Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
Kompany a helyszínen nézte meg az olasz derbit, egy kis írás tőle:
http://www.estisport.hu/velemeny/2015/0 ... -dicsosege
A Higus részt ki ne hagyjátok.
http://www.estisport.hu/velemeny/2015/0 ... -dicsosege
A Higus részt ki ne hagyjátok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Szépen beindult a Milan miután megvertek minket.Az AC Milan ebben a naptári évben az első három meccsén nyeretlen maradt (Sassuolo 1-2, Torino 1-1, Atalanta 0-1). Ilyesmi először fordult elő a Berlusconi-érában (1986 óta).
Costa egy féreg brazil, Torresnél még várjunk azért, hogy értelmes arcát mutatja vagy a sutátferni írta:Csak az egyik vezeti a góllövőlistát a BPLben, a másik meg egy duplával küldte haza a Realt...Kerlon írta:jó mondjuk az spanyoloknak csak értelmes csatáruk nincs, olaszországnak meg játékosa
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
nmate írta:Teljesen jó lenne egyből onnan, minek menjen még egy másik csapatba is. VB-n is játszott már, BL-ben is, olasz bajnokság sem egy norvég azért, inkább csak egykori önmagához képest szar.
mondjuk ezt teljesen adom,a vb valamiért kiesett
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Teljesen jó lenne egyből onnan, minek menjen még egy másik csapatba is. VB-n is játszott már, BL-ben is, olasz bajnokság sem egy norvég azért, inkább csak egykori önmagához képest szar.
-
nmate írta:Elrakta. Modric tökéletes utódja
először betenném egy erős bajnokság gyengébb csapatába...pl.arsenal...ahol max 2 hónapig cél a komolyabb trófea/trófeák megszerzése...és nincs akkora nyomás rajta..
közben chuck "pirlo" norris szép szabad volt.
Csak az egyik vezeti a góllövőlistát a BPLben, a másik meg egy duplával küldte haza a Realt...Kerlon írta:jó mondjuk az spanyoloknak csak értelmes csatáruk nincs, olaszországnak meg játékosa
jó mondjuk az spanyoloknak csak értelmes csatáruk nincs, olaszországnak meg játékosa
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Killer instinct.
Valóban nem jobb. Ugyanaz a szint a kettő.BBeno írta: spanyolban az első spanyol a góllövőlistán a 9. Sergio Garcia. 7 góllal. az sem jobb.
spanyolban az első spanyol a góllövőlistán a 9. Sergio Garcia. 7 góllal. az sem jobb.nmate írta:Ez mindent el is mond az olasz bajnokság színvonaláról
- nmate
Ez mindent el is mond az olasz bajnokság színvonaláról
pedig 10 gólos ő is a bajnokságba, 4 argentin van az olasz góllövő lista élénnmate írta:Nem is hallottam róla mostanában, mióta nem rúgott gólt?
K
K
- nmate
Nem is hallottam róla mostanában, mióta nem rúgott gólt?
PIPITA
mint ló a lónak
mint ló a lónak
-
Toti írta:dybala nyáron lépni fog. tehetséges srác és ezt egy palermoban mutatja.
mondjuk már a szezon előtt young talents besorolásban volt akire érdemes lesz figyelni.
láttam pár palermo meccset,kifejezetten miatta néztem,tényleg penge játékos válhat belőle. gyors,jó barátságban van a labdával,rúgótechnikája sem utolsó,nagyon ügyes. kiváncsian várom,hova igazol. ha a dortmund bentmarad oda szerintem jó lenne a ramos vagy immobile helyett,esetleg még az arsenal aztán zsiru mehet a kispadra.
dybala nyáron lépni fog. tehetséges srác és ezt egy palermoban mutatja.
mondjuk már a szezon előtt young talents besorolásban volt akire érdemes lesz figyelni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Oké, inkább a meccs
Régen én is szívesen ültem le nézni a nagyobb olasz bajnokikat, de ma már nem bírnám 10 percnél tovább. Egy pár kivétel van, pl múltkori Róma-Lazio.
Régen én is szívesen ültem le nézni a nagyobb olasz bajnokikat, de ma már nem bírnám 10 percnél tovább. Egy pár kivétel van, pl múltkori Róma-Lazio.
Nem illik.
villamos biztonság technika
meg akartam nézni ezt a Dybala gyereket, mert elég jól keni a hírek alapján, de meg nem nézek több olasz meccset
meg akartam nézni ezt a Dybala gyereket, mert elég jól keni a hírek alapján, de meg nem nézek több olasz meccset
K
K