Ja, mert a valóság az interneten lévő videó ugyanaz. Még jó, hogy ismersz.Realista24 írta: ha élőben is látnád, ahelyett hogy segitenel.
Peace
Testépítés
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Testépítés
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyrészt óriási az arcod, másrészt az agyadrol ezt az olvasottak alapján nem lehet elmondani.
Kettőnk kozott meg az az egyik alapvető különbség, hogy en meg egy olyannal sem tennem meg, mint te...te viszont sikitva, a terdedet csapkodva röhögnel, ha élőben is látnád, ahelyett hogy segitenel.
Peace
Kettőnk kozott meg az az egyik alapvető különbség, hogy en meg egy olyannal sem tennem meg, mint te...te viszont sikitva, a terdedet csapkodva röhögnel, ha élőben is látnád, ahelyett hogy segitenel.
Peace
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze.Realista24 írta:Én Székesfehérvárról most a kedvedért nem megyek el, de van pár ismerősöm Pécsen, mehetnek?
Bocsáss meg.Boky írta:elhiszem, hogy neked ez, meg a fingós poénok jönnek be, de azokat tartsd meg magadnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
elhiszem, hogy neked ez, meg a fingós poénok jönnek be, de azokat tartsd meg magadnak.
hihetetlen, hogy azt az elképesztően alacsony szintedet is sikerült folyamatosan alulmúlni
hihetetlen, hogy azt az elképesztően alacsony szintedet is sikerült folyamatosan alulmúlni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én Székesfehérvárról most a kedvedért nem megyek el, de van pár ismerősöm Pécsen, mehetnek?
Aztán amíg lábadozol, még a magánzárkába is beteszlek, hogy ne késleltesse semmi a felépülésedet.
Aztán amíg lábadozol, még a magánzárkába is beteszlek, hogy ne késleltesse semmi a felépülésedet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Hajrá. Holnap 11-re várlak Pécsre. Kis F3.Realista24 írta:Én bejátszanám veled. Aztán jót röhögnék.
Annyi sok hülye videó volt már belinkelve a fórumra, nyilván erre kell ugrani... így szánalmas, úgy szánalmas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
adomRealista24 írta:Én bejátszanám veled. Aztán jót röhögnék.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én bejátszanám veled. Aztán jót röhögnék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Köszönöm Srácok,oda fogok figyelni ezekre.
Igen Tomi van fasza multivitaminom,és mellé vettem még egy C-t is,napi 3-4000 mg-re emeltem föl most az adagot.
Akkor pihi van,csak a lelkiismeretem szar,hogy " és ha lemennék,de nem lenne semmi bajom"
De tényleg még egyszer köszönöm!
Igen Tomi van fasza multivitaminom,és mellé vettem még egy C-t is,napi 3-4000 mg-re emeltem föl most az adagot.
Akkor pihi van,csak a lelkiismeretem szar,hogy " és ha lemennék,de nem lenne semmi bajom"
De tényleg még egyszer köszönöm!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
miro írta:Srácok lenne egy kérdésem,mert nem hagyj nyugodni valami.
Leálltam az ünnepekre az edzéssel,múlt hét hétfőn elkezdtem.
Elmentem hétfőn,kedden,majd elkaptam egy hányós vírust,jó pihi,nem bírtam enni,semmi erőm nem volt.
Az a két db semmit nem ért ugye,ezen a héten elkezdtem megint,hétfő,kedd,majd kedd estere belázasodtam( ez mondjuk nem extra,ilyen 37,5-38ig max.),és elkezdtem nagyon csúnyán köhögni.
Na most,tegnap még este volt egy kis hőemelkedésem.A köhögésem ugyan úgy meg van,viszont nem érzem magam levertnek.
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ártanék azzal ha lemennék ma már?
Szét ver az ideg hogy nem tudok,viszont nem akarok vissza esni se.
Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni? Előre is köszönöm!
Szia!
Ne menj edzeni, addig ameddig maximálisan meg nem gyógyultál, 1-2 hétig még pihentesd magad. Valószínűleg, ha még így is lemész edzeni, ugyanúgy visszafogsz esni, ezenkívül nem is tudsz maximális intenzitással leedzeni.
Úgyhogy pihenj, szerezz be valami fasza multivitamin+omega 3 pakkot, igyál nagyon sok folyadékot(lehetőleg mentes vizet, teát), aztán, ha már nem érzel semmit még várj 1-2 napot, hogy tuti kimentél belőle és utána csapathatod.
Ui.: Tomi megelőzött.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo
Egyel vitamint, sokat. Nem annyira a jelen helyzetre ertendo, mert ha mar le vagy robbanva, akkor meg kell gyogyulni, de hosszabb tavon, foleg telen erdemes egy nagyobb vitamin pakkot tolni. Sot en ki is egeszitem plusz C es foleg D vitaminnal a szettet. Telen en mindig beruhazok egy Animal Pakk/Monster 100-ba. De jo a Multi-Pro es az ISS Super Vitamin Pakkja is es ezek meg nem is tul dragak, bar kisebbek. De sok jo termek van ezen kivul is, es lehet egesz evben folosleges is egy nagyon brutal vitamin pakk, de ha megengedheted magadnak nyomjad, de ilyenkor telen ez kulonosen igaz. Amugy a regeneralodas, gyogyulas is gyorsabban megy valami ilyesmivel, de ha folyamatosan hasznalod maga a problema felmerulse is sokkal kevesbe valoszinu.miro írta:Srácok lenne egy kérdésem,mert nem hagyj nyugodni valami.
Elmentem hétfőn,kedden,majd elkaptam egy hányós vírust,jó pihi,nem bírtam enni,semmi erőm nem volt.
Az a két db semmit nem ért ugye,ezen a héten elkezdtem megint,hétfő,kedd,majd kedd estere belázasodtam( ez mondjuk nem extra,ilyen 37,5-38ig max.),és elkezdtem nagyon csúnyán köhögni.
Na most,tegnap még este volt egy kis hőemelkedésem.A köhögésem ugyan úgy meg van,viszont nem érzem magam levertnek.
Bocs, ha mar van vitaminod es amiert ellottem ezt a hatalmas kozhelyet itt, hogy a vitamin a legalapabb kiegeszito...de hatha hasznos lesz.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Srácok lenne egy kérdésem,mert nem hagyj nyugodni valami.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Nos akkor jöjjön a 2. rész.
Elsőnek itt van a két beígért kép:
Melegszendvics
Pizza - ehhez hozzátartozik, hogy fater miatt pakoltunk rá pár szelet bacont még mielőtt betámadtok.
Jöjjön a tésztarecept, tonhalas lesz(Diéta alatt nem, de tömegnövelés alatt nagyon is jó).
Én durum tésztából készítettem el, melyet csak simán megfőzünk sós vízben.
Íme a cuccos amivel a végén összekeverjük a tésztánkat:
Egy nagy tálba rakunk 12 %-os tejfölt, ebből én a tescosat javaslom, utána jöhet bele egy kicsi light majonéz, ezután egy nagyon kevés dijoni mustár(sima mustár is jó természetesen), ezeket jól összekeverjük, sóval(én ezt szardella pasztával szoktam helyettesíteni, olcsó és nagyon tömény, éppen, hogy csak egy kicsi kell) és borssal ízesítem majd a végén egy nagyon pici citromot csavarok bele.
Megvan maga a szósz. Ezután saját vagy sós lében lévő konzerv tonhalat lecsöpögtetünk majd hozzáöntjük a szószunkhoz, jól átkeverjük és egy kicsit állni hagyjuk.
Amikor állt egy kicsit összeborítjuk a tésztánkkal, jól összekeverjük.
Salátával isteni.
Természetesen annyit raktok tejfölből meg ezekből amennyi adagot készítetek, ez ízlés szerint megy, meg ki mennyire szereti sűrűn a cuccost.
Végeredmény: Tonhalas-farfalle
A napokban újra jelentkezek egy finom vacsi-nasival meg egy nagyon jó kis ketyerével. Addig is...eat clean, train hard.
Elsőnek itt van a két beígért kép:
Melegszendvics
Pizza - ehhez hozzátartozik, hogy fater miatt pakoltunk rá pár szelet bacont még mielőtt betámadtok.
Jöjjön a tésztarecept, tonhalas lesz(Diéta alatt nem, de tömegnövelés alatt nagyon is jó).
Én durum tésztából készítettem el, melyet csak simán megfőzünk sós vízben.
Íme a cuccos amivel a végén összekeverjük a tésztánkat:
Egy nagy tálba rakunk 12 %-os tejfölt, ebből én a tescosat javaslom, utána jöhet bele egy kicsi light majonéz, ezután egy nagyon kevés dijoni mustár(sima mustár is jó természetesen), ezeket jól összekeverjük, sóval(én ezt szardella pasztával szoktam helyettesíteni, olcsó és nagyon tömény, éppen, hogy csak egy kicsi kell) és borssal ízesítem majd a végén egy nagyon pici citromot csavarok bele.
Megvan maga a szósz. Ezután saját vagy sós lében lévő konzerv tonhalat lecsöpögtetünk majd hozzáöntjük a szószunkhoz, jól átkeverjük és egy kicsit állni hagyjuk.
Amikor állt egy kicsit összeborítjuk a tésztánkkal, jól összekeverjük.
Salátával isteni.
Természetesen annyit raktok tejfölből meg ezekből amennyi adagot készítetek, ez ízlés szerint megy, meg ki mennyire szereti sűrűn a cuccost.
Végeredmény: Tonhalas-farfalle
A napokban újra jelentkezek egy finom vacsi-nasival meg egy nagyon jó kis ketyerével. Addig is...eat clean, train hard.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Köszi, ezek jól hangzanak. Majd jöhet még ide bátran a többi így adagolva.
Nos, akkor először is ittvan egy melegszendvics és egy pizza recept.El Maestro írta:Engem érdekelnének a receptek.
Írd csak be ide, az a legegyszerűbb.
Melegszenya:
Ez nem nehéz, meg lehet páran ismerik, kell egy melegszendvics sütő, teljes kiörlésű toast kenyér, 0,1%-os sajtkrém(ilyet a Lidl-ben tudtok beszerezni, Linessa a márka és nem drága)
Sajtkrémmel megkenitek a kenyeret, pakoltok bele pulykamell/csirkemell sonkát, ne sajnáljátok ki belőle, utána egy kis paradicsom-rukkola-hagyma(én ezt a triót alkalmazon, de ez mehet ízlés szerint), a tetejére pedig light mozarella sajt(ez is 200 forint a Lidl-ben), rárakod a másik kenyeret, be a melegszenya sütőbe és kész is.
Méghogy nem lehet tiszta kaját vinni a suliba?
Pizza:
Hozzávalók: teljes kiörlésű liszt, 1 pici só, 2-3 dkg élesztő langyos vízben felfuttatva, 1 deci olivaolaj
Összegyúrni(ha szükséges rakunk hozzá még vizet), fél órájig kelesztjük letakarva, megkelt a tészta, ezután kinyújtjuk és belerakjuk a tepsibe.
Pizza szósz: natúr paradicsomszósz olasz fűszerekkel, én ezt mikróba 1-2 perc alatt összemelegítem, mégegyszer átkavarom és akkor ezzel megkenem a tésztát...
Amiket lehet pakolni rá: pulykamell sonka, csirkemell sonka, esetleg csirkemell darabok...ha valaki szereti a tonhalat(tengeri gyümölcsök) az is nyugodtan mehet rá(akkor ahhoz adjon kis citromlevet és lilahagyma), zöldségeket ízlés szerint én általában hasonlóan a melegszendvicshez rukkola-paradicsom-lilahagyma kombinációt használok. Tetejére ennek is mehet a light-mozarella sajt, ami nagyon szépen ráfog olvadni.
Aki tömegel annak mehet rá fekete erdő sonka is...
Ez nem kerül olyan sokba és kb egy tepsit két napig zabálok. Annyira laktat.
Holnap jön egy-kettő tészta recept is. Pluszba linkelek pár képet, amik saját készítésűek. Béke
jajj de időzít mindenki hogy szép legyen a Balcsin..tubatibi írta:Ui.: Most elég pufók vagyok hasügyileg én is, dehát jól betömegelünk, aztán majd április körül jöhet a diéta.
joabulicsak
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Zsombor írta: ha ilyen blődséget kérdezel, akkor még nagyon sokat kell olvasnod a témában.
Pont az ilyenek miatt nem szeretnek sokan kondiba járni és kérdezni.. Na mindegy, mondjuk engem nem zavar.Remy írta:Ja, hát valószínű, + a 90%-uk, olyan, hogy 20 kiló vasággyal. No, nem mintha én olyan nagy darab lennék, csak hát na... nem az ilyenek szoktak kondiba járni.
Sok helyen sokmindent olvasni, valaki edzés előtt mindenképp ajánlja a szőlőcukrot, nekem is ajánlották, gyümölcsöt mindig reggel eszek.
Tudom, hogy hülyén tettem fel a kérdést, mert már olvastam a témában. Nyilván ha duci vagyok nem fog eltűnni az a plusz 15, 20 kiló. De igazából csak 3-4 kilóról van szó, nem többről és olyan aránytalannak tűnik a hasam, arra lettem volna kíváncsi, hogy formálódik e, vagy csak ha elhagyom a tömegnövelést és eltűnik a plusz azután lesz látható az eredmény.
És persze, hogy sokat kell még olvasnom, de hát mondtam, most kezdtem, elsősorban arra megyek, hogy a felső testem megerősítsem, nagyobb legyen mell, bicepsz, tricepsz, váll. Has az most annyira nem fontos, majd utána, csak kíváncsi voltam.
Amúgy köszi a válaszokat Samy és tubatibi.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Engem érdekelnének a receptek.