Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 17., szombat 12:47

GT37 írta:A vitába nem akarok belefolyni, csak egy kérdésem lenne, Remy: van valami oka annak, hogy a Barçát mindig kisbetűvel írod, miközben egyébként minden más esetben (helyesen) nagybetűzöl, amikor szükség van rá? Tényleg nem személyeskedés vagy grammarnaziskodás, csak érdekel.
gt plz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 17., szombat 12:18

GT37 írta:A vitába nem akarok belefolyni, csak egy kérdésem lenne, Remy: van valami oka annak, hogy a Barçát mindig kisbetűvel írod, miközben egyébként minden más esetben (helyesen) nagybetűzöl, amikor szükség van rá? Tényleg nem személyeskedés vagy grammarnaziskodás, csak érdekel.
a barca amúgy is kisbetű, a Barcelonát szoktuk naggyal írni :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 17., szombat 12:16

Hmm, eddig ezt nem vettem észre. Biztos valami tudat alatti dolog :mrgreen: pedig nem direkt. :) Barca.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 17., szombat 12:15

A vitába nem akarok belefolyni, csak egy kérdésem lenne, Remy: van valami oka annak, hogy a Barçát mindig kisbetűvel írod, miközben egyébként minden más esetben (helyesen) nagybetűzöl, amikor szükség van rá? Tényleg nem személyeskedés vagy grammarnaziskodás, csak érdekel.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 17., szombat 12:09

Enrique írta:
Remy írta:Ember. Nézd már meg azt a Suarez passzt Neymarnak. Mi az, ha nem makk? Messi kezezése? Ezek után ne beszéljünk elfogultságról pls. :)
A játék képe, helyzetek alapján nem volt egy szinten azon a meccsen a két csapat, persze ha teljesen egyoldalúan nézzük a dolgokat, akkor még neked is lehet igazad, de szerintem te is érzed, hogy nem vagy objektív.
Amivel nincs semmi baj amúgy, csak azok után hogy múltkor fellengzősen, ironikusan írtál más csapatok szurkolóiról, akik mindig kitalálnak valamit, ez most öngól szerintem.
A játék képe egy teljesen más dolog. Lehetsz akármennyivel jobb, ha végül nem tudsz gólt szerezni egy csapat ellen. A barca viszont a 3 góljából 2-nél makkolt. Ez tény, ennyi. Jobbak voltak, győzelmet érdemeltek. Ez is tény! Néhány éve volt egy német bajnoki. Valami kiscsapat ellen tolta a Bayern és 0-0 lett a vége, pedig valami 30+ kaput eltaláló lövésük volt, mégse nyertek. Szóval ennyit ér az, ha jobb vagy, de végül nem nyersz.

Most a kupában jobbak voltunk, mint az Atletico, mégse nyertünk és kiestünk. Ennyi az egész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 17., szombat 11:44

Remy írta:Ember. Nézd már meg azt a Suarez passzt Neymarnak. Mi az, ha nem makk? Messi kezezése? Ezek után ne beszéljünk elfogultságról pls. :)
A játék képe, helyzetek alapján nem volt egy szinten azon a meccsen a két csapat, persze ha teljesen egyoldalúan nézzük a dolgokat, akkor még neked is lehet igazad, de szerintem te is érzed, hogy nem vagy objektív.
Amivel nincs semmi baj amúgy, csak azok után hogy múltkor fellengzősen, ironikusan írtál más csapatok szurkolóiról, akik mindig kitalálnak valamit, ez most öngól szerintem.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. január 17., szombat 11:36

Na ezért írtam nemrég, hogy öngól. Amikor írtad, hogy a a Real bárhogy játszhatna, megtalálnák a kifogásokat.
Pontosan ugyanezt teszed az általad nem kedvelt csapatokkal szemben.
Nyilván elfogultak vagyunk, többen is, ez nem vita kérdése, de a Barca sem nagyon dolgozott ki több helyzetet, mint mi a kupameccsen. Szerintem megérdemelték a győzelmet, de azért a kamugóljukat egy megye3-as bíró is észrevette volna, a Barca 3. gólja pedig Messi legszebb napjait idézte, amikor 16oson belül valami csoda folytán mindig elé pattant a labda. :D

