HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 20:53
Amit nem értek:
Ha egy csapat szervezett,tömörül,szívós,akkor miért nem mozog fel többet marcelo és carvajal? Nem olyan bonyolult agyműtét ez gyerekek.....az ellenfél lófax támadásokat vezetett,halványak voltak mint egy nyugdíjas szellentése hónap vége felé,akkor labdabirtoklásnál nyugodtan mehetne a két szélső fel,bale és cr meg húzódjon beljebb közelebb a lőtávhoz és befelé húzva a védekezésüket.....benzema visszább zárhat,varane biztosít mivel egy előrebaxott labdára úgy is leüget egy gepárdot is ha nagyon akarja,a 3 kp-s közül meg a két szélső tud oldalra biztosítani,kroos meg akár maradhat kicsikét visszább ha muszáj.....
-------------------Iker
--------Varane---------------Ramos
----------------------kroos
Carvajal---Isco---------------Dzsémsz--Marcelo
----------------------benz
------------Bale-------------------Cr
Ez persze csak egy támadás felfogási kérdés...nem alaptaktika,igy senki se nevessen,hogy ki védekezik,itt nem kell,mindössze biztosító emberek kellenek egy labdavesztésnél.......
Aztán......amit még nem értek,megyünk egy nullra,odaszúrtunk a nyakukra egy késsel....vérzenek,majd jön egy szíven szúrás kettő nulla.....miért nem cserél egyből????? Látszik,hogy a kapott góloktól megültek,és nem is tudtak változtatni a játékukon,ergó azonnal cserélni kellett volna,és a kp-t stabilabbá téve mehetett volna a rotálás,a pihentetés,frissités,formában tartás-hozás.
Aztán,nem értem,hogy meccsenként miért 2x cserél csak posztot CR és bale? amikor cserélnek,mindig van zavar az ellenfélnél....mindig......
aztán,azt sem értem,hogy carvajal és bale miért nem cserél többet? egy tömörödő csapatot oldalt lehet megfogni,ahol kevesebb a létszám és nagyobb a terület,ott kell kaparni,a két alak tudása,stilusa keverhető,kihasználható,hogy az ellenfelet megzavarják.
Ma ,mint egyébként jellemző hetek óta,sok volt a pontatlanság,főleg a támadó harmadban vannak túl könnyelmű átadási kísérletek,amik sajnos megoldhatóak lennének több koncentrációval,de sajnos túlzottan könnyelműen adunk el támadási lehetőségeket....ez nagy baj.
A kp-n csökkent a stabilitásunk,nem elég nyugodtak a játékosok,ez látszik a megoldásainkon,nincsen meg az a mindent átíró magabiztosság mint év elején.
Ronaldo sokak szerint szar volt ma....szerintem nem,másutt 2 gólra reggelig tapsolnak,és aranylabdát követelnek. Ronaldo kicsit maga alatt van,ezt nem is csodálom,de azért voltak szép labdás elindulásai befelé,néztem a védő fejeket telefonos segítséget kértek.....
Iscoé volt az első félidő,a második dzsémszé.....de egyik sem oda való,nem tudnak BTB-t játszani,az Modric területe.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.