Nem mondom azt, hogy kiemelkedő lenne, de ha normális körülmények között kap képzést, nem ebben a magyar semmiben, akkor szerintem legalább egy Pl vagy más topbajnokságában lenne húzóember egy kisebb csapatbanziro4vr írta:Tőzsér nálam mindig is kiemelkedett a mostani magyar kp-sok közül. Még ő az, aki nagyjából megfelel a mai követelményeknek. Tud passzolni, lát a pályán, sokat mozog, helyezkedik...máshol ez alap, de itt már ezt is meg kell becsülni.
Mennyei futball
Re: Mennyei futball
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát mert nem kapta meg a pénzt De én sem fizetnék neki többet.Ferencváros írta:Ő akart eljönni.
Aztán sokáig szóba se került a válogatottban, pedig a Genk meghatározó embere volt... Az a kár, hogy Vadócz eltűnt, pedig ketten faszák lehetnének a középpálya közepén. VKP létére már vert 4 gólt, lehet mindent szabadból. 2-re emlékszem is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tőzsér nálam mindig is kiemelkedett a mostani magyar kp-sok közül. Még ő az, aki nagyjából megfelel a mai követelményeknek. Tud passzolni, lát a pályán, sokat mozog, helyezkedik...máshol ez alap, de itt már ezt is meg kell becsülni.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ferencváros írta:Állítólag azért, mert havi 1,5 millát keresett, Rudolf pedig havi 10-et, és ezt nem érezte korrektnek.
Tőzsér ma gólpasszt adott (szöglet) és szabadrúgásból büntetett.
Emlékszem pár hazai góljára és a válogatottban is lőtt már egy-két dugót, van ott rúgótechnika. Egész jó dolgunk lenne a válogatottnál, ha lenne egy hasonló jobblábasunk, Dzsudzsákkal kiemelkednek ketten, ami a ballábasokat illet.
Balázs Benjámin góllal kezdett cseh csapatában
Csabiéknál nagy az öröm.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
bocs, nem tudok erre mit mondaniFerencváros írta: Állítólag azért, mert havi 1,5 millát keresett, Rudolf pedig havi 10-et, és ezt nem érezte korrektnek.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ő akart eljönni.nmate írta:Az a Varga rettenetesen túlértékelt figura, nem véletlenül hagyták szerintem elmenni Győrből...
Állítólag azért, mert havi 1,5 millát keresett, Rudolf pedig havi 10-et, és ezt nem érezte korrektnek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a Varga rettenetesen túlértékelt figura, nem véletlenül hagyták szerintem elmenni Győrből...
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azért szerintem Vargát semmilyen szinten nem lehet Ugraival összehasonlítani, akinek nem, hogy egy jó idénye de még egy fél sem volt!Képességek terén is teljesen más szint a két ember, én örülök, hogy jött főleg mivel kb 2 szélsőnk van abból is Lamah az aki megfelelő!Aztán majd bizonyítson, de a hozzáállásával nem lesz gond!
Közben a Lazio ajánlatot tett Dzsudzsákért!
Közben a Lazio ajánlatot tett Dzsudzsákért!
Guram Adzsojev, a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva sportigazgatója egy orosz lapban elmondta: a Lazio hivatalos ajánlatot tett a magyar játékosért.
Persze, Győr.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Győrt akartál írni, vagy már megelőlegezted a Fradi bajnoki címét. Én örülök az érkezésének, Lamah+Böde+Varga egész korrekt támadóhármas, talán csak a Vidié jobb.Kerlon írta:Vargat bejelentették a Fradinál. Én igazából nem tudom, hogy mit akarnak vele, amikor a Fradiban is egy jó idénye volt, amikor bajnokok voltak. Kb. egy fokkal jobb Ugrainál.
Vargat bejelentették a Fradinál. Én igazából nem tudom, hogy mit akarnak vele, amikor a Fradiban is egy jó idénye volt, amikor bajnokok voltak. Kb. egy fokkal jobb Ugrainál.
K
K
-
Az én véleményem szerint vkp és balhátvéd biztosan jön(Vargán és a brazilon kívül), legalábbis ez a terv, hogy aztán mi lesz belőle az kiderül!Nem véletlen akarjuk(akartuk) leigazolni Eleket és Völgyit!
Értékelhető ligába nem kell, így elmegy egy olyanba ahol többet kap, mint amennyit a teljesítménye érmessideco írta:Elek Ákos megy Kínába... Mit látnak sokan a kínai bajnokságban, nem értem.
Én megértem
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egy normalis vkp-nk v box-to-box kp-nk nincs.....erkezhet oda vki?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Biztos lesznek még újak! Vagy már vannak!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
És valaki még esetleg MJ és Varga Rolin kívül?BBarni írta:Érdeklődésnél azért már többről van szó!Varga Rolanddal kapcsolatosan tényleges az érdeklődés?
-
Érdeklődésnél azért már többről van szó!Varga Rolanddal kapcsolatosan tényleges az érdeklődés?
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Varga Rolanddal kapcsolatosan tényleges az érdeklődés?BBarni írta:Na nem mintha éhen halt volna ha a mi ajánlatunkat fogadja el!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kivancsi leszek, h Dardai ezek utan szamit majd ra....v sem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK