Mozi, filmek
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Hangyák a gatyában. Berlin felett az ég.
A két véglet.
A két véglet.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az alapműveket szerintem már megnézted A tengeralattjáró (Das Boot, 1981) c. kivételével. Német háborús filmek közül pedig a Sztálingrád (Stalingrad, 1993) nagy kedvencem. Kellően rideg, nyomasztó, s a legkevésbé sem pátoszos.realmadridfan írta:Jó német filmeket keresek. Ezekhez hasonló színvonalúak érdekelnének: a hullám, a bukás, a kísérlet, a mások élete, good bye lenin. szépen megköszönném, ha tud valaki ajánlani
- realmadridfan
Köszönöm! ez érdekel még nagyon 3részes minisorozat a II.vh idejéből, német szemmel.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én is ezt mondanám.mathers írta: Napola A Führer elit csapata
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Napola A Führer elit csapatarealmadridfan írta:Jó német filmeket keresek. Ezekhez hasonló színvonalúak érdekelnének: a hullám, a bukás, a kísérlet, a mások élete, good bye lenin. szépen megköszönném, ha tud valaki ajánlani
- realmadridfan
Jó német filmeket keresek. Ezekhez hasonló színvonalúak érdekelnének: a hullám, a bukás, a kísérlet, a mások élete, good bye lenin. szépen megköszönném, ha tud valaki ajánlani
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Transformers is sokat összeszed mégis szar. Amúgy Eastwoodot ismerve tuti jó film ez. Mondjuk azért egy nyolcast vártam IMDB-re.Remy írta:Eastwood nem gyenge. Az Amerikai mesterlövésze 90 millió dollárt szedett össze az első hétvégéjén.
reggel megnéztem a Gran Torinot, kicsit hiányérzetem van a végén: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!addig oké, hogy gyónt egyet, ahol elismerte a hibáit, de vártam volna, hogy a gyerekeinek is ír valami szívhez szólót6,5/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eastwood nem gyenge. Az Amerikai mesterlövésze 90 millió dollárt szedett össze az első hétvégéjén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mathers
My way. A koreaiak nagyon tudnak háborús filmet csinálni. Kötelező azoknak, akik szeretik a háborús filmeket. 8,5/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csokiban most se csalódtam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Na igen, a filmeknek még mindig a szórakoztatás a célja, szóval meg kell próbálni élvezni. Ebben én is egyetértek és én sem szoktam kinyomni a filmeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nagyon jól is teszed. Sokkal jobb így filmeket nézni. (meg az életet is élni amúgy...) Régen még talán nekem is jobban ment ez. Most már hamarabb felhúzom magam 1-2 filmen. Viszont kikapcsolni még most se szoktam semmit, érdekes. Talán a Pluto Nash volt az utolsó, amit kikapcsoltam 15 perc után. Na, az aztán a szar film. Mondjuk az utóbbi időben jobban meg is válogatom, hogy mit kezdek el nézni, ha már ritkábban van rá lehetőségem, meg kedvem.Lehet, hogy kirívóan sok filmre adok magas pontszámot, de én még mindig úgy ülök le filmezni, hogy élvezni akarom azt, amit látok. Még a legrosszabb filmben is megpróbálom a jót megtalálni. Ha már ennyi időt elbaszok filmezésre, akkor élvezzem is. Te is másként nézel rá egy filmre, én is másként. Ez így van rendjén, így van jól. Nincs két egyforma ember.
Én azt nem értem meg, aki nem így osztályoz. Akkor, abban az időben, amikor nézte, milyen érzelmeket váltottak ki belőle. Mennyire lett tőle vidám, mennyire gondolkodtatta el, mennyire könnyezte meg, akármi. i a tökömet kéne osztályozni egy mezei filmrajongónak (remélem nem veszi sértésnek). A film abszolút szubjektív műfaj, csak nagyvonalakban lehet kiszámítani, hogy mi fog tetszeni az egyes embereknek. Millió egy dolog van, ami befolyásolja, hogy valakinek egy adott film mennyire jön be, és a..."minősége", amit mondjuk szakmai szemmel meg lehet valamennyire ítélni csak egy a sok közül. Még egy rakás tudatalatti dolog is befolyásolhatja az egészet, hogy mondjuk milyen helyzetben látta az adott filmet (pl én az indy 3at egy visegrádi nyaraláson láttam, ami alapból kellemes emléket társít a filmhez), vagy éppen tudat alatt mondjuk a főszereplő nő az anyjára emlékezteti, és ettől is pozitívabb lesz a film az ő szemében.Én valahol megértem Remyt, hogy azt osztályozza, neki mennyire tetszett a film, mennyire szórakozott rajta, mennyire nőtt a szívéhez.
A John Wicket meg várom, imádom a bosszú filmeket, ha még lenne benne narráció is, akkor... De ha jól látom, 1080P-ben még nem jött ki.
Az imdb-n 7,5-re áll, az nem rossz kiindulásnak, aztán majd meglátjuk.
- mathers
Megnéztem az Ip man második részét is. Simán hozza azt, amit kell. 8/10 ez is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a kicsi Bruce Lee nagyon adta.
- Remy
- Kapcsolat:
Én nem is nagyon csodálkozom azon, hogy az Interstellar nincs ott. Nem az a tipikus Oscar-film. Nolan meg... Eastwood előbb kapott volna jelölést, mint ő, és ugye az öreg se került végül oda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nolant nem különösebben kedveli az akadémia, mondjuk én is csak technikai díjakat adnék illetve Zimmer most nagyon kitett magáért.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nálam egy 8-as. Szeretem az ilyen humort. Ami igazán tetszett, azok a hosszú, vágás nélküli jelenetek(bár nem értek hozzá, de nekem egyedinek tűnt.) Csak furcsállom, hogy ennyi jelölést kapott, míg az Interstellar meg szinte semmit.ziro4vr írta:Én is megnéztem, nálam 10/10, kumma nagy film. Végre valami eredeti, minőségi cucc, remek alakításokkal.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is megnéztem, nálam 10/10, kumma nagy film. Végre valami eredeti, minőségi cucc, remek alakításokkal.pheco írta: Birdmant tegnap láttam moziban. Jó kis film, viszont nem értem, hogy miért kapta meg a legjobb film jelölést az Oscaron, míg mondjuk az Interstellar nem.
Régi klasszikusokra meg én is beülnék szívesen, ezerszer inkább azok, mint a mai tucat blockbusterek 95%-a.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Talán a Sugárban szokott lenni a filmek előtt egy bejátszás, amiben nagyon sok filmből vannak jelenetek. Ott mindig megkívánom a Die Hard 3-at, szóval azt simán megnézném moziban
Birdmant tegnap láttam moziban. Jó kis film, viszont nem értem, hogy miért kapta meg a legjobb film jelölést az Oscaron, míg mondjuk az Interstellar nem.
Birdmant tegnap láttam moziban. Jó kis film, viszont nem értem, hogy miért kapta meg a legjobb film jelölést az Oscaron, míg mondjuk az Interstellar nem.
- mathers
Ip Man: A becsület útján. Hát ez rohadt jó film volt. Én nem tudtam erről semmit. Nem is olvastam erről semmit. Az elején azt hittem, hogy egy szokásos sablonos történet lesz, de egyáltalán nem. Hangulatos és szórakoztató végig. A bunyók jók. Ráadásul életrajzi film. És az ő tanítványa volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bruce Lee. 8/10