messideco írta:Halt and catchfire E9
Néha úgy érzed, hogy beindul, aztán mégsem. Az utolsó jelenet klafa volt, a rész pedig elég halovány. Eddig az igazat megvallva csalódás a sorozat.
Sok mindent elarul a sorozatrol az is, hogy pont 1 honappal ezelott irtal a 8-as reszrol.
Az utolso reszt nem neztem meg teljesen, csak beletekertem es latva hogy mik fognak tortenni, inkabb kasza. Maga a sorozat nem volt rossz, de osszessegeben azert csalodas.
Star Trek
Mar egy ideje erdekel ez a vilag, szoval az utobbi hetekben elkezdtem az elso Star Trek sorozatot. Most a tizedik resznel jarok, az elso par resz kicsit fura volt, azert csak egy 50 eves sorozatrol beszelunk, de hamar megkedveltem. (ha jol tudom, par eve felujitottak az osszes reszt, szoval a grafika annyira nem veszes). Nem nagy meglepetes, de Spock a kedvencem, Kirk kapitanyt is birom, a doktor viszont sokszo idegesito, mondjuk ugy, hogy mashogy latjuk a vilagot. Szinte minden reszt ugy kezdem el, hogy csak a sarokban megy, kozbe meg netezek vagy a forumot olvasom, par perc mulva viszont jon egy erdekes kaland, ugyhogy muszaj kinagyitsam
OFF: mathers: tanulj mar meg normalisan idezni.