Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Engem kicsit sem lepne meg, ha az olasz inkább olyan játékost hozna akivel már dolgozott és megbizik. Mint például Verratti vagy Ramires, de valamiért az olaszra több esélyt látok, és szerintem hamarabb be is próbálkozunk nála mint Pogbánál. Már csak az ára miatt is.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ilyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.Kerlon írta: Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál. C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba... Amikor lassított felvételben fut neki a 11-esnek, akkor szívem szerint odamennék és megcsapkodnám ásóval. Remélem egyszer kihagyja és jól kifütyülik, de ne Madrid mezben, hanem Juveba, mert a Juve bukása egy plusz öröm lesz.
En nagyon birom a sracot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Na, eddig nagyon úgy néz ki, hogy Reus és Pogba (+ talán még Casemiro és Cheryshev) jönni fog...és gondolom Chicharito, Khedira, Arbeloa + még egy meglepetés név (Illaramendi vagy Bale) távozik...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt tudja Ancelotti is?Mert ha a világválogatott ücsörögne a padon,az öreg akkor is a 80. perc környékén kezdene el cserélniÉn szerintem hamarosan eljön az az időszak a futballban amikor nem csak a kezdő 11 lesz brutál,hanem a pad is, mivel van annyi meccs,hogy mindenki bőven szóhoz jusson és szerintem ebben mi leszünk az úttörők.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
2 milláért elég win-win szaga van ennek az Ödegaard biznisznek.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
neeem, köszi, véletlen középpályást utána írtam (a címben nem szerepel), pedig az angol forrásban play-maker, azaz irányító (támadást vezető játékos) állt. át is írtam.Valamiről lemaradtam? Messit mostmár irányító középpályásnak jegyezzük? Mondjuk abból kiindulva, hogy már a gólpasszok számítanak, nem csodálom
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ezek az összegek azért elég alacsonyak. Odegaard a hallottak alapján korosztálya egyik legjobbja. Ha nem is lesz belőle klasszis "csak" egy korrekt kis játékos akkor is 5-6 millióval lehet számolni. De ha már egy Morata, Cherysev, Soldado stb. szintet megüt akkor már 5,6-szorosát kaszálta a klub. És akkor nem beszéltünk arról, hogy ha igazán beválik. Ezekkel nagyot nem lehet bukni, nekem úgy tűnik, nem véletlen nagy a verseny. Persze a másik oldalról meg hogy kérjenek el egy sehol nem bizonyított tiniért 5-10 milliót? Egyébkén az a 600 millió forint, amit ér így is sok nb1-s klub nem egy éves költségvetése.Martin Odegaard hat évre szóló szerződést fog aláírni, és a Real Madrid 2 millió eurót fizet érte, ami bizonyos feltételek elérése esetén akár a duplájára is nőhet. A fiatal játékos csütörtökön fog családjával Madridba érkezni, hogy aláírja szerződését. Forrás: Madridom.hu
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Valamiről lemaradtam? Messit mostmár irányító középpályásnak jegyezzük? Mondjuk abból kiindulva, hogy már a gólpasszok számítanak, nem csodálomToni Kroost választotta meg 2014 legjobb irányító középpályásának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS). A német válogatott középpályás két ponttal előzte meg a listán Lionel Messit, a Barcelona argentin játékosát (110-108 pont), ezzel megtörve a Barca évek óta tartó uralkodását, ugyanis 2008-2011-ig Xavi, 2012-ben és 2013-ban pedig Iniesta kapta az elismerést. Forrás: Madridom.hu
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Figyelj hamarosan eléri CR-t is Totti "Selfis" gólöröme... Egyébiránt Klose gólöröme közbe az edzője biztos fog(ta)ja a fejét mikor odatett egy szaltót.Kerlon írta:Ha már gólörömök, akkor is agyon csapnám. C nek a csöcsmarkólászós, meg az itt vagyok itt vagyok, meg ez a mostani valami förtelmes. Mondjuk nem lehet mindenki olyan laza, mint Karim.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Ha már gólörömök, akkor is agyon csapnám. C nek a csöcsmarkólászós, meg az itt vagyok itt vagyok, meg ez a mostani valami förtelmes. Mondjuk nem lehet mindenki olyan laza, mint Karim.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Ezért írtam, hogy Bors értékű pletyka.GT37 írta:..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Agyonrúg valakit, aztán még neki áll feljebb, pofázik, reklamál, amikor ő volt az idióta, stb.Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál
Ahogy te Pogbát ütnéd agyon egy büntető nekifutásakor, én meg mondjuk Cét régen a gólörömei 50%-a után. Irritáló volt. De ettől még nem rosszabb focista egyik sem.C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kerlon írta:komoly külföldi médiumok?
