Köszi! ^^ Amúgy én már arra is gondoltam, hogyha tényleg úgy van, hogy júliustól kisebb lesz ez az adózási hülyeség, mert volt olyan hír, hogy Ancelotti bejelentése és szerződése is azért késik, akkor lehet, hogy CR szerződését is akkor írják alá? Nem értek hozzá, nem tudom Spanyolországban hogy mennek ezek, de ha hülyeséget mondtam, akkor elnézést kérek!Realista24 írta:Jogos, Twitter volt.
Cristiano Ronaldo
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jogos, Twitter volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Most lehet hogy én vagyok a hülye, de én nem találtam olyan bejegyzést CR facebookján, amiről a hír szól...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
cé vezet, toljátok neki a szavazatokat. http://www.goal.com/en/news/2466/goalco ... ID=HP_FT_2
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
CR legszebb pillanatok 12-13
(Benne a calma a Camp Nouban szuper-lassításban)
(Atletico elleni szabadrúgásgólja utáni Iker csodálkozás (nso szerinti nem örülés))
(Benne a calma a Camp Nouban szuper-lassításban)
(Atletico elleni szabadrúgásgólja utáni Iker csodálkozás (nso szerinti nem örülés))
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
- h3x0r
En csak a madridom-os hirek alapjan szamoltam. Viszont ha jobban erdekel a tema akkor itt utana olvashatsz.revolver írta:Ráadásul ez csak szja, nem tudja valaki, van-e bármilyen munkáltatói / munkavállalói járulék még amit be kell fizetni utána?
persze. a rengeteg goljarol meg ne is beszeljunk. Penzugyileg meg sportszakmailag is tokeletes dontes volt az idehozatala.Remy írta:Persze, azok, de ezek csak a kiadások. CR bevételt is termel, ami valamelyest csinosítja a végeredményt.h3x0r írta: Ezek nagyon durva szamok...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Gondolom, CR-t nem rendes munkavállaló szerződés köti a klubhoz. Megkapja a bruttó bérét, az adózást és egyéb kötelezettségeit a spanyol állam felé ebből fizeti, amit a könyvelője elintéz. Nem hiszem, hogy ezeket az operációkat maga a Real végzi a munkavállaló helyett, mint ahogy ez többnyire a normális életben működik.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, azok, de ezek csak a kiadások. CR bevételt is termel, ami valamelyest csinosítja a végeredményt.h3x0r írta: Ezek nagyon durva szamok...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Ráadásul ez csak szja, nem tudja valaki, van-e bármilyen munkáltatói / munkavállalói járulék még amit be kell fizetni utána?
- h3x0r
Vegeztem egy kis szamitast
-amikor Ronaldot leigazoltuk 25% volt a szja
CR jelenlegi brutto fizetese: 16 M
ebbol lejon 25% ado az allamnak: 4 M
Tehat CR kezhezkap: 12 M-t
Havi: 1 millio
ennyibe kerul nekunk havonta: 1.3 millio
-jelenleg 54%
CR jovendo brutto fizetese: 39.5 M
ebbol lejon 54% ado az allamnak: 21.5M
Tehat CR kezhezkap: 18 M
Havi: 1.5 millio
ennyibe kerulne nekunk havonta: 3.3 millio
Ezek nagyon durva szamok...
-amikor Ronaldot leigazoltuk 25% volt a szja
CR jelenlegi brutto fizetese: 16 M
ebbol lejon 25% ado az allamnak: 4 M
Tehat CR kezhezkap: 12 M-t
Havi: 1 millio
ennyibe kerul nekunk havonta: 1.3 millio
-jelenleg 54%
CR jovendo brutto fizetese: 39.5 M
ebbol lejon 54% ado az allamnak: 21.5M
Tehat CR kezhezkap: 18 M
Havi: 1.5 millio
ennyibe kerulne nekunk havonta: 3.3 millio
Ezek nagyon durva szamok...
- RaúlRealMadrid
Ezzel nem CR-t akartam bántani, arra próbáltam célozni, hogy az egész világ megint rajtunk röhög...
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
:ĐRaúlRealMadrid írta:Nincs mit hozzáfűzni...
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- Legkisebbtobi
??RaúlRealMadrid írta:Nincs mit hozzáfűzni...
