Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 13:27

Realista24 írta:
Már csak az ára miatt is.
Az ára miatt? Szerinted mennyi lenne az ára?

Egyébként meg a PSGtől nagyjából lehetetlen igazolni, nekik nem kell a pénz, ellenben az olaszoknak igen.
FFP miatt nekik is kell valahogy bevételt teremteniük... Chelsea is ezt csinálta.
numberone1 írta:
Kerlon írta: Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál. C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba... Amikor lassított felvételben fut neki a 11-esnek, akkor szívem szerint odamennék és megcsapkodnám ásóval. Remélem egyszer kihagyja és jól kifütyülik, de ne Madrid mezben, hanem Juveba, mert a Juve bukása egy plusz öröm lesz. :mrgreen:
Ilyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.

En nagyon birom a sracot. :)
Szerencsére nem idegesít annyira, mint téged James és Bale, szóval valahogy túlélem majd, ha itt köt ki. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 20., kedd 13:21

Realista24 írta:Na, akkor inkább Pogba 80ért, mint Verratti 50ért. Szerintem. Bár én csípem a kicsit is.
Ha már lúd legyen kövér :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 20., kedd 13:15

P. Krisz írta:Lucas Silvaról nincs azóta valami hír , vagy Carlo letett róla végleg ?
Szerintem le, elmondta sokszor, hogy nem igazolnak télen, nyáron meg Pogba jön :mrgreen:
Szerintem Pogba minimum 80 körüli összegbe kerülne nekünk, Verratti meg 40-50 között, ha tippelnem kéne. Az biztos, hogy aki meg akarja venni annak mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, legyen az bárki, mi vagy egy másik klub.
Na, akkor inkább Pogba 80ért, mint Verratti 50ért. Szerintem. Bár én csípem a kicsit is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 20., kedd 13:15

Lucas Silvaról nincs azóta valami hír , vagy Carlo letett róla végleg ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 20., kedd 13:15

Szerintem Pogba minimum 80 körüli összegbe kerülne nekünk, Verratti meg 40-50 között, ha tippelnem kéne. Az biztos, hogy aki meg akarja venni annak mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, legyen az bárki, mi vagy egy másik klub.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 20., kedd 13:05

Már csak az ára miatt is.
Az ára miatt? Szerinted mennyi lenne az ára?

Egyébként meg a PSGtől nagyjából lehetetlen igazolni, nekik nem kell a pénz, ellenben az olaszoknak igen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 20., kedd 13:04

valaki mindenképp kell, mert a KP lyukas így hogy macikában nem bízik. elől Bale nélkül is megleszünk (cé, james, benzema, isco, jesé), és a walesi árából lehet finanszírozni több játékost is.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 20., kedd 12:58

Géci írta:Engem kicsit sem lepne meg, ha az olasz inkább olyan játékost hozna akivel már dolgozott és megbizik. Mint például Verratti
a próféta szóljon belőled :roll:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 20., kedd 12:56

Engem kicsit sem lepne meg, ha az olasz inkább olyan játékost hozna akivel már dolgozott és megbizik. Mint például Verratti vagy Ramires, de valamiért az olaszra több esélyt látok, és szerintem hamarabb be is próbálkozunk nála mint Pogbánál. Már csak az ára miatt is. :hmmm: :kivagyhe:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 20., kedd 12:42

Kerlon írta: Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál. C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba... Amikor lassított felvételben fut neki a 11-esnek, akkor szívem szerint odamennék és megcsapkodnám ásóval. Remélem egyszer kihagyja és jól kifütyülik, de ne Madrid mezben, hanem Juveba, mert a Juve bukása egy plusz öröm lesz. :mrgreen:
Ilyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.

En nagyon birom a sracot. :)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 20., kedd 12:41

Na, eddig nagyon úgy néz ki, hogy Reus és Pogba (+ talán még Casemiro és Cheryshev) jönni fog...és gondolom Chicharito, Khedira, Arbeloa + még egy meglepetés név (Illaramendi vagy Bale) távozik...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 20., kedd 12:22

Én szerintem hamarosan eljön az az időszak a futballban amikor nem csak a kezdő 11 lesz brutál,hanem a pad is, mivel van annyi meccs,hogy mindenki bőven szóhoz jusson és szerintem ebben mi leszünk az úttörők.
Ezt tudja Ancelotti is?Mert ha a világválogatott ücsörögne a padon,az öreg akkor is a 80. perc környékén kezdene el cserélni :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 12:15

2 milláért elég win-win szaga van ennek az Ödegaard biznisznek.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 20., kedd 12:13

Valamiről lemaradtam? Messit mostmár irányító középpályásnak jegyezzük? Mondjuk abból kiindulva, hogy már a gólpasszok számítanak, nem csodálom :lol: :lol:
:lol: neeem, köszi, véletlen középpályást utána írtam (a címben nem szerepel), pedig az angol forrásban play-maker, azaz irányító (támadást vezető játékos) állt. át is írtam.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2015. január 20., kedd 12:05

Martin Odegaard hat évre szóló szerződést fog aláírni, és a Real Madrid 2 millió eurót fizet érte, ami bizonyos feltételek elérése esetén akár a duplájára is nőhet. A fiatal játékos csütörtökön fog családjával Madridba érkezni, hogy aláírja szerződését. Forrás: Madridom.hu
Ezek az összegek azért elég alacsonyak. Odegaard a hallottak alapján korosztálya egyik legjobbja. Ha nem is lesz belőle klasszis "csak" egy korrekt kis játékos akkor is 5-6 millióval lehet számolni. De ha már egy Morata, Cherysev, Soldado stb. szintet megüt akkor már 5,6-szorosát kaszálta a klub. És akkor nem beszéltünk arról, hogy ha igazán beválik. Ezekkel nagyot nem lehet bukni, nekem úgy tűnik, nem véletlen nagy a verseny. Persze a másik oldalról meg hogy kérjenek el egy sehol nem bizonyított tiniért 5-10 milliót? Egyébkén az a 600 millió forint, amit ér így is sok nb1-s klub nem egy éves költségvetése.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. január 20., kedd 10:51

Toni Kroost választotta meg 2014 legjobb irányító középpályásának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS). A német válogatott középpályás két ponttal előzte meg a listán Lionel Messit, a Barcelona argentin játékosát (110-108 pont), ezzel megtörve a Barca évek óta tartó uralkodását, ugyanis 2008-2011-ig Xavi, 2012-ben és 2013-ban pedig Iniesta kapta az elismerést. Forrás: Madridom.hu
Valamiről lemaradtam? Messit mostmár irányító középpályásnak jegyezzük? Mondjuk abból kiindulva, hogy már a gólpasszok számítanak, nem csodálom :lol: :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 20., kedd 10:47

Kerlon írta:Ha már gólörömök, akkor is agyon csapnám. C nek a csöcsmarkólászós, meg az itt vagyok itt vagyok, meg ez a mostani valami förtelmes. Mondjuk nem lehet mindenki olyan laza, mint Karim. B-)
Figyelj hamarosan eléri CR-t is Totti "Selfis" gólöröme... :D Egyébiránt Klose gólöröme közbe az edzője biztos fog(ta)ja a fejét mikor odatett egy szaltót. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 10:44

Ha már gólörömök, akkor is agyon csapnám. C nek a csöcsmarkólászós, meg az itt vagyok itt vagyok, meg ez a mostani valami förtelmes. Mondjuk nem lehet mindenki olyan laza, mint Karim. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 20., kedd 10:43

GT37 írta:..
Ezért írtam, hogy Bors értékű pletyka. :)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 20., kedd 10:40

Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál
Agyonrúg valakit, aztán még neki áll feljebb, pofázik, reklamál, amikor ő volt az idióta, stb.
C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba.
Ahogy te Pogbát ütnéd agyon egy büntető nekifutásakor, én meg mondjuk Cét régen a gólörömei 50%-a után. Irritáló volt. De ettől még nem rosszabb focista egyik sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: