Szerencsejátékok
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Kongó DK @ 3,1 és Tunézia @ 2,1, NBA-t ma nem hinném, hogy rakok.
Tegnap 2-0, ma nincs időm okokat írni, de:
Indi +7.5, meccs előttig várok, valószínűleg magasabb lesz.
Coby Fleener 42.5 felett
Eddie Lacy 16.5 felett
Marshawn Lynch 18.5 alatt
Andrew Quarless TD
Player specek 0.25 unit, meccs 2 unit, lehet dobok még a Colts ML-re.
Indi +7.5, meccs előttig várok, valószínűleg magasabb lesz.
Coby Fleener 42.5 felett
Eddie Lacy 16.5 felett
Marshawn Lynch 18.5 alatt
Andrew Quarless TD
Player specek 0.25 unit, meccs 2 unit, lehet dobok még a Colts ML-re.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Pacers elszúrta a hibátlan estémet, de annyi baj legyen, unitok szempontjából 4-1-es nap volt.
aha, de a sociedad elvitte. pedig HD-re tettem, de lófasz.kapor_89 írta:A 94. percben megmentették a fogadós pályádatToti írta:ha a manchester képes lesz megint lehozni egy 1,5 underes meccset a bajnokságban, azokután, h 1 hete otthon kiszoptak 1-0ra, .. akkor én visszavonulok.
hajnalra pakoltam én is a washingtont, de csak natúrba szimpla 3esélyesben, nem hendivel. kíváncsi leszek
azért egy khedirával kiegészülve mi lenne ott. :ĐHolnapra megy Tunézia.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Easy money. Holnapra megy Tunézia.nmate írta:Afrika kupán tetszetős oddsra leltem: Burkina Faso - Gabon, Gabon 2,8-ért vagy Gabon 0.0 1,875-ért, elég cupákos odds egy olyan csapatra, ahol van egy Aubemeyang, meg több francia élvonalbeli játékos. Edző bá is korrekt.
Éjszaka:
Indy -1 (sokat hezitáltam, így jártam) meg a Wiz -4,5 ennyi elég is.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Remélem ma a Valencia nem cseszi el nekem...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
Afrika kupán tetszetős oddsra leltem: Burkina Faso - Gabon, Gabon 2,8-ért vagy Gabon 0.0 1,875-ért, elég cupákos odds egy olyan csapatra, ahol van egy Aubemeyang, meg több francia élvonalbeli játékos. Edző bá is korrekt.
Pacers -1.5 @ 1.9
Szépen lemaradtam róla.
Clippers -6.5 @ 1.9
Szépen lemaradtam róla.
Clippers -6.5 @ 1.9
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A 94. percben megmentették a fogadós pályádatToti írta:ha a manchester képes lesz megint lehozni egy 1,5 underes meccset a bajnokságban, azokután, h 1 hete otthon kiszoptak 1-0ra, .. akkor én visszavonulok.
- nmate
Indi +2
Portland +2,5
GSW +2,5
Nekem ezek mind tetszenek rohadjak meg. Portland bár roadroad b2b, de tegnap lófaszt nem pörögtek. Kicsit kivárok még.
Portland +2,5
GSW +2,5
Nekem ezek mind tetszenek rohadjak meg. Portland bár roadroad b2b, de tegnap lófaszt nem pörögtek. Kicsit kivárok még.
ha a manchester képes lesz megint lehozni egy 1,5 underes meccset a bajnokságban, azokután, h 1 hete otthon kiszoptak 1-0ra, .. akkor én visszavonulok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Rendesen megszopattak a spanyolok, utolsó ~5 percben, amikor labda volt náluk a félpályánál sétafikáltak, kapu felé se nézve. Köszipuszi -2.5 unit.PEEtör írta:Bnőt, házat, kutyát, családi almafát a spanyol -2.5-re most.
Azért, ne, de óriási.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
brazil - spanyol 62,5 under 42gólnál raktam.
aston villa szerzi az első gólt.
aberdeen.
aston villa szerzi az első gólt.
aberdeen.
Behúzom SU-val szerintem, Walker, Henderson, Neal, Pargo Q, már Walker is elég baj lenne nekik.
- nmate
http://www.oddsshark.com/nba/odds
Indi +1,5 körül lesz.
Washingtonra pattanok, max 1 playt húzok még be, szép lassan vissza kell jönnöm a tegnapi kemény bukás után.
Indi +1,5 körül lesz.
Washingtonra pattanok, max 1 playt húzok még be, szép lassan vissza kell jönnöm a tegnapi kemény bukás után.
Bnőt, házat, kutyát, családi almafát a spanyol -2.5-re most.
Azért, ne, de óriási.
Azért, ne, de óriási.
Végeredményben plusz 6 unit. A gyűjtő 4/5 lett, Leonardtól tartottam, vitte is a Spurs, hülyeség volt, na mindegy.
Ma:
-Wizards -4.5, nem hiszem el, hogy még egyszer ennyire gyatrán játsszon a Wizards plusz ennyire jól a Nets, a letdown várható volt a Wiztől, most nem.
-Hotlanta -2.5, ismét:streak ellen nem megyünk, ez pedig már-már hihetetlen, hogy nem csak SU, hanem ATS is 11 zsinórban. Igazából félek a letdown-tól most, mert a csillagokat ledobták tegnap, nagyon készülhettek a Raptors-ra, kérdés mennyire pörögnek fel ma ezek után. A Chicago nincs mit szépíteni:szar otthon, inkozisztens, Noah ismét Q, bár Rose megtalálta a fonalat. A Bulls még arról is ismeretes, hogy minden észérv ellenére elkapja és megszakítja a győzelmi sorozatokat, és igazából majdnem minden emellett is szól.
Nagyon klasszikus letdown-dog win-nek néz ki ez, csak egy a probléma:ez az Atlanta nem klasszikus csapat. Ha Noah játszik, akkor talán, de csak talán buy-outolok, de ha bukok velük, ám legyen, még mindig pozitív hozam rájuk tenni.
Mindkét tétre csak egy-egy unit, nem olyan biztosak, mint pl. a tegnapi. Illetve még lehet, hogy lesz az Indiana mára, spreadtől és a Hornets sérültektől függ, minden más meccs nagy passz.
Ma:
-Wizards -4.5, nem hiszem el, hogy még egyszer ennyire gyatrán játsszon a Wizards plusz ennyire jól a Nets, a letdown várható volt a Wiztől, most nem.
-Hotlanta -2.5, ismét:streak ellen nem megyünk, ez pedig már-már hihetetlen, hogy nem csak SU, hanem ATS is 11 zsinórban. Igazából félek a letdown-tól most, mert a csillagokat ledobták tegnap, nagyon készülhettek a Raptors-ra, kérdés mennyire pörögnek fel ma ezek után. A Chicago nincs mit szépíteni:szar otthon, inkozisztens, Noah ismét Q, bár Rose megtalálta a fonalat. A Bulls még arról is ismeretes, hogy minden észérv ellenére elkapja és megszakítja a győzelmi sorozatokat, és igazából majdnem minden emellett is szól.
Nagyon klasszikus letdown-dog win-nek néz ki ez, csak egy a probléma:ez az Atlanta nem klasszikus csapat. Ha Noah játszik, akkor talán, de csak talán buy-outolok, de ha bukok velük, ám legyen, még mindig pozitív hozam rájuk tenni.
Mindkét tétre csak egy-egy unit, nem olyan biztosak, mint pl. a tegnapi. Illetve még lehet, hogy lesz az Indiana mára, spreadtől és a Hornets sérültektől függ, minden más meccs nagy passz.
Warriors ML @ 2.25 2 unit
Wiz -4.5 @ 1.9 1 unit
Wiz -4.5 @ 1.9 1 unit
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
BKN Nets -6.5
ATL Hawks -11.5
MEM Grizzlies -7.5
CHI Bulls -1.5
Élőben ment egy ilyen, ez jött is.
DET Pistons +1.0
CHI Bulls -5.0
DAL Mavericks -8.5
Itt meg a Dallas ment el. Végén a Dallas kihagyta mind a két büntetőjét, utána meg pár másodperccel a vége előtt Denver 3 pontost dobott. 1 ponton múlott.
ATL Hawks -11.5
MEM Grizzlies -7.5
CHI Bulls -1.5
Élőben ment egy ilyen, ez jött is.
DET Pistons +1.0
CHI Bulls -5.0
DAL Mavericks -8.5
Itt meg a Dallas ment el. Végén a Dallas kihagyta mind a két büntetőjét, utána meg pár másodperccel a vége előtt Denver 3 pontost dobott. 1 ponton múlott.