Digisportot nem nagyon nézek. Többek között azért, mert nincs. így marad a stream ha néha meccs van. Bocsi, akkor. Az a baj már hozzászoktam a sporttévé "minőségéhez"BH710 írta:no offense de ezeket elmondják cr esetében is..és akkor nem nagyon olvasok ilyeneket...sorry emiatt a megnyílvánulás miatt,tudom h idegenben vagyok de állandóan leírni ezt,amikor már a legnagyobb antimessifanok sem hangoztatják..mathers írta:Azt mondja Messi megtalálta a góllövő cipőjét. Lőtt hármat a hétvégén. Szerintem azt nem nézte milyen csapatnak gurított hármat.
Copa del Rey
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
no offense de ezeket elmondják cr esetében is..és akkor nem nagyon olvasok ilyeneket...sorry emiatt a megnyílvánulás miatt,tudom h idegenben vagyok de állandóan leírni ezt,amikor már a legnagyobb antimessifanok sem hangoztatják..mathers írta:Azt mondja Messi megtalálta a góllövő cipőjét. Lőtt hármat a hétvégén. Szerintem azt nem nézte milyen csapatnak gurított hármat.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem vagy te egy kicsit üldözési mániás? Szót nem szóltam. Csak annyit, hogy a piától meglátsz mindent.R.M.C.F írta:úgyhogy okoskodhatsz,dumálhatsz...******j.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Igyál még és meglátod.R.M.C.F írta:Azt mondják hogy a taktikai csatát eddig simeone nyerte.........ki az aki itt bármilyen taktikát meg tud látni?
Hol? Segítsen.........fizetek érte.
Ha iszom,és közben fél kézzel blikket olvasom,közben háttal ülök a meccsnek......akkor is többet tudok erről mint sokan.....úgyhogy okoskodhatsz,dumálhatsz...******j.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Azt mondja Messi megtalálta a góllövő cipőjét. Lőtt hármat a hétvégén. Szerintem azt nem nézte milyen csapatnak gurított hármat.
- nmate
Igyál még és meglátod.R.M.C.F írta:Azt mondják hogy a taktikai csatát eddig simeone nyerte.........ki az aki itt bármilyen taktikát meg tud látni?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nagyi írta:Hát egyenlőre megszenved a Barcelona is.
A Atma meg csinálja amit tud. És meg kell hagyni ezt nagyon érzik.
És ahogy megy az idő a Barca egyre görcsösebb lesz ha nem találnak be.
De ha belegondolok otthon csak támadni próbál majd az Atma és az feküdhet majd a Barcának ....
De még nagyon sok van...
Az AM tipikusan az a csapat,mint az a manus,aki először felméri a szemben álló felet,és ha gyengébb szerinte akkor szemtelenkedik,ha erősebb akkor behúzza a pitsáját.
Azt mondják hogy a taktikai csatát eddig simeone nyerte.........ki az aki itt bármilyen taktikát meg tud látni?
- ikarus93
Öröm nézni azt, ahogy Messi sétálgat a pályán.
Ez az ember több aranylabdát nem fog nyerni.
Abban bízok, hogy CR lesz akkora állat, hogy jövőre is behúzza meg azután is az aranylabdát és fordulni fog a kocka, hogy akkor ki is a legnagyobb all time best? Messi 4 CR 5 :Đ
Ez az ember több aranylabdát nem fog nyerni.
Abban bízok, hogy CR lesz akkora állat, hogy jövőre is behúzza meg azután is az aranylabdát és fordulni fog a kocka, hogy akkor ki is a legnagyobb all time best? Messi 4 CR 5 :Đ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. január 21., szerda 22:59-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
-Teljesen egyetértek... :-)Nem akarom senkinek sem megmondani, hogy kit pártoljon ilyenkor, de presztízs és címek tekintetében még mindig a barca a legnagyobb riválisunk. Én pont leszarom hogy ki milyen focit tol a barca ellen, annak fogok szurkolni mindig is.
Aztán majd ha továbbjutott az Atletico,utána majd szurkolok ellenük!
Mondhatni szokasos..utóbbi években bármelyik nagy nevű középcsatár hozzánk igazol az elfelejt focizni..
-Azért erről lehet hogy tehet egy bizonyos játékosotok is...
És persze az aktuális edző,aki valaki miatt nem a saját posztjukon játszatja őket...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Hát egyenlőre megszenved a Barcelona is.
De ha belegondolok otthon csak támadni próbál majd az Atma és az feküdhet majd a Barcának ....
De még nagyon sok van...
De még nagyon sok van...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Igen, sokszor beírom ide is, amikor sikerül elkapnom valamelyik ténykedését, főleg amikor ellenünk vagy a Barca ellen villog, már-már Gabi druszám is kezdett csatlakozni mellé, már régen kinéztem magamnak RG-t, 2010 előtt, a kinézet/karakter miatt nehéz lesz az előzés.R.M.C.F írta:lordgabi írta:Az Atléticónak szurkolok, nem rossz meccs, már beindult a szokásos a pályán, és azon kívûl is, kemény lesz késõbb is. Arda és Koke egész ügyes ma is, remélem a kedvencem, Raúl Garcia is beáll késõbb.
Ez gondolom irónia....Am? Raul garcia? Az a csótány?
Valahogy ma furán nyomják a fiúk, bármi lehet még belőle, csak így tovább.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
Egyik fél éve nyomja a csapatában, másik másfél. 1 éve Bale sem állt túl jól még.Géci írta:Nekünk Bale jobban megérte pl mint Suarez, de ez csak a saját kis véleményem...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekünk Bale jobban megérte pl mint Suarez, de ez csak a saját kis véleményem...
Én valamiért azt mondanám, hogy nyerjen csak a barca, mert, ha behùzzuk a bajnokságot akkor a szuperkupát több eséllyel hozzuk a barca ellen mint az atma ellen.
Én valamiért azt mondanám, hogy nyerjen csak a barca, mert, ha behùzzuk a bajnokságot akkor a szuperkupát több eséllyel hozzuk a barca ellen mint az atma ellen.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem akarom senkinek sem megmondani, hogy kit pártoljon ilyenkor, de presztízs és címek tekintetében még mindig a barca a legnagyobb riválisunk. Én pont leszarom hogy ki milyen focit tol a barca ellen, annak fogok szurkolni mindig is.Ha nem a barcával játszanának akkor oké. De most picit az atmának szorítok, mert ha a barca továbbjut akkor egy kupa azért leesik nekik. De elég nehéz döntés, hogy ilyenkor kinek szorítson kicsit az ember.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Ezt adom,már nem lehet kifogás az sem h 4 hónapoz kihagyott. Mondhatni szokasos..utóbbi években bármelyik nagy nevű középcsatár hozzánk igazol az elfelejt focizni..hiába tolta előtte god modeban.CS0ki írta:Azért ezt a suerazt is lassan elő lehet venni, mert azért a 80-90 millióért ez nem sok, amit előad. Rengeteg technikai hibája is van, sorban hagyja ki a ziccereket.
-
Géci írta:Jó kis meccs. Egyedül azon cseszem fel kicsit magam, hogy milyen szinten védi ezt az 50kg-os gyereket a kom.entátor, csak azért mert nem képes rest a test elleni párharcra. Iniestát viszont még mindig többe nézem mint az egész barca keretet...
A divat sokkal feljebb viszi a valós tudást.
Igen, nagyon darabos, széles mozdulatai vannak, igencsak szembetűnő a különbség a másik két támadóval összevetve.CS0ki írta:Azért ezt a suerazt is lassan elő lehet venni, mert azért a 80-90 millióért ez nem sok, amit előad. Rengeteg technikai hibája is van, sorban hagyja ki a ziccereket.
Hiba volt váltania szerintem.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- mathers
Ha nem a barcával játszanának akkor oké. De most picit az atmának szorítok, mert ha a barca továbbjut akkor egy kupa azért leesik nekik. De elég nehéz döntés, hogy ilyenkor kinek szorítson kicsit az ember.R.M.C.F írta:mathers írta:Atmának nagyon kéne egy idegenbeli gól. Mert ha még 0:0 is marad és otthon kapnak egyet akkor szívnak.
és....az a jó ha szív ez a nulla semmilyen csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó kis meccs. Egyedül azon cseszem fel kicsit magam, hogy milyen szinten védi ezt az 50kg-os gyereket a kom.entátor, csak azért mert nem képes rest a test elleni párharcra. Iniestát viszont még mindig többe nézem mint az egész barca keretet...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Torres te világi lúzer...
Bezzeg ilyenkor tud bénázni.
Bezzeg ilyenkor tud bénázni.