Spanyol bajnokság
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Annyira mindegy. A lényeg,hogy a matracosok szoptak a legfontosabb meccsen amin csak lehet. Na jó. Kivéve VB döntő.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Örülök, hogy Kerlon érti amit írok.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zsombor írta:Azért nem semmi ez a szelektív olvasás amit itt nyomatnak páran. Valaki elmegy innen(aztán hányszor leírta már ezt, és mindig visszatért), valaki meg csak röhög azon, hogy azt írtam mákkal nyertük a BL döntőt.
Leírom még egyszer, mert ezt a részt úgy néz ki a többség inkább nem olvasta: megérdemelten nyertük a BL döntőt, de kétségtelen, hogy egy jó nagy adag malaccal. Ahogy az volt 2013-ban Robben győztes gólja, Iniesta lövése még anno a Chelsea ellen. Megérdemelten húzta be az a 2 csapat? Igen. Szerencsével? Igen.
Ezzel ki is szállok ebből, de hogy itt néhányan miért érzik azt degradálónak azt az állítást, hogy a kedvenc csapatu(n)k szerencsével nyerte a BL-t, azt nem értem. Mindegyik győztesnek volt mákja, ilyen-olyan okokból. Ha ezt nem tudjátok feldolgozni, azt nagyon sajnálom.
Nem, ez nem félreolvasás.
Csak szerintem az nem mák, ha te vagy az egész meccsen a jobb és a végére sikerül csak behúznod.
Az lett volna a mák, ha az ATMA nyeri meg a végén.
Vagy pl a mostani, hogy a 32 kapura lövésünk ellenére 2-2 lett.
Na ezek mákok... Az nem, hogy te vagy a jobb 90 percen keresztül és a végére csak összejön az a szájbak@rt gól.....
De kinél mit takar a szerencse... nálam ezt
Barca féle meccset meg ne keverjük ezzel mert az eléggé kemény volt... Több tizit vettek el a CFC-től, ha jól emlékszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2015. január 17., szombat 17:13-kor.
ZIDANE
Ja, persze, hogy kellett egy hangyaszarnyi szerencse, de amennyi balszerencsénk volt az elmúlt 12 évben a BL-ben... Ennyi kijárt. Főleg úgy, hogy végig domináltunk és megint majdnem egy egyéni hiba határozta meg az egészet. PEACE
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Nem hát. Chelseanek sem adatott meg a makkfaktor, ők is kapartak rendesen. De azt a meccset ne vegyük ide, olyan szintű szerencse még egyszer nem lesz, mint ami a katalánoknak ott adatott. Övrebö és bandája nagyon vakon volt.ziro4vr írta:Mondjuk ez nem annyira kirívó eset a futballtörténelemben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ez nem annyira kirívó eset a futballtörténelemben.nmate írta: 11 emberrel védekezett életük meccsén.
Nem illik.
- nmate
A hangsúly nem azon van, hogy hányadik percben, hanem hogy az Atleti 11 emberrel védekezett életük meccsén.wxyz írta:Tehát ha 10 perccel korábban fejeli a gólt az nem szerencse?
Leírtam, hogy mákjuk volt 92 percig, nem?wxyz írta:Vagy az sem, ha megnyeri az Atletico a döntőt egy Casillas hibával?
A véleményemet egyértelműen leírtam, további értelmetlen kötekedésekre nem vagyok vevő.
Azért nem semmi ez a szelektív olvasás amit itt nyomatnak páran. Valaki elmegy innen(aztán hányszor leírta már ezt, és mindig visszatért), valaki meg csak röhög azon, hogy azt írtam mákkal nyertük a BL döntőt.
Leírom még egyszer, mert ezt a részt úgy néz ki a többség inkább nem olvasta: megérdemelten nyertük a BL döntőt, de kétségtelen, hogy egy jó nagy adag malaccal. Ahogy az volt 2013-ban Robben győztes gólja, Iniesta lövése még anno a Chelsea ellen. Megérdemelten húzta be az a 2 csapat? Igen. Szerencsével? Igen.
Ezzel ki is szállok ebből, de hogy itt néhányan miért érzik azt degradálónak azt az állítást, hogy a kedvenc csapatu(n)k szerencsével nyerte a BL-t, azt nem értem. Mindegyik győztesnek volt mákja, ilyen-olyan okokból. Ha ezt nem tudjátok feldolgozni, azt nagyon sajnálom.
Tehát ha 10 perccel korábban fejeli a gólt az nem szerencse?nmate írta:Ha egy 93. percben szerzett szögletgól 11 jól fejelő matracos közül szerintetek nem szerencse, akkor nem tudom mi Attól függetlenül persze, az Atleticonak is mákja volt, de most nem ez volt a kérdés.
...és semmi szégyen nincs abban, hogy szerencse. Megdolgozott érte a csapat, megérdemelték.
Vagy az sem, ha megnyeri az Atletico a döntőt egy Casillas hibával?
akkor meg a szerencse szót kellene definiálni, mert ez így nem egyértelmű.
akkor csütörtökön is jó nagy adag szerencsénk volt, mert a remekül fejelő atletico ellen szerzett mindkét gólunk fejes volt.
az, h a 93. percben jött azért lenne szerencse? akkor ennyi erővel minden egyes megmozdulás szerencse ami történik egy mérkőzésen.
akkor csütörtökön is jó nagy adag szerencsénk volt, mert a remekül fejelő atletico ellen szerzett mindkét gólunk fejes volt.
az, h a 93. percben jött azért lenne szerencse? akkor ennyi erővel minden egyes megmozdulás szerencse ami történik egy mérkőzésen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Ha már így szóba került..melyik a nagyobb szerencse, Ramos egy szöglet után fejjel betalál vagy Iniesta meglövi élete gólját? Mert szerintem utóbbi.
Nem illik.
- nmate
Ha egy 93. percben szerzett szögletgól 11 jól fejelő matracos közül szerintetek nem szerencse, akkor nem tudom mi Attól függetlenül persze, az Atleticonak is mákja volt, de most nem ez volt a kérdés.
...és semmi szégyen nincs abban, hogy szerencse. Megdolgozott érte a csapat, megérdemelték.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:ic ö fákkin díszgresz
az volt a mák, hogy 92:48-ig bírták kapott gól nélkül a nyomorultak
Hatalmas +1
Én is mindig ezt gondoltam....
Nem tudom, hogy mi azon a mák, hogy csak a végén jött össze a gólunk?!!?
ZIDANE
- ziro4vr
Érdemes lenne összeszámolni, hogy bár a legjobbak voltak ténylegesen abban az időben, mekkora mákfaktorral meg bírói rásegítéssel tudtak csak nyerni, főleg idegenben voltak komoly problémáik.
Nem illik.
ic ö fákkin díszgresz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Még ha csak szerencse lett volna ott...nmate írta:Minden csapat azzal nyerte, még a hiperbarca is 2009-ben. Kis szerencse nélkül nem lehet BL-t nyerni, ez köztudott.
Nem illik.
- nmate
Minden csapat azzal nyerte, még a hiperbarca is 2009-ben. Kis szerencse nélkül nem lehet BL-t nyerni, ez köztudott.
ziro: próbáltam finoman, úriemberhez méltóan fogalmazni, nem úgy mint Drogba
ziro: próbáltam finoman, úriemberhez méltóan fogalmazni, nem úgy mint Drogba
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. január 17., szombat 16:33-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A döntőt igen, ezt azért ne magyarázzuk meg. Addig persze megaláztuk Európát, de a döntőben az történt, amit az Atletico akart. Makkoltak egy gólt, aztán nyomatták a bekkelést. Hatalmas mákunk van, hogy a hosszabbításban egyenlíteni tudtunk.R.M.C.F írta:A bl t mákkal nyertük? na elmentem innen.
Persze összességében mi érdemeltük meg a BL-t, ezt senki nem vitatja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A bl t mákkal nyertük? na elmentem innen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
engem nem zavar a 12 órás kezdés.
akkor általában nyerünk, mint a szar ellentmondás nemtűrően.
ráadásul akkor tuti, h rá is érek. :Đ
akkor általában nyerünk, mint a szar ellentmondás nemtűrően.
ráadásul akkor tuti, h rá is érek. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91