Lényeg az, hogy csak mert nyertek a bajnokságban, egy messze nem olyan sima meccsen, mint sokan írják, az nem jelenti azt, hogy a kupában labdába sem fog rúgni az Atletico. Ezeknek a patkányoknak akárki ellen van esélyük a játékstílusuk miatt.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 17., szombat 11:33

Enrique írta:
Remy írta:2 makkos szar gól és egy normál volt a bajnokin
Na ezért írtam nemrég, hogy öngól. Amikor írtad, hogy a a Real bárhogy játszhatna, megtalálnák a kifogásokat.
Ember. Nézd már meg azt a Suarez passzt Neymarnak. Mi az, ha nem makk? Messi kezezése? Ezek után ne beszéljünk elfogultságról pls. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 17., szombat 11:31

A bajnokin meg a Szuperkupán jobbak voltak, akkor nem volt még ellenszerünk. Most a Calderonban és itthon is egyéni hiba miatt vesztünk el. Főleg ezt a hazait... 2 gólt raktunk el annak a csapatnak, amelyik a meccs nagy részében csak védekezik úgy, hogy volt mellé még nem kevés helyzetünk, ahol csak jobban kellett volna koncentrálni. (Ronaldo és Isco helyzetei pl.)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 17., szombat 11:28

Remy írta:2 makkos szar gól és egy normál volt a bajnokin
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 17., szombat 11:03

dzsi91 írta:tavaly csak a bl-ből picsázták ki őket meg a bajnoki döntőn :lol:
Igen, ezzel túlzásba estem. De a tavalyi eredményektől függetlenül, valamiért úgy érzem, hogy nekik könnyebb meccseik lesznek ellenük, mint nekünk. Értsd, hogy gólokban jobbak lesznek. Mert játékban mi is le nyomjuk őket simán, de valamiért mi hibázunk, a Barca-ban ezt nem érzem.
dzsi91 írta:Az meg engem nem nagyon izgat,hogy esetleg messit egy spanyol kupával búcsúztatják,ha miénk a bajnokság(és talán a címvédés)... :mrgreen:
Ez az, hogy HA. Papíron 1 pont előnyünk van január közepén. Könnyebben fogják ők megnyerni a kupát, mint mi a bajnokságot.

Most ezek után be leszek állítva pesszimistának, meg, hogy nem bízok a csapatba.. :mrgreen:
De semmi ilyesmi egyébként, csak idegesít, hogy saját magunk vertük ki a kupából és ezt sokan lezárjuk annyival, hogy de ezzel megnyertük a bajnokságot pupákok...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 16., péntek 20:49

M1Ö írta:
dzsi91 írta:de szerintem az atletico megeszi őket.
És ez normális szerinted? Le írtad már kis milliószor, hogy a Barca-nak már vége, Messi-nek annyi.
Közbe meg az az igazság, hogy át rohantak rajtuk vasárnap. Mármint a Barca az Atléti-n.
Ugyanúgy, ahogy nekünk is kellett volna tegnap ha nem bénázunk hátul. De a Barca nem bénázott elől sem és hátul sem, az már más téma, hogy szerencsével, vagy nem... Ott voltak, be vágták, hátul meg ki és nem az ellennek.
Nem Karim ellen, csak egy példa, de neki is szerencsével pont jól pattant egy ívelés után a kezekről a lábára, aztán felé vágta.
Ezzel nem azt mondom, hogy kész, nekünk végünk, mindent a Barca nyer szezon végén, de valahogy nekik jobban megy az Atlético ellen, nem hibáznak annyit, mint mi. Szerintem 60-40, hogy ők mennek tovább.
Onnan meg elvileg meg van a kupa, ami rohadt idegesítő...
Emlékszünk amikor tavaly végigrinyált a fél fórum,hogy nem nyertünk még rangadót? Ment a sírás orrba szájba ,hogy milyen csapat ez,aztán valahogy az utolsó 3 rangadónkon amikor trófeáért mentünk rendesen kifingattuk az addig félelmetes csapatokat.

