Nem tudom, hogy Ramosnak mekkora a marketing bevétele, de szerintem érdem alapján nem jár neki 6-nál több.
Aki azt mondja, hogy "Benzemányi pénzt" megérdemel, az ne felejtse már el, hogy a francia azért keres ennyit, mert nem kevés a reklámbevétele, aminek egy jelentős részét a klub kapja. Tudtommal Benzema a húzónevünk Franciaországban pl, az Adidas egy reklámarca stb. Ha Ramosnak van megközelítőleg annyi marketingbevétele, akkor lehet 8. Különben fogadja el a 6-ot, ha már "nekem nem a pénz számít, csupa szív ember vagyok, és imádom a csapatot, itt akarok játszani".
(Feltéve, hogy igaz a hír.)
Illarramendiben szerintem is több van, mint amennyi itt kijött belőle. Szezon közben nem adnám el. De a MU-nak vagy a Poolnak most nincs szüksége egy középpályásra?
De ha belegondoltok, így jövőre 2 középpályással kevesebb lesz. Khedira és Illarramendi is menne. Ki(ke)t hozunk a helyükre? És vegyük figyelembe, hogy ha mindenki egészséges, tetszik vagy sem, a kezdő ez: James - Kroos - Modric, és Isco ül a padon. Medrán jó, az 1 kiegészítő (kb. 6. ember). De oda Pogbát hozni, és akkor Iscoval egymás vérét szívnák? Mert 80 milliónak játszania kell, ahogy 91 milliónak is.
És hogy kicsit Catosra vegyem a figurát: Egyébiránt az a véleményem, hogy Bale-t el kell adni.