Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Illarramendi volt a pótlás, de szerintem kicsit rosszul nyúl hozzá Ancelotti. Ennyire nem szar ő, hogy csak 10 perceket játsszon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ahogy RMCF is irja, Xabit nem kellett volna elengedni, ha nincs potlas.
Nekem van egy elmeletem amugy... Kroos egyertelmuen DiMaria helyett jott, ez szerintem nem kerdes. Jamest pedig a tamado szekcioba szantak, ez sem kerdes. A vezetoseg ugy szamolt hogy Xabi meg ebben a szezonban tobbnyire ott lesz a csapatban, Di Maria helyett Kroos kerul be a kp-ra Modric es Xabi melle. James a BBC alternativaja, minosegi ember elore rotalni (mert szukseg volt ra). Namost Xabi kitalalja hogy beint, es borul minden. A kp-n nincs egyensuly mert nincs olyan minosegi ember akinek a vedekezes a foprofilja. Xabi ilyen volt. Kroos poszton kivul, James poszton kivul, Isco sokkal tobbet kell hogy kp-n jatszon es raadasul hatrebb. A helyzetet sulyosbitja hogy Illarra flop.
Ancelottiek elengedik Xabi-t ami nagy hulyeseg. Ramennek Verratira aki tokeletes potlas lenne, de nem jon ossze. Beszoptuk.
Nekem van egy elmeletem amugy... Kroos egyertelmuen DiMaria helyett jott, ez szerintem nem kerdes. Jamest pedig a tamado szekcioba szantak, ez sem kerdes. A vezetoseg ugy szamolt hogy Xabi meg ebben a szezonban tobbnyire ott lesz a csapatban, Di Maria helyett Kroos kerul be a kp-ra Modric es Xabi melle. James a BBC alternativaja, minosegi ember elore rotalni (mert szukseg volt ra). Namost Xabi kitalalja hogy beint, es borul minden. A kp-n nincs egyensuly mert nincs olyan minosegi ember akinek a vedekezes a foprofilja. Xabi ilyen volt. Kroos poszton kivul, James poszton kivul, Isco sokkal tobbet kell hogy kp-n jatszon es raadasul hatrebb. A helyzetet sulyosbitja hogy Illarra flop.
Ancelottiek elengedik Xabi-t ami nagy hulyeseg. Ramennek Verratira aki tokeletes potlas lenne, de nem jon ossze. Beszoptuk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
reeed_ati írta:Adom, az is nagy kár, hogy ha tudták, hogy Khedira nem kell és hogy a maciképű használhatatlan beugrónak, akkor mi a bánatért az aktuális vb legjobbját hajkurásztuk és most erőltetjük bele egy számára idegen posztra, ami baromira nem is fekszik neki, ahelyett, hogy hoztunk volna egy megfelelő arcot középre.Nagy kar hogy Xabi elment, most igen jol jonne. Sokkal stabilabb lenne a kp, es Modric es Kroos erenyei is sokkal jobban kijonnenek.
Eleve ilyen későn nem is engedtem volna el Xabit, elvágyódik, új kihívás kell?, hát pont telibeszarom, nem nyár végén kell ezt beböfögni, amikor már nem tudunk érdemben lépni. Perezék kockáztattak és most ennek isszuk a levét, felelőtlenség volt arra alapozni, hogy megússzuk sérülések nélkül a szezont.
na ugye......hát ez eléggé amatőr volt. Vagyis....a mi kpán egy "meleg" szitu volt már rég óta,kevés minőségi alak,nem megfelelő rendszer.....na már most,alonso az átigazolási időszak vége felé kéri hogy had menjen el......oké,ha én ülök vele szemben,és lojális akarok lenni,mint amúgy a madrid maga,akkor nekem a csapat az ELSŐ.....és azt mondom,ha el akarsz menni,elmehetsz...két feltétellel...egy: megfelelő ár.....kettő: megfelelő pótlás.
És...ennyi.....elkezdek melózni azon hogy van e ideális megoldás,ha nincsen,akkor marad....sorry,de ez egy giga klub,sok millió drukkerrel,akiket nem tehetek a szoba sarkába,mert alonso félrekúrt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Adom, az is nagy kár, hogy ha tudták, hogy Khedira nem kell és hogy a maciképű használhatatlan beugrónak, akkor mi a bánatért az aktuális vb legjobbját hajkurásztuk és most erőltetjük bele egy számára idegen posztra, ami baromira nem is fekszik neki, ahelyett, hogy hoztunk volna egy megfelelő arcot középre.Nagy kar hogy Xabi elment, most igen jol jonne. Sokkal stabilabb lenne a kp, es Modric es Kroos erenyei is sokkal jobban kijonnenek.