Nem azt írtam,hogy a barca nem fog soha többet nyerni...vasárnap jól is tolták meg szerencséjük is volt, az atletico meg 4 nappal előtte velünk játszott és utána is... az meg hogy nekik mennyivel jobban megy... tavaly csak a bl-ből picsázták ki őket meg a bajnoki döntőn :lol: ... mi meg tavaly 5-0al küldtük őket el a kupából. Az atletico egy gusztustalanul nehéz csapat,de ha korán gólt szerzel ellenük akkor legtöbbször meg van a meccs mert borul a kis taktikájuk (tavalyi kupameccsünk,vasárnapi barca-atma).

Az meg engem nem nagyon izgat,hogy esetleg messit egy spanyol kupával búcsúztatják,ha miénk a bajnokság(és talán a címvédés)... :mrgreen:

Én tartom a véleményem, ez a barca egy lepkefing,vannak fellángolásaik,de ez törvényszerű ,hogy legyenek jobb napjaik is.Azt meg hogy leírom,hogy ez a barca egy szar, nem úgy kell érteni,hogy mostantól minden meccsüket elbukják, még a classico-t is megnyerhetik, miért ne? De bajnokok és bl győztesek nem lesznek ahhoz valami isteni csoda kéne+egy nagyon kellemes sorsolás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 16., péntek 20:22

dzsi91 írta:de szerintem az atletico megeszi őket.
És ez normális szerinted? Le írtad már kis milliószor, hogy a Barca-nak már vége, Messi-nek annyi.
Közbe meg az az igazság, hogy át rohantak rajtuk vasárnap. Mármint a Barca az Atléti-n.
Ugyanúgy, ahogy nekünk is kellett volna tegnap ha nem bénázunk hátul. De a Barca nem bénázott elől sem és hátul sem, az már más téma, hogy szerencsével, vagy nem... Ott voltak, be vágták, hátul meg ki és nem az ellennek.
Nem Karim ellen, csak egy példa, de neki is szerencsével pont jól pattant egy ívelés után a kezekről a lábára, aztán felé vágta.
Ezzel nem azt mondom, hogy kész, nekünk végünk, mindent a Barca nyer szezon végén, de valahogy nekik jobban megy az Atlético ellen, nem hibáznak annyit, mint mi. Szerintem 60-40, hogy ők mennek tovább.
Onnan meg elvileg meg van a kupa, ami rohadt idegesítő...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 16., péntek 19:44

Remy írta:
Hirtelen mennyire esélyes lett a barcelona. 2 makkos szar gól és egy normál volt a bajnokin, de már az atleticonak köze nem lesz. Az más kérdés, hogy az utóbbi 2-3 évben alig tudták ők is megverni a matracosokat, de most már sima. oda-vissza. Ahha... :lol:
+1... :agree:

Annyira végletekben gondolkozik a többség, kikapunk már esélyünk sincs semmire,nyer a barca akkor hirtelen világverő csapat lesznek.Fog még idén a barca jól játszani nem is egyszer,de egy spanyol kupánál többet akkor sem fognak tudni kipréselni magukból...de szerintem az atletico megeszi őket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 16., péntek 19:35

hunmadridista írta:
Toti írta:esküszöm inkább a barcelona nyerje meg a kupát, mint ezek a buzeránsok.
Szerintem nagyon simán, kettős győzelemmel jutnak tovább a matracosokon...és valószínűleg az viszi a kupát, aki abból a párharcból majd továbbmegy...
Hirtelen mennyire esélyes lett a barcelona. 2 makkos szar gól és egy normál volt a bajnokin, de már az atleticonak köze nem lesz. Az más kérdés, hogy az utóbbi 2-3 évben alig tudták ők is megverni a matracosokat, de most már sima. oda-vissza. Ahha... :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 16., péntek 19:28

Toti írta:esküszöm inkább a barcelona nyerje meg a kupát, mint ezek a buzeránsok.
Szerintem nagyon simán, kettős győzelemmel jutnak tovább a matracosokon...és valószínűleg az viszi a kupát, aki abból a párharcból majd továbbmegy...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 16., péntek 17:22

esküszöm inkább a barcelona nyerje meg a kupát, mint ezek a buzeránsok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 16., péntek 17:12

BBC :| :lol: :lol: :lol:
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 16., péntek 11:04

Mourinho reakciója Torres góljaira :lol: :lol:
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 22:33

szerintem megint benyomott, aztán ilyenkor duplán ironizál meg mártírkodik :lol:
Nem ironizáltam.Komolyan írtam,de ezt írtam pár napja is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: