wZoLee7 írta:Iker-Carvajal,Pepe,Ramos,Marcelo-Jesé,Modric,Kroos,Isco-CR,Benzema lenne a legjobb...
Nem tudom elképzelni, hogy vele előrébb lennénk. Főleg ilyen poszton. Komolyabb csapatok ellen nagyon kevés lenne oda.
Nincs elég esze ahhoz a poszthoz, csak rohangálna össze-vissza, mint annó di María, csak nem olyan minőségbe és hasznossággal. Előre játékba se tudna így eleget segíteni, főleg, hogy Marcelo helyére is többször vissza kéne zárjon, mint most Isco.
wZoLee7 írta:mivel nincs Modric én Iscot tenném középre balra pedig Bale-t..
Kroos van középen, Modric a jobboson volt és általában James játszik a posztján, Isco csak nagyon ritkán.
Isco jó helyen van a bal "szélen", maradjon csak ott. Sokkal jobban kijön a cselező készsége, sokkal jobban tud befele húzni. Ráadásul Marceloval is nagyon jól megértik egymást.
Ugyanez James a jobb oldalon, csak Ő messze nem olyan szinten tolja mint Isco, de még így is jobb, mintha a bal oldalra tennék.
Nekem egyébként nincs különösebb bajom ezzel a 4-3-3-al, működhetne ez is úgy, mint a 4-4-2, csak formán kívül van a csapat és Modric sincs. Ha formába tér vissza és főként Bale is össze szedi magát, akkor ebben a felállásban is lehet kupákat nyerni. Előző szezonban is így nyertünk BL-t.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero