Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

tucsoki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 21., szerda 16:11

De na, ez kétélű dolog... Írod hogy már az a kevés önbizalma is lehet elszállt, akkor meg nyilván ha pályára lép nem azon lesz, hogy az összes rizikós passzt bevállalja. Egyébként amikor játszott mindig eléggé mélyen, Xabi-módban tolta, gondolom Carlo kérésére nem lépegetett fel. Az biztos, hogy őt nem tudom hibáztatni, nem egy világklasszis, de hasznos kiegészítőember lehet(ne).

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 21., szerda 15:42

tucsoki írta:Egyértelműen lemondott róla a mester. Zsombor is jól írja, viszont nem tudom, Illarra nem tűnik olyannak (tegyük félre a közhelyet miszerint nem tudhatjuk) aki ne akarna. Egy szerény, csendes srác, azt csinál amit mondanak neki. Feltételezem ha motivációs/magatartásbeli/bármilyen probléma lenne vele, arról már tudnánk, nem egy olyan dolog amit sokáig lehet titkolni.
Nem arra gondoltam hogy ne akarna,inkább arra hogy érzi a bizalmatlanságot a mestertől,és a maradék önbizalom is elpárolog...így meg nem lehet komoly teljesítményt hozni,még edzésen sem,ha mindig az motoszkál az ember agyában hogy csinálhatok bármit az úgy sem jó...
Amúgy a frissességet hiányoltam belőle mindig is,nekem sokszor látszott fásultnak,mint ha be lett volna olykor blokkolva,főleg az elején mikor idekerült.Hiányoznak a mélységi indításai,ami san sebastianban azért jellemezte,habár nem reszortja ez itt a mostani posztján...az marad Kroosnak.
Dee túl sok nála az alibi,keveset vállal,pedig abban a negyedórában már mindegy volna :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 21., szerda 15:20

Egyértelműen lemondott róla a mester. Zsombor is jól írja, viszont nem tudom, Illarra nem tűnik olyannak (tegyük félre a közhelyet miszerint nem tudhatjuk) aki ne akarna. Egy szerény, csendes srác, azt csinál amit mondanak neki. Feltételezem ha motivációs/magatartásbeli/bármilyen probléma lenne vele, arról már tudnánk, nem egy olyan dolog amit sokáig lehet titkolni.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 21., szerda 15:10

Amúgy ezt a "Dortmund elleni meccs után összetört" dolgot nem Carlo hirdette? Kicsit olyan szaga van, mintha ezzel próbálna takarózni a mellőzése kapcsán. Ebben a szezonban mikor lehetőséget kapott, szerintem nem játszott rosszul, de konstans lehetősége sem volt a bizonyításra. Minden bizonnyal nem Real kezdő szintű a srác, de nem is láthattuk azt, hogy kapott volna mondjuk zsinórban 5-10 meccsen 90 percet, hogy megmutassa mit tud. Modric sérülés okán itt lett volna a lehetőség, de nem kapta meg. Szerintem annyi, hogy nem kifejezetten kedveli Carlo és kész. Minden edzőnél van ilyen.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 21., szerda 15:02

tucsoki írta:
Kerlon írta:Szerintem Ancelotti sara, több bizalmat érdemelt volna, de ez van, ahogy írtad ott megtörhetett. A mai napig nem értem, hogy ilyen gyenge ellenfelek ellen miért nem lehet egy kétszer kezdő.
Egyetértünk. Ennyire Castilla színvonalú játékosokat szoktak mellőzni, ő azért jobb annál.
A fene tudja hogy van ez...lehet hogy már edzésen sem rakja magát úgy oda,ahogy ezt Ance elvárná,pont ammiatt hogy az jár a buksiban hogy úgy sem számít rá,meg úgy sem elég jó ő ide...lehet hogy máshol van már fejben.
Sajnos,ahogy írtátok,nem mindenki birja el a terhet,(nem csak a fociban de az élet egyéb területén is,ahol versenyhelyzet van),azt meg ugye tudjuk,hogy ha ilyen csapatban nem teszi magát vki 110%-ban oda,akár edzésen is,annak nem nagyon van esélye bekerülni.
Így meg nyilván Ancelotti is lemondotróla,(már ha van valami az okfejtésemben),és sztm padon is csak azért lehet mert kevés a csere a kp-ra,úgy mennyiségben mint minőségben.(Gondoljunk csak Khedirara :D )
Lehet hogy olaszországban vagy másik PD-s csapatban meg tud újulni.
Az én véleményem is az egyébként,hogy ha nem jön vmi minőségi kp,nem kell eladni,de sztm a mester lemondott róla teljesen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 21., szerda 14:19

Kerlon írta:Szerintem Ancelotti sara, több bizalmat érdemelt volna, de ez van, ahogy írtad ott megtörhetett. A mai napig nem értem, hogy ilyen gyenge ellenfelek ellen miért nem lehet egy kétszer kezdő.
Egyetértünk. Ennyire Castilla színvonalú játékosokat szoktak mellőzni, ő azért jobb annál.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 13:22

Szerintem Ancelotti sara, több bizalmat érdemelt volna, de ez van, ahogy írtad ott megtörhetett. A mai napig nem értem, hogy ilyen gyenge ellenfelek ellen miért nem lehet egy kétszer kezdő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 21., szerda 13:14

hogy év közben kezdünk próbálkozni helyette egy olyan játékossal, aki esetében szintén semmi garancia nincs, hogy jobb lesz.
Nem garancia kell, hogy jobb legyen, elég az esély is, az meg megvan. Illaramendinek semmi értelme, hogy itt legyen, ha ennyire nem játszatja Ancelotti. Most az, hogy 3-0-nál becseréli a 80. percben, annak sok értelme nincs, arra felesleges tartani valakita, akit 20-25-ért el lehetne adni.
Illaramendinek a Dortmund után vége volt. Nem azért, mert eladta a labdát, az benne van a játékban. Hanem ahogy a hírek szerint regált rá utána, teljesen összetört. Egy ilyen játékosnak nincs jövője egy akkora csapatnál, aki nem bírja a nyomást ennyire.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 13:09

remélem a tornáról ki is tiltják, úgy is siessen haza, nehogy megint kirabolják, idióta pöcs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 21., szerda 13:05

szerintem csak akkor menjen ha jön valaki helyette.
dannen írta:gervinho tegnapi kabaréja megvolt?
:lol: :lol:

ez de szánalmas.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 12:49

Hitvány egy ember.Mit várt,sárga lapot?
Az ilyennek megköszönném egy félévre legalább.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. január 21., szerda 12:47

Bár az ár tényleg jó Illaráért, így év közben én sem adnám el. Elhibázott igazolás volt, de nem az a megoldás, hogy év közben kezdünk próbálkozni helyette egy olyan játékossal, aki esetében szintén semmi garancia nincs, hogy jobb lesz. Főleg úgy, hogy Khedirától még így is jobb, bár úgy látom, utóbbi sajnos lassan innen fog visszavonulni. Nyáron viszont, jó utódlás esetén mehet a jó Asier Isten hírével.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 12:18

már elmondtam erről a véleményem, de megint leírom: semmi értelme nincs eladni most Illarramendit 20-ért és hozni 15-ért Silvát, ha valószínűleg durrantunk a nyáron Pogbáért... Meg amúgy se látom sok értelmét. Nyáron kell keresni egy jó embert Modric-Kroos mögé, aztán zsír lesz minden, ha még Medránt hozzáadjuk az első kerethez.
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 21., szerda 12:14

Ez a 20 millió font egész jól hangzik Illaramendiért...ennyiért simán elengedném...szerintem nálunk már nincs jövője...helyette akkor lehetne hozni Lucas Silvát, vele talán beljebb lennénk, mert Illarát nagyon nem játszatja Carlo...
Mondjuk szerintem most télen nem fog senki sem távozni és érkezni sem...viszont legkésőbb a nyáron tuti lelép Asier...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 21., szerda 11:18

:lol: :lol: biztos onnan ahonnan azt hogy ronaldinho állandóan mosolyog........
Onnan...ajj úgy szeretem ezt,mikor nem tetszik neked valami oszt ledegradálod,magas lóról leosztod az embwrt mint valami gyp-st mert nem tetszik amit olvasol...
Onnan,hogy néha olyan pofát vág a pályán mint én mikor másnaposan be kell mennem melóba.Lehet ezen vitatkozni,lehet ehogy ennek semmi alapja nincs,de én ezt látom rajta.Azért nézem direkt a juve meccseket,(ami sokszor olyan mintha vallatnának),mert sokan el vannak tőle ájulva,én meg hétről hétre szkeptikusabb vagyok...nem a tehetsége,nem az adottsága miatt,hanem amiatt ahogy felfogja ezt az egészet...amikor az látszik hogy akar,már akkor sem tudom eldönteni hogy komolyan gondolja e.
De mondom,lehet hogy én tévedek,nem győzöm hangsúlyozni,de kimobdani hogy aztán már csak ő hiányzik innen,senki más,az kockázatos a pályafutása ezen szakaszàban.

Illarra meg menjen ha szeretne,az a 20-25 jól hangzik,mondjuk nemtom hogy a milan komolyan gondolná e,mert ennyi pénzük focistára nekik a világon nics.Esetleg úgy ha tőlünk kérnek kölcsön :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 21., szerda 10:11

Csak egyre kevésbé hiszem, hogy bárkit is hozunk.. De nem lenne rossz lépés, főleg ennyiért eladni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 21., szerda 9:58

Ha valaki tényleg pengetne 25-öt érte, akkor el kell adni...Ancelotti úgyse játszatja, láthatóan nem bírja a nyomást sem, kiegészítőnél biztos nem lesz több sose. Azokat meg cserélni szokás 1-2 évente, hozzuk ezt a Lucas Silvát, aztán belőle hátha több is lehet. Ha nem, akkor úgyis elpasszoljuk majd őt is.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 9:33

Az Athletic Bilbao 25 millió euró közeli ajánlatot készül tenni Illarramendiért még ebben az átigazolási időszakban!
Ha eladjuk,és a helyére olyan játékost igazolunk akit Carlo csíp,akkor 1 játékossal többen leszünk mint most.
Szerintem az most nélkülözhetetlen lenne.
Ronaldóval, mégis azt mondanám, hogy önzőbbnek kéne lennie Forrás: Madridom.hu
Guti jól bemondta,kicsit tényleg lehetne kapu centrikusabb.sokszor van hogy nem kéne passzolnia,de ő egyből Ronaldot keresi és inkább add neki egy alibi passzt,mint hogy bevállalná Ő kevesebb húzásból.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 21., szerda 8:34

A La Sexta szerint Asier Illarramendinek, a Real Madrid spanyol középpályásának még a télen véget érhet madridi karrierje. Illarramendit az Athletic Bilbao szívesen tudná a soraiban, de az olasz Internazionale és az AC Milan is érdeklődött iránta. Ha hihetünk a híreknek, akkor már zajlanak a tárgyalások, méghozzá egy 20 millió fontos átigazolásról. Carlo Ancelottinál gyakorlatilag kegyvesztett lett a Xabi Alonso utódaként kikiáltott játékos, aki emiatt nem érzi jól magát Madridban. Forrás: Madridom.hu
Ha hozunk helyette megfelelő pótlást, akit még játszatni is lehet/fognak, akkor mindenképp jól járnánk ezzel az üzlettel, de ha csak tovább rövidítjük a középpályát.. :(
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. január 20., kedd 22:37

Pipita írta:tudunk ám magyarul is. :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2015/01/19/zida ... anylabdat/
Hupsz, lemaradtam :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Vissza: