig sem találunk ki ellenuk valamit. és az rohadtul nagyot csattanna.Remy írta:Remélem úgy, mint tavaly. Hagyjuk már. Oké, rendre szívunk ellenük, de amikor a legjobban kellett, akkor mi örültünk a végén. Szuper kupa, meg spanyol kupa... ezeket még el lehet bukni, amíg a BL-ben mi tudunk jobbak lenni.
persze, hogy el lehet bukni, de ha egyszer már mi vagyunk a Real Madrid, akkor vegyunk komolyan minden meccset,foleg egy ilyet ami városi derbi, presztizsmeccs... és koncentraljunk az elso perctol fogva. nekem fájt a szuperkupa kudarc is, akármilyen 'mickeymousetrophy'.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Valaki feltörte RMCF accountját?pár napja írtam,mi nem tudunk felállni idén már a problémánkból,ha visszajön Modric már akkor sem,mert már túl "elvesztünk"...a barca megnyeri a ligát,mi nem nyerünk semmit sem,a kpánk végig lyukas lesz.....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pár napja írtam,mi nem tudunk felállni idén már a problémánkból,ha visszajön Modric már akkor sem,mert már túl "elvesztünk"...a barca megnyeri a ligát,mi nem nyerünk semmit sem,a kpánk végig lyukas lesz.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remélem úgy, mint tavaly. Hagyjuk már. Oké, rendre szívunk ellenük, de amikor a legjobban kellett, akkor mi örültünk a végén. Szuper kupa, meg spanyol kupa... ezeket még el lehet bukni, amíg a BL-ben mi tudunk jobbak lenni.Bullet T írta:ja, majd jon az atletico a BL-be es ott is lesz*patnak minket....Bajnokság + BL, ezeket be kell húzni!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Akkor be is zárhatjátok ezt a topicot egy 10 hónapra
Kemény volt idén a címvédő leszarom, tavaly megvolt, idén a bajnokság kell a tizenegyedik mellé
Kemény volt idén a címvédő leszarom, tavaly megvolt, idén a bajnokság kell a tizenegyedik mellé
- Bullet T
ja, majd jon az atletico a BL-be es ott is lesz*patnak minket....Bajnokság + BL, ezeket be kell húzni!!!
- whitemadrid
Ahhoz nagyon fog kelleni 1 jó Modric is !Remy írta:Amúgy igen. Akármennyire is rühellem az Atleticot, inkább ők nyerjenek, mint a barca. Szóval üssék csak ki a katalánokat a kupából. A döntőben meg szopjanak a Sevilla ellen.
Bajnokság + BL, ezeket be kell húzni!!!
-
Engem ez bánt: L L W Lvalóban bánt
Meg az, hogy néhány száz euromillio határ szart nem ér!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy igen. Akármennyire is rühellem az Atleticot, inkább ők nyerjenek, mint a barca. Szóval üssék csak ki a katalánokat a kupából. A döntőben meg szopjanak a Sevilla ellen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a szar védelmünk, ramosszal az élen valóban bánt, de a kiesés nem. essen egymásnak ez a két tróger gárda, szedjék szét egymást. úgyis jól le lesznek terhelve, hiszen mindkét meccs még most januárban lesz. ha 1-1-et buknak a bajnokságban, az már jó. hosszútávon meg lesz több is. nyerje csak a kupát az atlétikó mádríd. tavaly bajnokságot nyertek, és a világ szemében továbbra is egyszarnullasenkik maradtak (fifpro szavazás pl.)
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
eredmenyek.com jó hülyeséget írt, ha jól látom kispadon sincs a horvátmégis ő kezd, Torres csak padozik. fordítva nyugodtabb lennék
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, hogy meg is kéne nyitni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
meg kell őket gyalázni és kiesni 3-1gyel.......... R24 nyisd is meg kérlek a megy a meccset, ha már bevésted a kezdőt
Torres kezd.
Torres kezd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A szokásos tahóskodáson kívül a horvát sem tényező. Bár Torres viccesebb, az tény.
Nem illik.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
mégis ő kezd, Torres csak padozik. fordítva nyugodtabb lennékazt olvastam, hogy Mandzukic lázas (légúti fertőzés), kihagyta az edzést, így erősen kérdéses a játéka.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Nagyon remélem Cr megint beindul,mint a tavalyi győzelme után akkor nem lehet baj.
Ha jól emlékszem tavaly is ez történt.
Én úgy gondolom a továbbjutásra akkor van reális esélyünk ha hamar betalálunk.
Nem hiszem,hogy két gólos előnybe erőltetnék a támadást. Ami érthető is.......
Ha jól emlékszem tavaly is ez történt.
Én úgy gondolom a továbbjutásra akkor van reális esélyünk ha hamar betalálunk.
Nem hiszem,hogy két gólos előnybe erőltetnék a támadást. Ami érthető is.......