...es a City nyer egy vilagbajnokot.h3x0r írta:Khedira meg a City-be.numberone1 írta:Nyari szappan-opera:
Veratti megy a Juveba, Toure a PSG-be, Pogba hozzank.
Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Khedira meg a City-be.numberone1 írta:Nyari szappan-opera:
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nyari szappan-opera:
+1Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offense
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. január 19., hétfő 17:57-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát akkor ebből sehogy se lesz Barca.. Még jó, hogy alig pár középpályást nézegetnék el nálunk.. Mondjuk Pogbát pont nem.Realista24 írta:Azt mondta egy napon visszatérne,
Meg azt is hogy Carloval is dolgozna egyutt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondta egy napon visszatérne,
P
O
G
B
A
P
O
G
B
A
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát nagyon remélem, hogy nem.. A kicsi amúgy azt mondta, hogy Olaszba akar majd menni a PSG után nem? Ezt már csak úgy amúgy kérdezem, hogy jól rémlik-e.ateeemadrid írta:Nyugi, biztos már megvan a deal Verrattival.
- mocsok
odaírta zárójelben a fordítást is, nem?morientes írta:Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offense
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offenseazért Marotta ezt mondta Ancelottira reagálva: "Ancelotti asked me some questions about Pogba," he said to Sky Italia. "He says he's not interested? Well, that's a white lie. I'm sure he has his reasons to say it's not true." (Ancelotti már kérdezősködött Pogbáról. Azt mondja nem érdekli? Hát ez egy fehér hazugság. Biztos megvolt az oka amiért ezt mondta)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A boltba is úgy mész be, ha alkudni szeretnél, hogy azonnal azzal kezded, hogy hát pedig neked ez kell...
Majd az öreg eldönti, hogy mit szeretne maradjunk annyiben. Ettől független én sem bánnám, ha itt kötne ki.
Majd az öreg eldönti, hogy mit szeretne maradjunk annyiben. Ettől független én sem bánnám, ha itt kötne ki.
full mindegy lenne hogyha azt nyilatkozná hogy " Pogba? , minden csapatban lenne helye."
akkor is arról beszélnénk hogy Pogba lehet hogy jön, most hogy azt mondta hogy nem kell a Realnak így is arról beszélünk hogy kellene. csak még fel is csesz, mert kinézem hogy verratti jön pogba helyett. árban meg tökmindegy hogy mennyit fizetünk mert vagy 70 vagy 80 millió nem tétel.
akkor is arról beszélnénk hogy Pogba lehet hogy jön, most hogy azt mondta hogy nem kell a Realnak így is arról beszélünk hogy kellene. csak még fel is csesz, mert kinézem hogy verratti jön pogba helyett. árban meg tökmindegy hogy mennyit fizetünk mert vagy 70 vagy 80 millió nem tétel.
- RealMadridFanatic
persze hogy nem kell.
Persze, hogy nem nyögjük be, hogy szükség lenne rá. Így is nagyon magas ára lesz, ha vált, nyilván nem fogják kirakni az ablakba, hogy "érdeklődünk, nyugodtan húzzatok le minél jobban, imádjuk a lehető leggyengébb alkupozíciót".
Amúgy simán lenne helye, még vele is megfelelő játékperce lehetne mindenkinek a középpályán, csak Khedirát és Illarat el kell tüntetni. 3 középpályás esetén is Modric, Kroos, Isco, James, Pogba, akik közül Isco és James egy sorral feljebb is képes játszani. Mondjuk nekem jobban tetszene, ha James lépne, de erre nincs sansz, mint ahogyan valószínűleg Bale távozására sem (amit egyelőre nem feltétlen bánok).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Pedig milyen okos lett volna lenyilatkoznia, hogy nagyon is érdekel és minden áron kell. Szokásos Ancelotti sablon, amiből nem tudsz meg semmit.
Nem tudom, hogy itt miért várja mindenki, hogy majd szezon kellős közepén lenyilatkozza, hogy nem megfelelő a középpálya összetétele, és az istencsászár Pogbára van szüksége. Biztos motiválná vele a jelenlegi játékosokat és a francia árát sem verné fel 150 milla környékére.
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
azért Marotta ezt mondta Ancelottira reagálva: "Ancelotti asked me some questions about Pogba," he said to Sky Italia. "He says he's not interested? Well, that's a white lie. I'm sure he has his reasons to say it's not true." (Ancelotti már kérdezősködött Pogbáról. Azt mondja nem érdekli? Hát ez egy fehér hazugság. Biztos megvolt az oka amiért ezt mondta)BBeno írta:pls shot me."I think Pogba is a great player," he told Sky Italia. "He can play in any team in the world, but not for Real Madrid because he is not a player who interests us."
legnagyobb király lenne nálunk. persze hogy nem kell. ahogy rotálnunk sem kell. biztos szar a marketing értéke. eszem megáll.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem ha megvesszük Pogbát 100+ milláért (nem lennék meglepve, ha annyiba fog kerülni, Pérez még ki is fizeti érte...a nem normális), totál elszáll az agya, hogy ő most mekkora istencsászár... pedig szerintem eléggé túl van sztárolva. Most ezzel nem arra célzok, hogy James meg Bale jobbak meg jobban megérte őket, de szerintem körül lehetne nézni máshol, ahol nem 70 millánál kezdődik egy játékos.
- ateeemadrid
Nyugi, biztos már megvan a deal Verrattival.
Bale meg James majd megoldja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem volt jó,mondjuk úgy hogy elment...Igen... Pláne mikor James egy éve sincs itt, és azért 4-4-2-es felállásban kimondottan jó volt
LEGIO PATRIA NOSTRA
pls shot me."I think Pogba is a great player," he told Sky Italia. "He can play in any team in the world, but not for Real Madrid because he is not a player who interests us."
legnagyobb király lenne nálunk. persze hogy nem kell. ahogy rotálnunk sem kell. biztos szar a marketing értéke. eszem megáll.
ancelotti papa lehűti a kedélyeket.
"I think Pogba is a great player," he told Sky Italia. "He can play in any team in the world, but not for Real Madrid because he is not a player who interests us."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91