Zsombor írta:Az, hogy nem csípi, szerintem simán elképzelhető. Minden edzőnek vannak kedvencei, és olyan játékosok, akiket nem szívlel. De te is jöhetnél lassan érvekkel, mert az, hogy "Carlo biztos látja edzésen", az nem az.
Lehetséges hogy nem csípi,ebben is lehet igazság,de akkor ezt minden cserére el lehet mondani. (Varane,Keylor kivéve.)
Én azzal érvelek,hogy Carlo lassan két éve vele dolgozik,és úgy gondolom hogy látja,nem fér bele az Ő koncepciójába.
Próbajátékon ha nincs szerencséd lehetsz pont szar,és eláshatod magad,sőt lehet rossz hónapod is,de 2 év sok idő hiába játszott keveset,biztos hogy Carlo már ki ismerte,látja hogy milyen képességei vannak.
h3x0r írta:
Talan pont azert beszelunk rola, mert mi se ertjuk, hogy miert jegeli ilyen szinten Illarrat. Mert amikor jatszott, altalaban korrekt teljesitmenyt hozott le. Peldaul az Atleti elleni visszavago utolso 20 percere miert nem lehetett volna Kroos helyett Illarrat jatszatni.
Foleg ugy, hogy a Getafe ellen mindenki nehez meccsre szamitott.
Én sem értem igazán,szerintem se rossz játékos,de szerintem ez lehet rá a magyarázat..Nem bízik benne,és ez a képességei miatt van.