Itt akkor meg is bukik a dolog. Gallardo egy bohóc.MesQueUnClub írta:Gallardo
Persze ettől még Modric visszatérhet majd Angliába, remélem, egy-két szezont lehúz majd még a White Hart Lane-en.
Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál. C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba... Amikor lassított felvételben fut neki a 11-esnek, akkor szívem szerint odamennék és megcsapkodnám ásóval. Remélem egyszer kihagyja és jól kifütyülik, de ne Madrid mezben, hanem Juveba, mert a Juve bukása egy plusz öröm lesz.Realista24 írta:Engem is irritál Cé, Ramos stb pályán mutatott több cselekedete is...Irritál egy csomó megnyilvánulása a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
"Modric is the engine of Real Madrid, but the problem it is his wife who did not fit into Madrid in Spain," Gallardo told French outlet Le 10 SportKerlon írta:Modric-Angliáról írnak valamit a komoly külföldi médiumok? A Borsban, annyira nem hiszek, de jelenleg Modricot senkire se cserélném le, főleg ne menjen a Chelseabe...
(Modric a Real Madrid motorja, de a probléma, hogy a felesége nem érzi jól magát Madridban) Gallardo nyilatkozata
(én ezt találtam külföldi médiumon.. de sztem Bors értékű pletyka annyira nem hiszek az expressnek)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engem is irritál Cé, Ramos stb pályán mutatott több cselekedete is...Irritál egy csomó megnyilvánulása a pályán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én még ettől a nyilatkozatától sem tartom egy szerény embernek. Irritál egy csomó megnyilvánulása a pályán.Realista24 írta:A nagyképű Pogba:“I’m worth zero euros. You’re worth nothing if you don’t work hard on the pitch in every game.
Modric-Angliáról írnak valamit a komoly külföldi médiumok? A Borsban, annyira nem hiszek, de jelenleg Modricot senkire se cserélném le, főleg ne menjen a Chelseabe...
K
K
Modricnak odaadjuk IrinátGéci írta:Az asszony mehet...csabi87 írta:Az mennyire igaz,hogy Modricot állítólag az asszony fűzi,hogy go Anglia mert Madridban nem érzei jól magát?
Amúgy szerintem vissza is fog menni 2016 nyarán. Legalábbis ha idén pogbát leigazoljuk...kroos/illara/casemiro?-modrid/pogba-isco/james lesz jövőre azt gondolom
Ha meg már belemerültünk, akkor bale és chicharito távozása esetén (utóbba biztos, bale remélem nem...) a cr7-benzema-reus-jesé pakk mellé, ha csak 1 játékos érkezik akkor annak komolyabb játékosnak kellene lennie, aki nem csak a létszám miatt jön...egyelőre nincs jelöltem
- MesQueUnClub
De lehet, azt akarja ezzel definiálni, hogy nem Euroban mérik az értékét, hanem ha a pályán nem tesz semmit akkor ő értéktelen (és nem csak ő, hanem az összes futballista.).. Ne haragudj de ne értelmezz sok angol szöveget.Chris írta:És az a vicc, hogy ezt másképp nem is lehet értelmezni. Hát őt sem az eszéért szeretjük.
Géci írta:
Az asszony mehet...
"Bőrönd a sarkokban.. cipőd a helyén küldj képeslapot.." :DDD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. január 20., kedd 10:11-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az asszony mehet...csabi87 írta:Az mennyire igaz,hogy Modricot állítólag az asszony fűzi,hogy go Anglia mert Madridban nem érzei jól magát?