Kommentáld a híreket
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Re: Kommentáld a híreket
Ha Pogba és Verratti a között kell választani, akkor egyértelműen az olasz. Nagyon okos, nagy munkabírású, technikás, jól passzoló játékos, aki hozta már magát nagy meccseken is. Mondjuk bárkivel szemben ő a nyertes, Modric-csal és Kroos-szal tőkéletesen rotálhatják egymást. Pogba-ban nem bízok annyira, bár nagyon jó képességű, de fejben/hozzáállásban messze a picurka alatt van.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát még ha Kroos-Gündogan-Pogba-Isco négyes elötte Cé és Reussal akkor mi lenne veled.ziro4vr írta:Mondanom sem kell, ki lenne Modric méltó örököse, de ha Pogba lenne az, akkor sincs baj. Némileg más típusú lenne akkor a csapatrész, de a totális foci szempontjából talán még jobb lenne. Persze én Gündogan-Kroos-Iscot akarnék, ott olyan foci lenne, hogy spontán magömlés.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondanom sem kell, ki lenne Modric méltó örököse, de ha Pogba lenne az, akkor sincs baj. Némileg más típusú lenne akkor a csapatrész, de a totális foci szempontjából talán még jobb lenne. Persze én Gündogan-Kroos-Iscot akarnék, ott olyan foci lenne, hogy spontán magömlés.nmate írta:Modricnak 2 max 3 éve van a mostanin kívül ezen a szinten. Pogba ideális lenne, igazi erődemonstráció a középpályán. Egy csiszolatlan gyémánt, csak jó edző keze között kell hogy továbbfejlődjön.miro írta:Isco-Kroos-Modric,nem kell ide Pogba.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem is mondtam, hogy most jöjjön meg azt sem hogy padoznia kell. Úgyis csak akkor jönne, ha menne Bale mondjuk, szóval lenne itt lehetőség.
Addig viszont nincs értelme padoztatni Pogba-t. Játszania kell folyamatosan.nmate írta:Modricnak 2 max 3 éve van a mostanin kívül ezen a szinten. Pogba ideális lenne, igazi erődemonstráció a középpályán. Egy csiszolatlan gyémánt, csak jó edző keze között kell hogy továbbfejlődjön.miro írta:Isco-Kroos-Modric,nem kell ide Pogba.
- nmate
Modricnak 2 max 3 éve van a mostanin kívül ezen a szinten. Pogba ideális lenne, igazi erődemonstráció a középpályán. Egy csiszolatlan gyémánt, csak jó edző keze között kell hogy továbbfejlődjön.miro írta:Isco-Kroos-Modric,nem kell ide Pogba.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én ezzel valamilyen szinten egyetértek,pedig szeretem a Franciát.morientes írta:
En nagyon birom a sracot. :)
Nem élvezi a focit,az a baj Nincs elhivatottság,csak csinálja hogy ne kelljen verni a pélót valami francia nagyváros nyomornegyedében.Neki ez csak munka,semmi több.És így,lehet valaki egy jó játékos,de klasszis soha....én eddig ezt látom benne.De tévedtem már Nem is egyszer.
El lődörög,cselezget,el van néha a pályán,saját magát szórakoztatja.
Mondjuk a védekezését nem boncolgatom,egyrészt azért olyan sokszor nem láttam,viszont amikor igen,akkor nem védekezett semmit.
Ő nem az a játékos aki itt fölfogja szántani a pályát,addig fogják csípni amíg megy a szekér,de majd ha baj lesz és azt látjuk hogy Modric,Ramos megszakad,Ő pont le fogja szarni azt hogy a Real Madridba fog játszani.
De ez csak az én véleményem.
Isco-Kroos-Modric,nem kell ide Pogba.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt látom,nem kell ebből sokat levenni,mondjuk hogy intuicio.Majd elválik,hogy mennyire lesz toppon hosszútávon.Ezt miből sikerült levenni?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Aztán riaszt az asszony, hogy már megint bealudtál a szulejmánonRealista24 írta: Eladják Cavanit. Egyébként, ha a kicsit adják el, akkor meg viszik Pogbát. Legalábbis tavaly ez volt a tervük. Amúgy meg DM-át fogják megvenni, abból a pénzből a MU megveszi Balet, mi meg De Geát, Pogbát, Reust. Aztán Európa letolja a gatyeszt és könyörög a balzsamért.
Egyébként tőlem mehet, bár ha ez így összejön konkrétan, akkor tied a ház, a kocsi, az asszony.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Cabaye maradni fog, Motta fog tavozni erte viszont nem fognak kapni sokat. Marquinhost szerintem nem fogjak elengedni, csak ha jatekos nem kezd sztrajkba. Egyedul Lavazzi es Cavani akik mennenek a hirek szerint, illetve Verattit is penze tehetk ha Yaya tenyleg ott kot ki...akinek ugyancsak nem ket filler a fizetese.M1Ö írta:Az a sőt az nagyon sőt. A MU állítólag érdeklődik Marquinhos iránt és ilyen 40 milliókról írogatnak.CS0ki írta:.Együtt lehet belőle 50 körüli összeg, sőt.
Cabaye és Lavezzi is eladható 20-20 körül, úgyhogy csinálhatnak ők pénzt.
Főleg ha igaz, hogy Cavani-ért az Arsenal és a Manchester is adna ilyen 60 millió euró körüli összeget.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt miből sikerült levenni?morientes írta:Nem élvezi a focit,az a baj Nincs elhivatottság,csak csinálja hogy ne kelljen verni a pélót valami francia nagyváros nyomornegyedében.Neki ez csak munka,semmi több.És így,lehet valaki egy jó játékos,de klasszis soha....én eddig ezt látom benne.De tévedtem már Nem is egyszer.Ilyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mar abbol a szempontbol is jobb valasztas lesz Pogba, h Veratti tobbszor is lenyilatkozta, h elobb utobb vissza akar menni az olasz ligaba es Juve kedvence. Ha most leigazolnank Verattit ki tudja meddig maradna. A masik, h nagyobb az esely, h egy francia beval spanyolban mint egy olasz.Realista24 írta:
Na, akkor inkább Pogba 80ért, mint Verratti 50ért. Szerintem. Bár én csípem a kicsit is.
Kell szinesiteni a csapatot.
Van akit jobban idegesit Bale, mint engem. A masik,ha jon a francia es Reus, akkor Bale valszeg mar nem lesz, James pad, es az en problemam meg lesz oldva.Szerencsére nem idegesít annyira, mint téged James és Bale, szóval valahogy túlélem majd, ha itt köt ki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem élvezi a focit,az a baj Nincs elhivatottság,csak csinálja hogy ne kelljen verni a pélót valami francia nagyváros nyomornegyedében.Neki ez csak munka,semmi több.És így,lehet valaki egy jó játékos,de klasszis soha....én eddig ezt látom benne.De tévedtem már Nem is egyszer.Ilyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az a sőt az nagyon sőt. A MU állítólag érdeklődik Marquinhos iránt és ilyen 40 milliókról írogatnak.CS0ki írta:.Együtt lehet belőle 50 körüli összeg, sőt.
Cabaye és Lavezzi is eladható 20-20 körül, úgyhogy csinálhatnak ők pénzt.
Főleg ha igaz, hogy Cavani-ért az Arsenal és a Manchester is adna ilyen 60 millió euró körüli összeget.
Én úgy vagyok a k.pályával, hogy ha jön egy sztár a nyáron, akkor menjen Khedira és Illarra is, hogy rendesen el lehessen osztani a játékperceket Kroos, Modric, Isco, James, Pogba/Veratti közt. 6. embernek meg lehet akár Casemiro akár Medrán. Bárki, kis túlzással úgy is csak a létszám miatt lennének. Előre meg tényleg Reus lenne a tökéletes opció. Az első 3mas bármelyik helyén tud játszani és 4-4-2-ben is a széleken, vagy Benzema féle szerepkörbe.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a nyár ki fogja belőled hozni az állatot ùgy látom.Realista24 írta:Eladják Cavanit. Egyébként, ha a kicsit adják el, akkor meg viszik Pogbát. Legalábbis tavaly ez volt a tervük. Amúgy meg DM-át fogják megvenni, abból a pénzből a MU megveszi Balet, mi meg De Geát, Pogbát, Reust. Aztán Európa letolja a gatyeszt és könyörög a balzsamért.FFP miatt nekik is kell valahogy bevételt teremteniük... Chelsea is ezt csinálta.
Perez meg hozzácsapja Verrattit aztán tartunk egy csoportos matyizást
Ziró meg megy bőgni mert Güdinnyó már nem fér be.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Aztán meg jön az Atletico Madrid, Gabival és társaivalAztán Európa letolja a gatyeszt és könyörög a balzsamért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revolver 2015. január 20., kedd 13:44-kor.
De van olyan játékosuk, akt inkább el tudnak adni, szintén "jó" pénzért, még ha nem is 50-ért. Cabaye, Marquinhos, Lavezzi...Együtt lehet belőle 50 körüli összeg, sőt. Mondjuk a franciáknak sem olyan hosszú a kispadjuk, ha tényleg elkapta a töküket az FFP, akkor azéárt olyan nagyon nem pattoghatnak.FFP miatt nekik is kell valahogy bevételt teremteniük... Chelsea is ezt csinálta.
- nmate
viewtopic.php?f=13&t=68#p404945Kerlon írta:Nem tudom, hogy ki adna Cavaniért 40 milliónál többet... Az meg édes kevés Di Mariahoz szerintem. Bevételük meg nem tudom, hogy sok lehet-e. Főleg, ha ilyen szarul szerepelnek.
Nem tudom, hogy ki adna Cavaniért 40 milliónál többet... Az meg édes kevés Di Mariahoz szerintem. Bevételük meg nem tudom, hogy sok lehet-e. Főleg, ha ilyen szarul szerepelnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eladják Cavanit. Egyébként, ha a kicsit adják el, akkor meg viszik Pogbát. Legalábbis tavaly ez volt a tervük. Amúgy meg DM-át fogják megvenni, abból a pénzből a MU megveszi Balet, mi meg De Geát, Pogbát, Reust. Aztán Európa letolja a gatyeszt és könyörög a balzsamért.FFP miatt nekik is kell valahogy bevételt teremteniük... Chelsea is ezt csinálta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema