Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. január 22., csütörtök 17:04

Veletek szemben 2 előnyünk van, nem több. Az egyik, hogy nálatok van egy alap 11, ami nagyon jól működik és...és kész. Ha jól emlékszem Kroos december elején nyilatkozott, hogy nagyon fáradtnak érzi magát. Vb-n is a végéig tolta. Kifacsartnak érzem a keretet, januárra eltűnt a lendület a csapatból. Ősszel nagyon elengedte őket Ancelotti, talán nem kellett volna 2-3 gól után is rohamozni. Szűk a keret, a padon töltelék emberek akik semmi plusszt nem adnak a csapatnak.
Ahogy írták előttem, Kroos-Modric páros az adu ász, de képtelenség, hogy ők ezt bírják végig. A védelmen és a támadó soron is látszik, hogy leengedtek.
A másik előnyünk, hogy most mi vagyunk éhesebbek a sikerre. Mi vagyunk a vert csapat, nekünk kell bizonyítani újra. A Real játékosok jóllakottabbak. Bármennyire is akarsz, akkor is visszaesel kicsit, mert már nem halsz meg úgy a pályán.
Érdekes, mert amennyit romlott a Real játék képe, a mienk annyit javult. De ez csak a jelenlegi szitu, lehet februárban egészen másról beszélünk.
Nálunk mindenesetre feljavult szinte mindenki. Lehet Messizni, de legtöbbször jobbszélről indul, Suarez harcol középen és ez jót tett mindenkivel. Rakitic és Mascherano felszantják a pályát, a horvát feljavította Alves játékát. Annyit segít be neki hátul, hogy visszahozta a brazil játék és életkedvét. Na meg Messi újra az ő oldalán cicázik. Rakiticcel ők hárman hozzák amit kell.
Túloldalt Alba, Ini és Neymar. Végre nem egyoldalasak vagyunk és hajt küzd mindenki. Piqué is úgy összeszedte magát, hogy néha azt érzem, vmi best videós összefoglalót nézek róla.
Aztán, hogy ez mire lesz elég nem tudom, de végre csapatként, szívvel lélekkel játszunk és én már ennek is nagyon örülök.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 14:34

Realista24 írta:Bartomeu közölte LE-vel, hogy a csapatot 11 játékos alkotja, amelyből tízet ő határozhat meg, a 11. az fixen Messi.
Hmm... Nem olvastad félre? Véletlenül nem Messi közölte ezt LE-vel? :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 14:18

ezek már voltak? :lol: :lol:

https://vine.co/v/OIJ6Hq69nvE

https://vine.co/v/OIJ6hMg7077
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 22., csütörtök 13:33

Modricnak is kell majd pár meccs mire felveszi a ritmust, plusz visszatér az addigra már duplán kifacsart Kroos mellé az már nem az a Modric-Kroos kp lesz, mint késő ősszel. Furán hangozhat, de Khedira és Illara játékára lenne nagy szükség, hogy Kroos pihenhessen is néha, mert jelenleg minden meccsen 2 ember helyett gürizik, így el fog fogyni tavaszra... ha nem hamarabb...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:08

"RMCF..."
+1
Adom,sajnos én is ezeket a jeleket vélem felfedezni a csapaton,de azért még reménykedek hogy csak visszatalálnak a helyes nyomvonalba,pláne ha Modric visszatér.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 12:58

Realista24 írta:Messi a tegnapi meccs előtt megint úgy gondolta, hogy könnyebb üres gyomorral futni, és kitette a taccsot.
Akkor ezért eshetett vissza a teljesítménye már az első fél óra után. Mert fél óráig aktív volt, utána meg mintha pályán sem lett volna. Mondjuk én ha Barca szurkoló lennék, komolyan aggódnék, mert ez már nagyon nem normális. Mármint a "rendszeres" hányás.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 12:53

Messi a tegnapi meccs előtt megint úgy gondolta, hogy könnyebb üres gyomorral futni, és kitette a taccsot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 21., szerda 21:30

Ettől függetlenül a Real - Bayern - Chelsea hármast alapjáraton továbbra is erősebbnek gondolom, mint a Barçát, és a BL-re nem látok sok esélyt, bár az elődöntőbe azért jó lenne bekerülni. A bajnokságban a Real gyengébb periódusa ellenére nálam még mindig fő esélyes, bennük látom azt, hogy az egyéni zsenialitás mellett a kiegyensúlyozott csapatjáték is képes eldönteni meccseket. Ez talán az utóbbi pár találkozón hiányzott, de szerintem Modric visszatérése után megint fel fog javulni az Ancelotti-gárda. Az lesz csak a kérdés, hogy Kroos, James és a többiek mennyire fogják bírni a fokozott igénybevételt a tavasz folyamán.
Én nem látom magunkat a fő esélyesnek,mivel a stabil játékunk,a magabiztos felfogásunk,a bármikor odacsaphatunk és gól szerintem már nem áll össze idén....én ebben már nem hiszek,pedig nem vagyok egy pesszimista alkat,de úgy látom,hogy halvány lila fingjuk sincsen a csapatnál hogy mit kellene tenni,hogy megint menjen a játék...holott célszerű lett volna figyelni 2004-2013 ig,hogy a real kp-a sikertelen idők alatt,mennyire gyenge volt és miért....hogy állt össze,milyen alaptaktika volt rá alkalmazható ami megfelelő volt,hány ember kell a kp-a,azoknak milyen stilusnak kell lennie hogy ez a felfogás működjön....

