Szerencsejátékok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Szerencsejátékok
Annyit mondtátok az NBA-s fogadást itt a topikban, hogy kipróbáltam, és 19 fogadásomból 14 jött, elég jó szorzókért, szóval köszi srácok a gondolatot Mára mondjuk eddig csak focit tettem, a Derby és a Lyon elég szép szorzóval volt, és amennyire utánajártam nincsenek nagy hiányzóik, este meg jöhet ismét az NBA
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Bejött a reverse jinx, 3-2.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ksiebb összeggel ajánlom az aston villa-pool meccsre az under 2.5 és pool win-t 3.5-4-es odds
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ne hisztizzél
Nekem lett ggbb money. Olyan 1-4 mint a picsa.
Nekem lett ggbb money. Olyan 1-4 mint a picsa.
Olyan 0-5 lesz az este, hogy öröm lesz nézni. Beszarás.
- nmate
Ja, hát oda is rakják rendesen ahogy nézem
Timberkutyák Suns under tetszik még, 217 nagyon sok oda szerintem. Wolves 101,5 alatt is jól néz ki.
Timberkutyák Suns under tetszik még, 217 nagyon sok oda szerintem. Wolves 101,5 alatt is jól néz ki.
Kétlem, hogy nem fog nyerni az Atlanta, eddig kétszer kaptak ki a Raptorstól, biztos, hogy nincs ínyükre ez, nekik, a legjobb csapatnak és vissza akarnak vágni. Nem véletlen pihentették a kezdőket a Philly ellen, oké, sokat játszottak, de nekem egyértelműen azt jelezte a dolog, hogy minden idegszálukkal már a Torontóra koncentrálnak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Nekem most bűzlik az a meccs. Öreg Korver pontjait akartam csak megrakni, de 13,5-re rakták a bukik. Player specekben nem találtam ma semmit, egyébként kurva jó dolgokat lehet halászni néha.PEEtör írta:Csak most értem haza, de már napközben ment Hotlanta -1.0 helyett ML naaaaaggyal. Nem gondoltam volna, hogy +1.5-ről ilyen gyorsan lemegy.
Csak most értem haza, de már napközben ment Hotlanta -1.0 helyett ML naaaaaggyal. Nem gondoltam volna, hogy +1.5-ről ilyen gyorsan lemegy.
Meg egy buligyűjtő, 4/5:
OKC +2.5
Atlanta -1.0
Portland +4.5
Miami +3.5
Boston +2.5 1h
Tegnap 3-1, és picit nagyon zabos voltam, mert nem tudtam hovatenni az OKC meccsen azt a nagy line mozgást, amúgy Houston -1.5-öt tettem volna, de passz lett.
Meg egy buligyűjtő, 4/5:
OKC +2.5
Atlanta -1.0
Portland +4.5
Miami +3.5
Boston +2.5 1h
Tegnap 3-1, és picit nagyon zabos voltam, mert nem tudtam hovatenni az OKC meccsen azt a nagy line mozgást, amúgy Houston -1.5-öt tettem volna, de passz lett.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Még:
Nuggets 1Q +3 és Bulls 1H -2,5
Nuggets 1Q +3 és Bulls 1H -2,5
- nmate
ORL Magic +5.5 @ 1.86
WIN Jets @ CHI Blackhawks Felett 5.5 @ 2.05
IND Pacers -1.0 @ 1.95
GL skacok.
WIN Jets @ CHI Blackhawks Felett 5.5 @ 2.05
IND Pacers -1.0 @ 1.95
GL skacok.
Macik és a pelikánok mentek még.
Bulls -5
Pistons -1.5
GSW -1.5
Pistons -1.5
GSW -1.5
Mavs -8
Pistons -1,5
Thunder +2,5
Pistons -1,5
Thunder +2,5
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
getafe - real madrid H @ 13.00
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Utolsó. Utolsó volt, hogy focira tettem, de tökre komolyan. Rettenetes módon felbasznak ezek a bukott foci tétek, vicc az egész.
1-1 ma, de a Bucks valószínűleg jön.
Cavs -6.0 még kicsivel többel és annyi, OKC meccs passz, már -2.5 a line.
1-1 ma, de a Bucks valószínűleg jön.
Cavs -6.0 még kicsivel többel és annyi, OKC meccs passz, már -2.5 a line.
- nmate
OJ ajándék volt, nincs NBA szintű SG a Knicksben... raktam még meccs előtt hogy a NY nem dob többet 96-nél, hát az sem áll rosszul
Vettem egy Brazília élő +5.5-öt 1.85-rt, annál többel nem kapnak ki szsvz.
