Barca triplázó keretét is meg lehet nézni, kik ültek a padon..miro írta: 13 emberrel triplázás.Nevetséges.
Nem azt nézem, hogy teljesen hülyeség a megállapítás, de így kijelenteni...ez több tényezős.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 19., hétfő 14:40
Barca triplázó keretét is meg lehet nézni, kik ültek a padon..miro írta: 13 emberrel triplázás.Nevetséges.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 19., hétfő 14:35
Aztán meg ha ne aggy isten betlizünk 1-2 bajnokin,az meg azért lesz,mert elengedtük a BL miatt a ligátMer Mer most ezt divatos hangoztatni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 19., hétfő 14:33
Aha,nem azért mert a csapat kurva rövid,és mert minden minőségi játékosunk ki van facsarva.ziro4vr írta:Kerlon írta: Mer Mer most ezt divatos hangoztatni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 19., hétfő 14:30
Mer Mer most ezt divatos hangoztatni.Kerlon írta:MER? MÉR?miro írta:
Ha nem esünk ki a kupából,akkor legkésőbb február végén lemondhatunk volna a bajnokságról.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 14:28
MER? MÉR?miro írta:
Ha nem esünk ki a kupából,akkor legkésőbb február végén lemondhatunk volna a bajnokságról.
HozzászólásSzerző: deni » 2015. január 19., hétfő 14:17
Csakhogy a Madridnál sosem volt prioritás a triplázás. Idén pedig egyértelműen az a célja Perez bácsinak, hogy duplázzon a csapat és nyerjük meg a 11. BL serleget is. Folyamatosan a legrangosabb európai kupát kergettük(Nem véletlenül nekünk van a legtöbb.), s ha ezért be kell áldozni a Spanyol Kupát ám legyen.Remy írta: Igen, mert mi vagyunk a Real Madrid. Ha egy Inter, egy Barca, egy Bayern képes rá, akkor mi miért nem? Soha nem tripláztunk! Minden szezonnak úgy kell nekiindulni, hogy 3 kupát nyerünk év végén.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 19., hétfő 14:05
Ha nem esünk ki a kupából,akkor legkésőbb február végén lemondhatunk volna a bajnokságról.Remy írta:Igen, mert mi vagyunk a Real Madrid. Ha egy Inter, egy Barca, egy Bayern képes rá, akkor mi miért nem? Soha nem tripláztunk! Minden szezonnak úgy kell nekiindulni, hogy 3 kupát nyerünk év végén.miro írta:Igen érdekes hogy most a fórum nagy része azon a véleményen van hogy hulla fáradtak vagyunk,de a kupa meccsek előtt még triplázni akartak,mert mi vagyunk a Real Madrid.
Tisztelet a kivételnek,mert az mindig van.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 19., hétfő 13:58
Nem szoktam nagyon kiakadni az elcseszett igazolásokon, de hogy ezért a csókáért letettünk közel 35 millát és még csereként, vagy ha úgy adódik, mint most, még beugróként sem használható, az krvára feltossza az idegrendszeremet :mrgreen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 13:39
Jó, nem túrta, de szerintem Xabi hamar rájött, hogy nem lesz mellette elég lehetősége. Amúgy szerintem egymást ütötték volna, ha itt marad az öreg. Xabi-Kroos, DM-James "csere" volt a nyáron.Realista24 írta:Túrta?Kerlon írta:Xabi helyére Kroos jött, de inkább Kroos túrta ki Xabit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 19., hétfő 13:33
Igen, mert mi vagyunk a Real Madrid. Ha egy Inter, egy Barca, egy Bayern képes rá, akkor mi miért nem? Soha nem tripláztunk! Minden szezonnak úgy kell nekiindulni, hogy 3 kupát nyerünk év végén.miro írta:Igen érdekes hogy most a fórum nagy része azon a véleményen van hogy hulla fáradtak vagyunk,de a kupa meccsek előtt még triplázni akartak,mert mi vagyunk a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 19., hétfő 13:28
Én már a kupa meccs előtt is azt mondtam, hogy jobban járnánk ha kiesnénk még az elején, mert nem vagyunk alkalmasak 3 fronton is harcolni a vékony keretünk miatt...ezért is írtam, hogy jól fog most jönni, hogy hétközben nem lesznek meccseink...én már szezon előtt sem vártam el a triplázást... 3 dolgot kértem: 1. Európai Szuperkupa, 2. Klub Világbajnokság, 3. Bajnokság...jó lenne a BL-t is újra behúzni, de az hatalmas lutri...miro írta:Igen érdekes hogy most a fórum nagy része azon a véleményen van hogy hulla fáradtak vagyunk,de a kupa meccsek előtt még triplázni akartak,mert mi vagyunk a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 19., hétfő 13:25
Köszönömmiro írta:
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 19., hétfő 13:21
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 19., hétfő 13:17
HozzászólásSzerző: RealTaz02 » 2015. január 18., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 18., vasárnap 22:14
Lofaszt jott Xabi helyere Kroos. DiMaria helyere jott. Amikor Kroost leigazoltuk meg tervben sem volt hogy Xabi elmegy. O persze lehet mar akkor tudta, de akkor oriasi patkany hogy csak augusztus 33-an kozolte a csapattal.Kerlon írta:Xabi helyére Kroos jött, de inkább Kroos túrta ki Xabit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 18., vasárnap 22:13
Túrta?Kerlon írta:Xabi helyére Kroos jött, de inkább Kroos túrta ki Xabit.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 18., vasárnap 22:05
Nem, mert Illarramendi Xabi cserejenek szamitott kb. Namost ha Xabi eligazol, es ramondjuk az addigi cserere hogy tessek, ottvan potoltuk is, azzal kb magunkat verjuk pofan. Ahogy a mellekelt abran latszik is... Egy minosegben legalabb olyan jo de inkabb jobbat kellett volna igazolni.Kerlon írta:Illarramendi volt a pótlás, de szerintem kicsit rosszul nyúl hozzá Ancelotti. Ennyire nem szar ő, hogy csak 10 perceket játsszon.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem