Realista24 írta:Húha...flame on pajtásokCR meg semmi extra, csak visszatalált az átlagos formájához. Az őszi előkészítő, csapatjátékos CR csak egy pozitív kiugrás volt, a mai a valódi Cé. Bűnszar, de kefél 2 gólt. A 2 gólért megéri játszatni. Bale ugyanez, csak kevésbé gólérzékeny. De ha nem lesz Cé, ő lövi a büntetőket, meg a szabik nagy részét, és a csapat köré épül, akkor meg fogja közelíteni Cé számait.
A pályán mutatott teljesítmény egy dolog. A 2 rúgott gól az meg egy másik dolog. Ez ma jól látszott. A kettőt tessék elválasztani egymástól. Marcelo nem rúgott gólt, mégis az egyik legjobbunk volt. Benzema csak egy gólpasszt adott, de szerintem jobban játszott, mint a 2 gólpasszt adó James.
A jó játék alatt azt értem, amit CR az ősz nagy részében művelt. Sokat mozgott, irányított, előkészített... Én megértem, hogy sokaknak itt CR a kedvence, és nem esik jól, ha valaki kritizálja őt. De azért a mai meccs, meg az őszi meccsei közötti különbség mellett nem lehet elmenni szó nélkül. CR-től nálam az őszi teljesítménye a mérce, nem az, hogy két beadást gólra tud váltani.
Ősszel megtette, ezért most is elvárom tőle. Igaz nem minden meccsen kell azt produkálnia, de talán az Atmát is vertük volna, ha az CR van, és nem az, aki azon görcsöl, hogy gólt szerezzen, aztán 30-ról lövöldöz a vakvilágba.Az a helyzet hogy Ronaldo így lett felépítve.Senki ne várja el,hogy majd egy olyan csapatrész lesz,aki a játék minden szegmensében hozza majd a maximumot.