Eleve ilyen későn nem is engedtem volna el Xabit, elvágyódik, új kihívás kell?, hát pont telibeszarom, nem nyár végén kell ezt beböfögni, amikor már nem tudunk érdemben lépni. Perezék kockáztattak és most ennek isszuk a levét, felelőtlenség volt arra alapozni, hogy megússzuk sérülések nélkül a szezont.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Jah, kb pont Modricnak es Kroosnak kellene azt jatszani amit isco es James. Mert Kroosnak is elorebb kellene lennie. Nagy kar hogy Xabi elment, most igen jol jonne. Sokkal stabilabb lenne a kp, es Modric es Kroos erenyei is sokkal jobban kijonnenek.R.M.C.F írta:Iscoé volt az első félidő,a második dzsémszé.....de egyik sem oda való,nem tudnak BTB-t játszani,az Modric területe.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez amit írsz, tavaly nagyon jól működött Modric-csal meg di María-val. Isco-val és James-szel azért nem lehet olyan minőségbe megcsinálni.R.M.C.F írta:Ha egy csapat szervezett,tömörül,szívós,akkor miért nem mozog fel többet marcelo és carvajal? Nem olyan bonyolult agyműtét ez gyerekek.....az ellenfél lófax támadásokat vezetett,halványak voltak mint egy nyugdíjas szellentése hónap vége felé,akkor labdabirtoklásnál nyugodtan mehetne a két szélső fel,bale és cr meg húzódjon beljebb közelebb a lőtávhoz és befelé húzva a védekezésüket.....benzema visszább zárhat,varane biztosít mivel egy előrebaxott labdára úgy is leüget egy gepárdot is ha nagyon akarja,a 3 kp-s közül meg a két szélső tud oldalra biztosítani,kroos meg akár maradhat kicsikét visszább ha muszáj.....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amit nem értek:
Ha egy csapat szervezett,tömörül,szívós,akkor miért nem mozog fel többet marcelo és carvajal? Nem olyan bonyolult agyműtét ez gyerekek.....az ellenfél lófax támadásokat vezetett,halványak voltak mint egy nyugdíjas szellentése hónap vége felé,akkor labdabirtoklásnál nyugodtan mehetne a két szélső fel,bale és cr meg húzódjon beljebb közelebb a lőtávhoz és befelé húzva a védekezésüket.....benzema visszább zárhat,varane biztosít mivel egy előrebaxott labdára úgy is leüget egy gepárdot is ha nagyon akarja,a 3 kp-s közül meg a két szélső tud oldalra biztosítani,kroos meg akár maradhat kicsikét visszább ha muszáj.....
-------------------Iker
--------Varane---------------Ramos
----------------------kroos
Carvajal---Isco---------------Dzsémsz--Marcelo
----------------------benz
------------Bale-------------------Cr
Ez persze csak egy támadás felfogási kérdés...nem alaptaktika,igy senki se nevessen,hogy ki védekezik,itt nem kell,mindössze biztosító emberek kellenek egy labdavesztésnél.......
Aztán......amit még nem értek,megyünk egy nullra,odaszúrtunk a nyakukra egy késsel....vérzenek,majd jön egy szíven szúrás kettő nulla.....miért nem cserél egyből????? Látszik,hogy a kapott góloktól megültek,és nem is tudtak változtatni a játékukon,ergó azonnal cserélni kellett volna,és a kp-t stabilabbá téve mehetett volna a rotálás,a pihentetés,frissités,formában tartás-hozás.
Aztán,nem értem,hogy meccsenként miért 2x cserél csak posztot CR és bale? amikor cserélnek,mindig van zavar az ellenfélnél....mindig......
aztán,azt sem értem,hogy carvajal és bale miért nem cserél többet? egy tömörödő csapatot oldalt lehet megfogni,ahol kevesebb a létszám és nagyobb a terület,ott kell kaparni,a két alak tudása,stilusa keverhető,kihasználható,hogy az ellenfelet megzavarják.
Ma ,mint egyébként jellemző hetek óta,sok volt a pontatlanság,főleg a támadó harmadban vannak túl könnyelmű átadási kísérletek,amik sajnos megoldhatóak lennének több koncentrációval,de sajnos túlzottan könnyelműen adunk el támadási lehetőségeket....ez nagy baj.
A kp-n csökkent a stabilitásunk,nem elég nyugodtak a játékosok,ez látszik a megoldásainkon,nincsen meg az a mindent átíró magabiztosság mint év elején.
Ronaldo sokak szerint szar volt ma....szerintem nem,másutt 2 gólra reggelig tapsolnak,és aranylabdát követelnek. Ronaldo kicsit maga alatt van,ezt nem is csodálom,de azért voltak szép labdás elindulásai befelé,néztem a védő fejeket telefonos segítséget kértek.....
Iscoé volt az első félidő,a második dzsémszé.....de egyik sem oda való,nem tudnak BTB-t játszani,az Modric területe.
Ha egy csapat szervezett,tömörül,szívós,akkor miért nem mozog fel többet marcelo és carvajal? Nem olyan bonyolult agyműtét ez gyerekek.....az ellenfél lófax támadásokat vezetett,halványak voltak mint egy nyugdíjas szellentése hónap vége felé,akkor labdabirtoklásnál nyugodtan mehetne a két szélső fel,bale és cr meg húzódjon beljebb közelebb a lőtávhoz és befelé húzva a védekezésüket.....benzema visszább zárhat,varane biztosít mivel egy előrebaxott labdára úgy is leüget egy gepárdot is ha nagyon akarja,a 3 kp-s közül meg a két szélső tud oldalra biztosítani,kroos meg akár maradhat kicsikét visszább ha muszáj.....
-------------------Iker
--------Varane---------------Ramos
----------------------kroos
Carvajal---Isco---------------Dzsémsz--Marcelo
----------------------benz
------------Bale-------------------Cr
Ez persze csak egy támadás felfogási kérdés...nem alaptaktika,igy senki se nevessen,hogy ki védekezik,itt nem kell,mindössze biztosító emberek kellenek egy labdavesztésnél.......
Aztán......amit még nem értek,megyünk egy nullra,odaszúrtunk a nyakukra egy késsel....vérzenek,majd jön egy szíven szúrás kettő nulla.....miért nem cserél egyből????? Látszik,hogy a kapott góloktól megültek,és nem is tudtak változtatni a játékukon,ergó azonnal cserélni kellett volna,és a kp-t stabilabbá téve mehetett volna a rotálás,a pihentetés,frissités,formában tartás-hozás.
Aztán,nem értem,hogy meccsenként miért 2x cserél csak posztot CR és bale? amikor cserélnek,mindig van zavar az ellenfélnél....mindig......
aztán,azt sem értem,hogy carvajal és bale miért nem cserél többet? egy tömörödő csapatot oldalt lehet megfogni,ahol kevesebb a létszám és nagyobb a terület,ott kell kaparni,a két alak tudása,stilusa keverhető,kihasználható,hogy az ellenfelet megzavarják.
Ma ,mint egyébként jellemző hetek óta,sok volt a pontatlanság,főleg a támadó harmadban vannak túl könnyelmű átadási kísérletek,amik sajnos megoldhatóak lennének több koncentrációval,de sajnos túlzottan könnyelműen adunk el támadási lehetőségeket....ez nagy baj.
A kp-n csökkent a stabilitásunk,nem elég nyugodtak a játékosok,ez látszik a megoldásainkon,nincsen meg az a mindent átíró magabiztosság mint év elején.
Ronaldo sokak szerint szar volt ma....szerintem nem,másutt 2 gólra reggelig tapsolnak,és aranylabdát követelnek. Ronaldo kicsit maga alatt van,ezt nem is csodálom,de azért voltak szép labdás elindulásai befelé,néztem a védő fejeket telefonos segítséget kértek.....
Iscoé volt az első félidő,a második dzsémszé.....de egyik sem oda való,nem tudnak BTB-t játszani,az Modric területe.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pont hogy nem De ez gondolom némi iróna akart lenninumberone1 írta:nem lattam a meccset, megint szokas szerint onzo volt?Realista24 írta:Aranyember Benzema
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem lattam a meccset, megint szokas szerint onzo volt?Realista24 írta:Aranyember Benzema
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
isconak 90%os passzpontossága volt. marcelonak pedig 87. a legrosszabb benzema 80%al.primrose írta: Voltak ugyan eladott labdái, de kinek nem? Isco ma nagyon pontatlan volt, csakúgy, mint Marcelo. Kroos játéka ismét tetszett.
Hogy várhatnád el, amikor te írtad, hogy az csak pozitív kiugrás VOLT, ami ezek szerint véget ért.Matt009 írta:Ősszel megtette, ezért most is elvárom tőle.
Tényleg nem értem miért jó ez neki, így akarja felhívni magára a figyelmet? Hogy beböfög ide valamit, amire mindenki rámegy. Biztos az életben nem figyelnek rá kellőképpen.Csabi írta:Mossa magát.
- morientes
Hidd el nekem,ha valaki kritikus itt bárkivel,az én vagyok. Ronaldorol is leszedem a keresztvizet ha arról van szó,csak nincs miért.Mondvacsinált kifogásokat hangoztatsz,aminek sok létjogosultsága nincsen.A jó játék alatt azt értem, amit CR az ősz nagy részében művelt. Sokat mozgott, irányított, előkészített... Én megértem, hogy sokaknak itt CR a kedvence, és nem esik jól, ha valaki kritizálja őt. De azért a mai meccs, meg az őszi meccsei közötti különbség mellett nem lehet elmenni szó nélkül. CR-től nálam az őszi teljesítménye a mérce, nem az, hogy két beadást gólra tud váltani.
Persze nem mindig megy úgy neki sem,de emberből van ő is.Ezt sajnos sokan elfelejtik.Nem úgy van hogy majd bekapcsolom a ps-t,oszt minden este Ronaldo lesz a MOM
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Csabi, az aláírásodban már bent van a mai meccs is? 2 gólra már a 3. helytől? Még ebben az évben garantáltan meglesz a rekord.Csabi írta:Mossa magát.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy mossa, mi értettük félre. Ahogy mindigCsabi írta:Mossa magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem ezt írtad.Matt009 írta:
A jó játék alatt azt értem, amit CR az ősz nagy részében művelt. Sokat mozgott, irányított, előkészített... Én megértem, hogy sokaknak itt CR a kedvence, és nem esik jól, ha valaki kritizálja őt. De azért a mai meccs, meg az őszi meccsei közötti különbség mellett nem lehet elmenni szó nélkül. CR-től nálam az őszi teljesítménye a mérce, nem az, hogy két beadást gólra tud váltani.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te azt írtad, ilyen a normális Cé, egy szar, aki csak gólt tud rúgni.A pályán mutatott teljesítmény egy dolog. A 2 rúgott gól az meg egy másik dolog. Ez ma jól látszott. A kettőt tessék elválasztani egymástól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Realista24 írta:Húha...flame on pajtásokCR meg semmi extra, csak visszatalált az átlagos formájához. Az őszi előkészítő, csapatjátékos CR csak egy pozitív kiugrás volt, a mai a valódi Cé. Bűnszar, de kefél 2 gólt. A 2 gólért megéri játszatni. Bale ugyanez, csak kevésbé gólérzékeny. De ha nem lesz Cé, ő lövi a büntetőket, meg a szabik nagy részét, és a csapat köré épül, akkor meg fogja közelíteni Cé számait.
A pályán mutatott teljesítmény egy dolog. A 2 rúgott gól az meg egy másik dolog. Ez ma jól látszott. A kettőt tessék elválasztani egymástól. Marcelo nem rúgott gólt, mégis az egyik legjobbunk volt. Benzema csak egy gólpasszt adott, de szerintem jobban játszott, mint a 2 gólpasszt adó James.
A jó játék alatt azt értem, amit CR az ősz nagy részében művelt. Sokat mozgott, irányított, előkészített... Én megértem, hogy sokaknak itt CR a kedvence, és nem esik jól, ha valaki kritizálja őt. De azért a mai meccs, meg az őszi meccsei közötti különbség mellett nem lehet elmenni szó nélkül. CR-től nálam az őszi teljesítménye a mérce, nem az, hogy két beadást gólra tud váltani.
Ősszel megtette, ezért most is elvárom tőle. Igaz nem minden meccsen kell azt produkálnia, de talán az Atmát is vertük volna, ha az CR van, és nem az, aki azon görcsöl, hogy gólt szerezzen, aztán 30-ról lövöldöz a vakvilágba.Az a helyzet hogy Ronaldo így lett felépítve.Senki ne várja el,hogy majd egy olyan csapatrész lesz,aki a játék minden szegmensében hozza majd a maximumot.
- morientes
Az a helyzet hogy Ronaldo így lett felépítve.Senki ne várja el,hogy majd egy olyan csapatrész lesz,aki a játék minden szegmensében hozza majd a maximumot.Sokszor ki lett tárgyalva már,de a játék rá van kihegyezve,ő hozza a gólokat,és amígy ezt hozza,leszarom hogy amúgy játékban milyen.Neki elnézem,mert amit tud,azt olyan szinten tudja,ahogy senki,és még nagyon sokáig nem is fogja senki.Nincs kedvenc játékosom a mai fociban aktívak közül,de ha egyet kellene mondanom még is,az ő volna.Magasan a maiak fölé nő,talán Messi még mindig az,aki hasonló teljesítményre képes,persze egész más játékmodorban és stílusban,de még az argentinban sincs meg (már),az a fajta motiváció,ami a portugálban,ráadásul ez Ronaldonal nem is lanyhul.Na most hogy ez így van,az hogy a mai foci sara,hogy nem képes kinevelni hasonló kalibereket mostanában,vagy CR7 tényleg ennyivel a mezőny fölé nő,azon lehet vitázni...
Ami nekem nem tetszett ma,az Varane bizonytalankodásai.Remélem ez csak meccshiány,nem más.
Ami nekem nem tetszett ma,az Varane bizonytalankodásai.Remélem ez csak meccshiány,nem más.
LEGIO PATRIA NOSTRA