Nem működik jelenleg,mert modric volt a csapat egyik fő kulcsjátékosa,a 3 kpás szerkezetben,a csapat elbírt egy jamest,mert kroos és modric olyan szintű minőség ami mellett elfér egy taktikailag éretlen,lótó-futó játékos,mert ketten megoldanak szinte minden feladatot.....magában kroos ezt rendszeresen nem tudja fenntartani,de ez nyilvánvaló.
Most hiába isco és james,ők nem btb játékosok,hiába erőszakoljuk ezeket rájuk......mindkettő kötetlen szabad felfogású támadó,akik nem tudnak jól sem helyezkedni védekező pozicióban,sem mélységből elérni a tudásuk javát,hiszen túl sok olyan területet kell bejátszaniuk ahol az erősségük,nem alkalmazható.

A barcáról nem kivánok hosszabban irni,én őket érzem az esélyesnek,jelenleg sajnos jobbak mint mi. Pontosabban messi a lényeg.....ugye iniesta esik ki,xavin meg már alig van,igy az a foci már felejtős,messi még olyan minőség aki fenntartja a top focit,akár egymaga is,de ha nem lesz,akkor azért sokan majd más csapat után kell hogy nézzetek,mert ilyen csapatotok nem lesz 50 évig újra.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 21., szerda 21:15

Bartomeu közölte LE-vel, hogy a csapatot 11 játékos alkotja, amelyből tízet ő határozhat meg, a 11. az fixen Messi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 20., kedd 15:24

M1Ö írta:
GT37 írta:Ráadásul tegnap azt olvastam, hogy 2016-ban elhozzuk a Tielemans gyereket az Anderlechtből.
Róla nem voltak olyan hírek, hogy nagyon közel áll a Madrid-hoz? :hmmm:
Vagy csak annyi volt, hogy Ő is a kiszemeltek közt van? itt a fórumon olvastam valami ilyesmit, úgyhogy lehet a fele se igaz. :mrgreen:
Szerintem csak ugy felvetodott a neve, mint az egyik nagy tehetsege. Jol jarhat vele a Barca. Van egy hasonlo gyerek a Feyenoordban is, Tonny Vilhena. jo kis box-to-box kp lesz belole(mar most is eleg jo).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 20., kedd 13:58

GT37 írta:Ráadásul tegnap azt olvastam, hogy 2016-ban elhozzuk a Tielemans gyereket az Anderlechtből.
Róla nem voltak olyan hírek, hogy nagyon közel áll a Madrid-hoz? :hmmm:
Vagy csak annyi volt, hogy Ő is a kiszemeltek közt van? itt a fórumon olvastam valami ilyesmit, úgyhogy lehet a fele se igaz. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 20., kedd 13:57

GT37 írta:Barcelona's transfer ban only prevents them from registering players. The club can sign players but they can't play until January 2016. [md]
Valószínűleg ez már kiderült volna hogy ha igaz, szóval nem túl hihető, az sokkal inkább, hogy a Barca ezt akarja kilobbizni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 13:29

Valahol olvastam, hogy nem regisztrálhatnak új játékost 2015 szeptemberig. Ergo szerződést köthetnek, de az maximum 2016 januárjában tud csak érvényesülni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 20., kedd 12:51

Barcelona's transfer ban only prevents them from registering players. The club can sign players but they can't play until January 2016. [md]
Mivel Mundo, ezért fenntartásokkal kell kezelni a dolgot, könnyen lehet, hogy csak azért írnak ilyeneket, hogy legyen majd valami alapja a sok idióta átigazolási pletykának, amivel el lehet adni a lapokat. Mindenesetre érdekes.

Ráadásul tegnap azt olvastam, hogy 2016-ban elhozzuk a Tielemans gyereket az Anderlechtből. Ha ez tényleg megvalósulna, akkor az engem kárpótolna Odegaard valószínűsíthető elvesztéséért.

Ami a csapatot illeti, nem tudom nem észrevenni a kapcsolatot a klub belső életében történő változások és a csapat pályán mutatott teljesítménye között. Amióta bejelentették az előrehozott választásokat, érezhetően feljavultunk, játék és eredményesség terén is. Persze ez lehet véletlen egybeesés is. :) De azóta Messi is összekapta magát, élvezi a játékot, pontosabb a befejezések terén is, és az egész együttes koncentráltabbnak, egységesebbnek tűnik. Csak remélni tudom, hogy minél tovább ki fog tartani ez az állapot.

A szezon hátralévő részével kapcsolatban: én most úgy látom, hogy ha az MSN jó napot fog ki, akkor akárkit képesek vagyunk megverni, egy spanyol középcsapat nem jelenthet különösebb gondot ez esetben, de az Atlético elleni meccs alapján szerintem a Chelsea-vel, a Reallal vagy a Bayernnel is fel tudnánk venni a versenyt. A kérdés inkább az, hogy ahogy telik az idő, összeérik-e úgy ez a trió, hogy egyre gyakrabban hozzanak mindhárman kiváló meccseket (egyénileg és kollektíven is), illetve az, hogy ha esetleg mindhármuk kifog egy gyengébb napot, akkor lesz-e akkora erő a középpályában (akár Iniesta szólói, akár Rakitic távoli lövései révén), a csapatjátékban, ami képes eldönteni egy-egy mérkőzést a támadóhármas gyengélkedése esetén is. De szerintem ez hamarosan ki fog derülni.

Ettől függetlenül a Real - Bayern - Chelsea hármast alapjáraton továbbra is erősebbnek gondolom, mint a Barçát, és a BL-re nem látok sok esélyt, bár az elődöntőbe azért jó lenne bekerülni. A bajnokságban a Real gyengébb periódusa ellenére nálam még mindig fő esélyes, bennük látom azt, hogy az egyéni zsenialitás mellett a kiegyensúlyozott csapatjáték is képes eldönteni meccseket. Ez talán az utóbbi pár találkozón hiányzott, de szerintem Modric visszatérése után megint fel fog javulni az Ancelotti-gárda. Az lesz csak a kérdés, hogy Kroos, James és a többiek mennyire fogják bírni a fokozott igénybevételt a tavasz folyamán. Kíváncsiságból utánanéztem, Kroos, James és Isco is már 2000 játékperc felett jár ebben a szezonban (minden tétmeccset figyelembe véve), nálunk Busquets és Rakitic 1600-1700, Iniesta pedig csak 1200. Nem tudom, hogy ez a különbség mennyire fog kijönni a szezon folyamán, majd meglátjuk, mindenesetre én reménykedek abban, hogy a sok őszi rotálásnak meg csapatkeresésnek az lesz az eredménye, hogy ezek a játékosok (is) jobban fogják bírni a tavaszi hajtást.

A kupára azért nagyon rá kéne most hajtani, hiába a legkevésbé fontos trófea a három közül, erre van most a legnagyobb esélyünk. Mondjuk az Atleti elleni két összecsapás nem lesz piskóta, nagyon remélem, hogy egyik játékosunk sem fog súlyosabb sérülést szenvedni...

banderas
Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
Kedvenc csapatod: Fradi, RM

HozzászólásSzerző: banderas » 2015. január 19., hétfő 21:16

dzsi91 írta:
M1Ö írta: csak kicsit elkeseredett is vagyok, mert én triplázást vártam, reméltem, meg azért nem olyan sima az ügy, mint ahogy sokan leírjátok.
Van bennünk potenciál megvédeni a címet,de elvárni nem lehet.... mert nem elég a keretünk 3 sorozatra.
Ezt nagyon adom.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. január 19., hétfő 16:37

Maradjunk annyiban, hogy messze nem olyan jó ez a Sevilla, mint ahogy most állnak a tabellán, volt szerencsém idén őket többször is látni. Tavalyhoz képest szerintem egyértelműen gyengültek, ráadáasul a Bernabeuba amúgy sem győzni járnak.
Persze benne van, hogy pontokat vesztünk, minden meccsen benne van, de én speciel sokkal jobban félek egy random szar középcsapat elleni idegenbeli meccstől, mint mondjuk egy Sevilla kaliberű csapat ellen de hazai pályán.

De egyébként mondtam már, idén bajnokok leszünk. Tuti. :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 19., hétfő 16:24

Ezzel a két meccsel még mindig úgy gondolom hogy nekünk előnyt adnak,ez a legnagyobb lényeg.
Térjünk vissza erre tavasszal,addig meg majd meglátjuk.Béke :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 19., hétfő 16:17

+ ez még csak a negyeddöntő a kupában,szal aki itt tovább megy még lenyom utána is 2 hetet szerda szombat ritmusban. Jóleszez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 19., hétfő 16:16

morientes írta:
Ez szerintem főleg nekem szólt. 
Hát lehet,de inkább nekem :)
Na végre valamiben szóról szóra egyet értünk. :) 
Nem egy-egy személynek ment,ha még is azt akartam volna,akkor oda írom a neveteket,illetve nem emlékeztem rá hogy kik írták,de elég sokan,nem csak ti ketten.

Ezzel a két meccsel még mindig úgy gondolom hogy nekünk előnyt adnak,ez a legnagyobb lényeg.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 15:58

Realista24 írta:
Kerlon írta:Mikor lesz a meccs? Ők most szerda-szombat ritmusban játszanak, szóval ha a 2 kupa meccs után közbe esik és a Bernabeuba jönnek, akkor úgy járhatnak, mint a Camp Nouban.
Február 4, 20:45!!!!! R24 a helyszínen :mrgreen:
Na akkor az lesz az 5. meccsük 2,5 hét alatt, nekünk meg a 3. és még a helyszínen fogod tolni Benzemát is... 5-1.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: