A city -senal meccsen legalább hajtás vanBanán írta:Komolyan mintha a kismadrid csak ellenünk tudna játszani, ma is olyan fogalmatlanok az első 20 perc után, hogy ilyen a világon nincs...
Spanyol bajnokság
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Spanyol bajnokság
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Komolyan mintha a kismadrid csak ellenünk tudna játszani, ma is olyan fogalmatlanok az első 20 perc után, hogy ilyen a világon nincs...
Cherishev újra gólt lőtt. nagyon beleilleszkedett a villarreal játékába.
ez a Gaya gyerek ügyes kis játékos. Negredot meg elhoznám bármikor Benzema helyére
jaja, nagyon fasza ráadásul, aki megvert minket az szopó ágra kerül... a valencia is az anyjukat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bár eléggé rühellem a barcát és elfogult is vagyok, azért be lehet vallani, hogy most kicsit náluk is jelen van az "ellenünk életük meccsét játszák, közben csicskáktól kikapnak" szindróma.
Celta nyert a camp nouba, utána jött egy elég komoly hullámvölgy. Sociedad is megveri őket, otthon szopnak a Rayotól, Granada ellen csak iksz.
gg moyes.
Celta nyert a camp nouba, utána jött egy elég komoly hullámvölgy. Sociedad is megveri őket, otthon szopnak a Rayotól, Granada ellen csak iksz.
gg moyes.
tök mindegy, megnyertük, az a lényeg a BDSRSTNT, peace
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Már rég túllendültünk rajta Engedd el.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
igen visszatértem....szar mi? nem baj megtudtam hogy ez mák volt. ...az ám...ja.
Egy mák volt azon a meccsen hogy a gólunkra eddig kellett várni és nem mehettem haza lefeküdni korábban.
ja nem....hazudok,még egy mák volt a bl döntőben hogy az AM tudott egy nyomorult gólt szerezni.
Egy mák volt azon a meccsen hogy a gólunkra eddig kellett várni és nem mehettem haza lefeküdni korábban.
ja nem....hazudok,még egy mák volt a bl döntőben hogy az AM tudott egy nyomorult gólt szerezni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért nagyjából tudatosan lehet építkezni és gólt szerezni a 80. percig, de egy BL döntőn a 93. percben, amikor az ellenfél már minden labdát kirúg a Holdig, akkor már tényleg iszonyat nagy makk kell a gólhoz. Nem lehet már lassan építkezni, hanem a támadó csapatnak is szinte vaktában kell ívelgetnie a labdát, mert szinte vége a meccsnek.wxyz írta:
Ennyi erővel akkor minden győzelem mák ahol az egyik nem veri agyon a másikat
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Már megint beképzeled magadnak a kötekedéstnmate írta:A hangsúly nem azon van, hogy hányadik percben, hanem hogy az Atleti 11 emberrel védekezett életük meccsén.wxyz írta:Tehát ha 10 perccel korábban fejeli a gólt az nem szerencse?
Leírtam, hogy mákjuk volt 92 percig, nem?wxyz írta:Vagy az sem, ha megnyeri az Atletico a döntőt egy Casillas hibával?
A véleményemet egyértelműen leírtam, további értelmetlen kötekedésekre nem vagyok vevő.
Szó nem volt ilyesmiről, csak kérdeztem valamit teljesen normálisan
Ennyi erővel akkor minden győzelem mák ahol az egyik nem veri agyon a másikat
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Annyira mindegy. A lényeg,hogy a matracosok szoptak a legfontosabb meccsen amin csak lehet. Na jó. Kivéve VB döntő.
- nmate
Örülök, hogy Kerlon érti amit írok.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zsombor írta:Azért nem semmi ez a szelektív olvasás amit itt nyomatnak páran. Valaki elmegy innen(aztán hányszor leírta már ezt, és mindig visszatért), valaki meg csak röhög azon, hogy azt írtam mákkal nyertük a BL döntőt.
Leírom még egyszer, mert ezt a részt úgy néz ki a többség inkább nem olvasta: megérdemelten nyertük a BL döntőt, de kétségtelen, hogy egy jó nagy adag malaccal. Ahogy az volt 2013-ban Robben győztes gólja, Iniesta lövése még anno a Chelsea ellen. Megérdemelten húzta be az a 2 csapat? Igen. Szerencsével? Igen.
Ezzel ki is szállok ebből, de hogy itt néhányan miért érzik azt degradálónak azt az állítást, hogy a kedvenc csapatu(n)k szerencsével nyerte a BL-t, azt nem értem. Mindegyik győztesnek volt mákja, ilyen-olyan okokból. Ha ezt nem tudjátok feldolgozni, azt nagyon sajnálom.
Nem, ez nem félreolvasás.
Csak szerintem az nem mák, ha te vagy az egész meccsen a jobb és a végére sikerül csak behúznod.
Az lett volna a mák, ha az ATMA nyeri meg a végén.
Vagy pl a mostani, hogy a 32 kapura lövésünk ellenére 2-2 lett.
Na ezek mákok... Az nem, hogy te vagy a jobb 90 percen keresztül és a végére csak összejön az a szájbak@rt gól.....
De kinél mit takar a szerencse... nálam ezt
Barca féle meccset meg ne keverjük ezzel mert az eléggé kemény volt... Több tizit vettek el a CFC-től, ha jól emlékszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2015. január 17., szombat 17:13-kor.
ZIDANE
Ja, persze, hogy kellett egy hangyaszarnyi szerencse, de amennyi balszerencsénk volt az elmúlt 12 évben a BL-ben... Ennyi kijárt. Főleg úgy, hogy végig domináltunk és megint majdnem egy egyéni hiba határozta meg az egészet. PEACE
K
K
- nmate
Nem hát. Chelseanek sem adatott meg a makkfaktor, ők is kapartak rendesen. De azt a meccset ne vegyük ide, olyan szintű szerencse még egyszer nem lesz, mint ami a katalánoknak ott adatott. Övrebö és bandája nagyon vakon volt.ziro4vr írta:Mondjuk ez nem annyira kirívó eset a futballtörténelemben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ez nem annyira kirívó eset a futballtörténelemben.nmate írta: 11 emberrel védekezett életük meccsén.
Nem illik.
- nmate
A hangsúly nem azon van, hogy hányadik percben, hanem hogy az Atleti 11 emberrel védekezett életük meccsén.wxyz írta:Tehát ha 10 perccel korábban fejeli a gólt az nem szerencse?
Leírtam, hogy mákjuk volt 92 percig, nem?wxyz írta:Vagy az sem, ha megnyeri az Atletico a döntőt egy Casillas hibával?
A véleményemet egyértelműen leírtam, további értelmetlen kötekedésekre nem vagyok vevő.
Azért nem semmi ez a szelektív olvasás amit itt nyomatnak páran. Valaki elmegy innen(aztán hányszor leírta már ezt, és mindig visszatért), valaki meg csak röhög azon, hogy azt írtam mákkal nyertük a BL döntőt.
Leírom még egyszer, mert ezt a részt úgy néz ki a többség inkább nem olvasta: megérdemelten nyertük a BL döntőt, de kétségtelen, hogy egy jó nagy adag malaccal. Ahogy az volt 2013-ban Robben győztes gólja, Iniesta lövése még anno a Chelsea ellen. Megérdemelten húzta be az a 2 csapat? Igen. Szerencsével? Igen.
Ezzel ki is szállok ebből, de hogy itt néhányan miért érzik azt degradálónak azt az állítást, hogy a kedvenc csapatu(n)k szerencsével nyerte a BL-t, azt nem értem. Mindegyik győztesnek volt mákja, ilyen-olyan okokból. Ha ezt nem tudjátok feldolgozni, azt nagyon sajnálom.