Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Az mennyire igaz,hogy Modricot állítólag az asszony fűzi,hogy go Anglia mert Madridban nem érzei jól magát?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mr. Norvégia mennyire biztos már?
Igen nagy magabiztossággal cikkeznek róla a médiában hogy hol meg miként eddz majd a csapatban, de tudtommal meg még nem igazoltuk le.
Igen nagy magabiztossággal cikkeznek róla a médiában hogy hol meg miként eddz majd a csapatban, de tudtommal meg még nem igazoltuk le.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát, ha jön nyáron egy Reus, Pogba, De Gea pakk akkor elgondolkodok azokon a régi kijelentéseken, hogy ez nem az FM...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát, ha nem tudod másképpen értelmezni, akkor lehet nem csak az ő eszével vannak gondok. Nem az a lényeg, amit mond, hanem az üzenete.És az a vicc, hogy ezt másképp nem is lehet értelmezni. Hát őt sem az eszéért szeretjük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
És az a vicc, hogy ezt másképp nem is lehet értelmezni. Hát őt sem az eszéért szeretjük.“I’m worth zero euros. You’re worth nothing if you don’t work hard on the pitch in every game.
ezzel azt akarja mondani, hogy ő nem dolgozik keményen minden meccsen ezért nem ér semmit? akkor tényleg ne jöjjön ha még be is vallja, hogy lazsál
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A nagyképű Pogba:
“I’m worth zero euros. You’re worth nothing if you don’t work hard on the pitch in every game.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
casemiro is jon vissza nyaron kolcsonbol, ha jol tudom. koveti valaki a portoban? hogyan megy neki?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Messiás
- Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Videó alapján szinte lehetetlen megítélni. Ilyen kaliberű "csodagyerek" szerintem még kb.1000 van a világon. A Barcában is minden évben feltűnik egy új Messi aztán eltelik két-három év és azt sem tudjuk hol játszanak ezek a géniuszok....El Unico írta:Néztem róla videókat,és lenyűgözött a srác. Szemtelenül fiatal de úgy bánik a labdával,ami már már Zidane-t idézi,két lábas,és olyan fürgén mozog a labdával,mint Kaká fénykorában.... Engem meggyőzött a srác,ha valaki tehetséges és képzett,azt meg lehet állapítani a mozgásából... meglátjuk,hogy fejben mennyire erős,de nem rossz ajánlólevél,hogy minket választott...
Tehetséges a srác ez nem kérdés de hogy elájuljunk tőle azért kevés egy ötperces videóválogatás.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Origon értesültem,hogy Ödegaard valószínűleg a miénk,aztán gyorsan felnéztem ide is,és már itt is kint volt (talán még előbb is,mint az origon ).
A lényeg az,hogy számomra felfoghatatlan,amit egy két ember ír róla,abszolút nem értenek a futballhoz de osztják az észt... "azért nagy játékos mert háromszor vissza tudja húzni a labdát,hát ilyet bármelyik magyar pályán látok bármelyik magyar tehetségtől..." vagy a "erre verik magukat? Ennyit tud? Összesen adott két jó labdát,meg rúgott egy nyamvadt gólt,a többi támadást mind elrontotta,eladta a labdákat és mindössze annyit tud,hogy húzogatja két ember között a labdát..."
és az lenne a meseszép,ha ezeket edzők írták volna. Ki tudja?
Néztem róla videókat,és lenyűgözött a srác. Szemtelenül fiatal de úgy bánik a labdával,ami már már Zidane-t idézi,két lábas,és olyan fürgén mozog a labdával,mint Kaká fénykorában.... Engem meggyőzött a srác,ha valaki tehetséges és képzett,azt meg lehet állapítani a mozgásából... meglátjuk,hogy fejben mennyire erős,de nem rossz ajánlólevél,hogy minket választott...
A lényeg az,hogy számomra felfoghatatlan,amit egy két ember ír róla,abszolút nem értenek a futballhoz de osztják az észt... "azért nagy játékos mert háromszor vissza tudja húzni a labdát,hát ilyet bármelyik magyar pályán látok bármelyik magyar tehetségtől..." vagy a "erre verik magukat? Ennyit tud? Összesen adott két jó labdát,meg rúgott egy nyamvadt gólt,a többi támadást mind elrontotta,eladta a labdákat és mindössze annyit tud,hogy húzogatja két ember között a labdát..."
és az lenne a meseszép,ha ezeket edzők írták volna. Ki tudja?
Néztem róla videókat,és lenyűgözött a srác. Szemtelenül fiatal de úgy bánik a labdával,ami már már Zidane-t idézi,két lábas,és olyan fürgén mozog a labdával,mint Kaká fénykorában.... Engem meggyőzött a srác,ha valaki tehetséges és képzett,azt meg lehet állapítani a mozgásából... meglátjuk,hogy fejben mennyire erős,de nem rossz ajánlólevél,hogy minket választott...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én azért nem szeretném azt, ha egy nagyobb sérüléshullám miatt elúszna az egész szezon. Régebben volt olyan, hogy kb fél évig 2-5 ember mindig sérült volt (ezt most úgy értem, hogy mire felépült az egyik, lesérült a másik). Most ha megint lesz ilyen, akkor hello idény? Nem értem néha Carlo papát. Meg hogy 14 vagy hány ember játssza végig a szezont (most attól tekintsünk el, hogy Atma meg a Barca-nak is volt ilyen idénye és mégis sikerült nekik bajnoki arany, bl). Mi valahogy az ilyen helyzetekből mindig rosszul jöttünk ki.
Illara nem tudom hol fog ülni, de szinte biztos, hogy nem a mi padunkon...Amúgy annyira nem is érdekel. Nem akkora játékos, hogy nagyon pattogjon, nincs akkora értéke, hogy vétek legyen a padon hagyni sokat.Ha ilyen emberekben gondolkodunk, Reus, Pogba, De Gea.. takarítani is kell..
Modric - Kroos - Pogba (leírni is durva..) Reus - Karim - Ronaldo támadó hármas mellet ül Isco, Jamas, Illarra, Jesé a padon?
Jesé nálam még elég necces.
Igazából 8 darab top játékos maradna 6 helyre. Azért arra nem mondhatjuk, hogy sok. Főleg, hogy igazából egy maradni, akinek fixen kezdenie kell (CR). Ha nincs soha semmilyen sérülés, közel 75%-a jut a játékidőnek egy emberre. És akkor tényleg nincs 8 embernél semmilyen sérülés. Én nem vagyok híve a komoly, hosszú padnak, meg hogy világsztárok üljenek a padon is, de ez nálam még belefér. Nem hinném, hogy Kroos nagyon sírna, ha minden negyedik meccsen leülne a padra, még akár az is lehet, hogy örülne is neki...
Az a baj, hogy most hiába vagyunk kevesebben, Ancelotti még így se meri betenni Illaráékat. Akkor inkább tegyünk olyanokból 1-2-öt a padra, akit esetleg be is tesz. 8 védő, a 8 fenti ember, 2(3) kapus, és Jesé, Illara meg még 1-2 kiegészítő ember, aki 1 év után majd valószínűleg tovább is áll. Láthatóan felesleges Ancelottinak nagy keretet adni, mert úgyse használja ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah igen. Ha választanom kellene Reus és Isco között, akkor inkább Isco játsszon. Reus szerintem sose lesz a régi, olyan lett a lába, mint a porcelán. Itt meg a Sanitas... Én inkább Modric helyettesét kezdeném el keresni (ha jól emlékszem, lassan 30 éves lesz jövőre), aki 2-3 év múlva szép fokozatosan átvehetné a helyét. Ő a jelen és jövő (talán) középpályás mintája.MesQueUnClub írta:Külsősként ugyan de meg kell jegyeznem, ha te kitennéd Isco-t az iszonyú nagy balgaság lenne, 2-3 év és ő szabja meg az egész játékotoktibi18 írta:Ha ilyen emberekben gondolkodunk, Reus, Pogba, De Gea.. takarítani is kell..
Modric - Kroos - Pogba (leírni is durva..) Reus - Karim - Ronaldo támadó hármas mellet ül Isco, Jamas, Illarra, Jesé a padon?
Nekem jó, de nekik annyira ez nem gyere be sztem.. főleg Iscora és Jamesre gondolok..
De tudjátok mit?! Teszteljük! :-)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Külsősként ugyan de meg kell jegyeznem, ha te kitennéd Isco-t az iszonyú nagy balgaság lenne, 2-3 év és ő szabja meg az egész játékotoktibi18 írta:Ha ilyen emberekben gondolkodunk, Reus, Pogba, De Gea.. takarítani is kell..
Nekem jó, de nekik annyira ez nem gyere be sztem.. főleg Iscora és Jamesre gondolok..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Par arab sejk altal tamogatott csapat megengedhetne maganak, a tobbi nem. Nem hinnem, h a brutal kis padot mas kitudna gazdalkodni....foleg nem ilyen magas fizetesek mellett.dzsi91 írta:Én szerintem hamarosan eljön az az időszak a futballban amikor nem csak a kezdő 11 lesz brutál,hanem a pad is, mivel van annyi meccs,hogy mindenki bőven szóhoz jusson és szerintem ebben mi leszünk az úttörők.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Bale-Reus csere vagy Bale-Pogba. Mindegy mi lesz, de Isconak maradjon helye. Bár mostanában beleszaladtam pár Modric Chelsea-MU hírbe is(az egyik a Borsban ).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én szerintem hamarosan eljön az az időszak a futballban amikor nem csak a kezdő 11 lesz brutál,hanem a pad is, mivel van annyi meccs,hogy mindenki bőven szóhoz jusson és szerintem ebben mi leszünk az úttörők.
Szóval jöjjön mindenki és ami marad harag
De erre a nyárra egy Pogba DeGea pakkot kérek és boldog leszek
Szóval jöjjön mindenki és ami marad harag
De erre a nyárra egy Pogba DeGea pakkot kérek és boldog leszek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha ilyen emberekben gondolkodunk, Reus, Pogba, De Gea.. takarítani is kell..
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lesz ott egy holland csatar.ziro4vr írta:Én még akkor is hoznék valakit 'occsóba, de legalább a Castillába szereznék valami ígéretes gyereket akit néha be lehet dobni.Kerlon írta:Ha jön Reus, akkor csatár sem kell. Ő úgy is árnyék éket tolt a Galdbachban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én még akkor is hoznék valakit 'occsóba, de legalább a Castillába szereznék valami ígéretes gyereket akit néha be lehet dobni.Kerlon írta:Ha jön Reus, akkor csatár sem kell. Ő úgy is árnyék éket tolt a Galdbachban.
Nem illik.
Ha jön Reus, akkor csatár sem kell. Ő úgy is árnyék éket tolt a Galdbachban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K