Copa del Rey
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
Mathers ment pm.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nyertél........bocsánat....R.M.C.F írta:majd leírom röviden hogy mekkora *******vagy
De rohadtul nem fair összehasonlítani a kettőt.Géci írta:Egy éve Bale, hasznosabb volt mint most kb...
zsír, meggyütt a legnagypbb eke,kampóorrú fődműves... remélem fejel egyet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha vki akkor Alves megrdemelne egy teljes protezis cseret. egyebkent o is hadonaszott a karjaval..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. január 21., szerda 23:28-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Azért ez is ritka,hogy a Digi riportere azt mondja Messi talpalására,hogy piros lap kellett volna,hogy legyen...
Ráadásul Suarez megmozdulásánál is hiányolta a lapot...
Alakul ez...
Ráadásul Suarez megmozdulásánál is hiányolta a lapot...
Alakul ez...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy éve Bale, hasznosabb volt mint most kb...nmate írta:Egyik fél éve nyomja a csapatában, másik másfél. 1 éve Bale sem állt túl jól még.Géci írta:Nekünk Bale jobban megérte pl mint Suarez, de ez csak a saját kis véleményem...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A fakitermelo uruk. Ronaldo is oket es az Argentin vedoket nevezte meg a legutalatosabb ellenfeleknek. Nagy parasztok.
Egymast apritjak meccsek ota, a bajnokin meg Gimenez is ott volt a vedelemben ovele meg anyaztak egymast.Suarez meg a válogatottbeli csapattársát bántja. És ha jól láttam még bocsánatot se kért.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Mert a pia mindent megold, azért mondtam... nem tudom miért látod te ezt bele. De ha úgy érzed, mondogasd csak.R.M.C.F írta:ha valaki odabaszakszik,hogy igyál és akkor ..........bla bla....
Ha ez vicc akart lenni,akkor szokás jelezni,hátha olyan a célzott személ mint én,aki nem érti a viccet.
Belelátod....ja.........majd leírom röviden hogy mekkora *******vagy ....ha visszakérdezel,akkor elmondalak minden üldözési mániásnak,és nem értem hogy miért lovagolsz ezen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Suarez meg a válogatottbeli csapattársát bántja. És ha jól láttam még bocsánatot se kért.
- nmate
Mert a pia mindent megold, azért mondtam... nem tudom miért látod te ezt bele. De ha úgy érzed, mondogasd csak.R.M.C.F írta:ha valaki odabaszakszik,hogy igyál és akkor ..........bla bla....
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
A jó öreg Vincze Ottónagyi írta:Szívemből szóltálBH710 írta:a digisek többé-kevésbé korrekten mondják el a dolgokat,persze beszélnek hülyeséget is /taktikai csata......./ de összességben fényévekkel jobbak mint taktikus oldalfasz és hegyi bárszelóna iván.
Bocs az offért.
Másik kedvenc mikor a Barcelonába voltam,a csapatom,bla bla bla
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Szívemből szóltálBH710 írta:a digisek többé-kevésbé korrekten mondják el a dolgokat,persze beszélnek hülyeséget is /taktikai csata......./ de összességben fényévekkel jobbak mint taktikus oldalfasz és hegyi bárszelóna iván.
Bocs az offért.
Másik kedvenc mikor a Barcelonába voltam,a csapatom,bla bla bla
lájtosabb meccs, mint a mieink voltak, amúgy Mandzukic rúgjon kettőt, menjen tovább az Atlet és nyerjen kupát a Villareal
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
a digisek többé-kevésbé korrekten mondják el a dolgokat,persze beszélnek hülyeséget is /taktikai csata......./ de összességben fényévekkel jobbak mint taktikus oldalfasz és hegyi bárszelóna iván.
Bocs az offért.
Bocs az offért.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Nem vagy te egy kicsit üldözési mániás? Szót nem szóltam. Csak annyit, hogy a piától meglátsz mindent.R.M.C.F írta:úgyhogy okoskodhatsz,dumálhatsz...******j.
Aha....azért olvasni még talán tudok. Kicsit sok volt. Nem sértődöm meg azon ha valaki viccel azon ha iszom,ez normális,hiszen nem vagyok alkesz,nem iszom egyébként sokat,és nem is teszem ezt állandóan,de azt nehezebben viselem,ha valaki odabaszakszik,hogy igyál és akkor ..........bla bla....
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Digisportot nem nagyon nézek. Többek között azért, mert nincs. így marad a stream ha néha meccs van. Bocsi, akkor. Az a baj már hozzászoktam a sporttévé "minőségéhez"BH710 írta:no offense de ezeket elmondják cr esetében is..és akkor nem nagyon olvasok ilyeneket...sorry emiatt a megnyílvánulás miatt,tudom h idegenben vagyok de állandóan leírni ezt,amikor már a legnagyobb antimessifanok sem hangoztatják..mathers írta:Azt mondja Messi megtalálta a góllövő cipőjét. Lőtt hármat a hétvégén. Szerintem azt nem nézte milyen csapatnak gurított hármat.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
no offense de ezeket elmondják cr esetében is..és akkor nem nagyon olvasok ilyeneket...sorry emiatt a megnyílvánulás miatt,tudom h idegenben vagyok de állandóan leírni ezt,amikor már a legnagyobb antimessifanok sem hangoztatják..mathers írta:Azt mondja Messi megtalálta a góllövő cipőjét. Lőtt hármat a hétvégén. Szerintem azt nem nézte milyen csapatnak gurított hármat.
- nmate
Nem vagy te egy kicsit üldözési mániás? Szót nem szóltam. Csak annyit, hogy a piától meglátsz mindent.R.M.C.F írta:úgyhogy okoskodhatsz,dumálhatsz...******j.
-
nmate írta:Igyál még és meglátod.R.M.C.F írta:Azt mondják hogy a taktikai csatát eddig simeone nyerte.........ki az aki itt bármilyen taktikát meg tud látni?
Hol? Segítsen.........fizetek érte.
Ha iszom,és közben fél kézzel blikket olvasom,közben háttal ülök a meccsnek......akkor is többet tudok erről mint sokan.....úgyhogy okoskodhatsz,dumálhatsz...******j.
- mathers
Azt mondja Messi megtalálta a góllövő cipőjét. Lőtt hármat a hétvégén. Szerintem azt nem nézte milyen csapatnak gurított hármat.