Mindjart felvagom egy idiota kep miatt az ereimet. ha cr ilyen LENNE akkor jobb is ha megy.. de nem hiszem hogy ilyen.
- RaúlRealMadrid
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
De ugyanezt mondta pár nappal ezelőtt Perez is; jelenleg semmiféle tárgyalás nincs, csak ha majd a játékos is visszatért a vakációjáról! Emellett csak Josep Pedrerol szavait tudom ismételni --> miszerint egy szóval sem mondott olyat, hogy nem akar hosszabbítani, csak azt, hogy a megállapodásról és az állítólagos követeléseiről (nettó 20 guriga) szóló híresztelések hamisak, ami egyébként teljesen egybevág azzal, amit pár nappal ezelőtt maga Cristiano is nyilatkozott --> teljesen nyugodt és biztos abban, hogy hamarosan sikerül majd a feleknek megállapodniuk!Azt írják, hogy ő és Mendes közösen döntöttek úgy, hogy kiadnak egy nyilatkozatot, hogy elejét vegyék minden pletykának, negatívnak, pozitívnak egyaránt. Most úgyis nyaral, pihen, szinte biztos, hogy nincs tárgyalás.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még mindig nem látok az elmenetelével kapcsolatban logikát, úgyis hosszabbítani fog, csak szeretné ha békén hagynák már, hogy nyaralhasson, ennyi.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Egyébként bennem nem dőlne össze egy világ ha elmenne. Ne értsétek félre, minden elismerésem neki örülnék ha maradna, de ha úgy alakul abból a pénzből veszünk 2-3 játszó játékost. Más taktika, játszhatjuk azt amit a németek, csak megfelelő tudású játékosok kellenek hozzá. Modric, Özil, Suárez, Isco... stb... És akkor nem minden támadásunk egy emberre menne ki, mint idén, aztán mikor nem volt formában, vagy 3-4-en fogták, akkor cseszhettük. Meg amúgyis kezd elegem lenni ebből a sagából.
- ericco
- Kapcsolat:
Ebben reménykedem én is, hogy az általam is felvázolt első verzió az igaz. Ezzel csak az a gond, hogy májusban azt mondták a felek, hogy a kupadöntő után foglalkoznak a szerződéssel, majd azt, hogy a szezon után, most pedig, hogy a játékos pihenése után... ez arra utal következtetni, hogy a klub fokozatosan kínálja a jobb és jobb feltételeket, de Ronaldo egyiket sem akarja elfogadni, mivel távozni szeretne. De ne legyen igazam, és az előszezon előtt még jelentsék be a hosszabbítást.Realista24 írta:Most úgyis nyaral, pihen, szinte biztos, hogy nincs tárgyalás.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy ő és Mendes közösen döntöttek úgy, hogy kiadnak egy nyilatkozatot, hogy elejét vegyék minden pletykának, negatívnak, pozitívnak egyaránt. Most úgyis nyaral, pihen, szinte biztos, hogy nincs tárgyalás.Nekem az jött le a facebookos bejegyzésből, hogy vagy jelenleg nem szeretne foglalkozni a hosszabbítással, vagy már egyáltalán, és tényleg csak arra vár, hogy lejárjon szerződése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nekem az jött le a facebookos bejegyzésből, hogy vagy jelenleg nem szeretne foglalkozni a hosszabbítással, vagy már egyáltalán, és tényleg csak arra vár, hogy lejárjon szerződése. Utóbbi eset elég sajnálatos, hogy idáig fajultak a dolgok, viszont ebben az esetben el kell adni, ha lehetséges. Én megértem, hogy a szerződés kétoldalú, de az ára rohadt magas volt, kétlem, hogy a 90 milliót 6 évért fizették volna ki, ráadásul a BL sem lett meg közben idáig. Még mi sem engedhetjük meg magunknak, hogy ingyen elengedjük, bármennyire is példaértékű volt szinte mindig a hozzáállása. Arról nem is beszélve, hogy újra rajtunk röhög majd az egész focivilág, főleg ha Kakát is sikerül eladnunk bagóért, vagy ingyen elengedjük a fizetése miatt. Az akkor regordösszegekért érkező játékosainkat átengednénk az új munkaadójuknak hugyértsz@rért
Merci Zizou!