Real Madrid és 2.5 felett 2.20-ért, kizártnak tartom, hogy ne nyerjen a csapat, de azt is majdnem, hogy ne szerencsétlenkedjen egy gólt az Atletico, így minimum 2-1. Ha esetleg mégse lőnének, akkor nekünk úgyis 3 gól kéne, de nem hiszek ebben a változatban.
Bucks -7.0
Londonban lesz a meccs, a Bucks egy nappal hamarabb utazott, a jet lag leküzdésére több idejük lett, és alapból sokkal fiatalabb csapat, mint a Knicks. Ugyan Melo egyszer már brillírozott Londonban, most nem 100%-os, és bár Stat is játszik majd, kezdők visszatérése nem szokott túl jól sikerülni.
A Knicks valószínűleg hazai pályán játszhat, mert rendkívül népszerű világszerte, pláne a Bucks-nál, de utóbbiaknak nagyon megy idegenben (favoritként is:4-0), több napos pihenő után is és alapvetőleg is az egyik legjobb ATS csapat.
Ha nem Londonban lennének simán naggyal játszanám a Bucksot, mert London felboríthatja a dolgokat (twitterüket csekkoltam, a Bucksos srácok szétnéztek milordéknál ), így nem annyira naggyal, de még mindig több unitos játék. Érik egy győzelem a Knicks-nek, de annyira rosszak, és annyira nyereséges ellenük (és a Bucks-szal) menni, hogyha most vesztek ezzel, akkor így jártam.
OKC line közben OKC -1.5 lett, nem tudom miért.
Real Madrid és 2.5 felett 2.20-ért, kizártnak tartom, hogy ne nyerjen a csapat, de azt is majdnem, hogy ne szerencsétlenkedjen egy gólt az Atletico, így minimum 2-1. Ha esetleg mégse lőnének, akkor nekünk úgyis 3 gól kéne, de nem hiszek ebben a változatban.
Bucks -7.0
Londonban lesz a meccs, a Bucks egy nappal hamarabb utazott, a jet lag leküzdésére több idejük lett, és alapból sokkal fiatalabb csapat, mint a Knicks. Ugyan Melo egyszer már brillírozott Londonban, most nem 100%-os, és bár Stat is játszik majd, kezdők visszatérése nem szokott túl jól sikerülni.
A Knicks valószínűleg hazai pályán játszhat, mert rendkívül népszerű világszerte, pláne a Bucks-nál, de utóbbiaknak nagyon megy idegenben (favoritként is:4-0), több napos pihenő után is és alapvetőleg is az egyik legjobb ATS csapat.
Ha nem Londonban lennének simán naggyal játszanám a Bucksot, mert London felboríthatja a dolgokat (twitterüket csekkoltam, a Bucksos srácok szétnéztek milordéknál ), így nem annyira naggyal, de még mindig több unitos játék. Érik egy győzelem a Knicks-nek, de annyira rosszak, és annyira nyereséges ellenük (és a Bucks-szal) menni, hogyha most vesztek ezzel, akkor így jártam.
OKC line közben OKC -1.5 lett, nem tudom miért.
- nmate
OJMayo csak dob 11-et erről a két nyomorékról.
O.J. Mayo 10,5 over @ 1,83
O.J. Mayo 10,5 over @ 1,83
OKC -1 @ 2.1 2 unit
Cavs -6 @ 1.9 2 unit
Mindkettőt elég erős tippnek érzem. OKC elég nagy pihenőből jön, ami akár hátrány is lehetne, de az utóbbi pár meccsen Westbrook pocsék volt a mezőnyből, a pár nap szünet ráfért már. Houston b2b, Durant pedig extramotivált szokott lenni Harden ellen, szerintem benne van ebben egy 10+-os győzelem is, a +1.5-es hendihez képest annyi kockázatot vállaltam, hogy nem kaphatnak ki eggyel, 2 tizedet ez nekem megért.
Cavs, 6 game losing streak, nagyon érik már egy olyan este, mikor kiszakad az egész csapatból a feszültség egy lehengerlő teljesítmény formájában, a Lakers ehhez ideális partner, blowoutot várok.
Cavs -6 @ 1.9 2 unit
Mindkettőt elég erős tippnek érzem. OKC elég nagy pihenőből jön, ami akár hátrány is lehetne, de az utóbbi pár meccsen Westbrook pocsék volt a mezőnyből, a pár nap szünet ráfért már. Houston b2b, Durant pedig extramotivált szokott lenni Harden ellen, szerintem benne van ebben egy 10+-os győzelem is, a +1.5-es hendihez képest annyi kockázatot vállaltam, hogy nem kaphatnak ki eggyel, 2 tizedet ez nekem megért.
Cavs, 6 game losing streak, nagyon érik már egy olyan este, mikor kiszakad az egész csapatból a feszültség egy lehengerlő teljesítmény formájában, a Lakers ehhez ideális partner, blowoutot várok.